Bank Asya 1.Lig 1.Hafta > Samsunspor'umuz - K.Karabükspor

Başlatan Tufan, 31 July 2009, 12:43:05

« önceki - sonraki »

samsunlu_alemdar

ilk maç herkes omuz omuza....herkesın hayalındekı trıbunu yaratmak hıc zor degıll

Kais

süper olur.söğütlü-şirinler-canikli kalede birleşşe off.

**KaR6**

bi birleşme olacaksa kale arkasında olması daha dogru gibi ama ben anlamam bu işlerden.. gerçi birleşilsinde nerede birleşilirse birleşilsin..

gozgoz yýlmaz

Bizim en büyük avantajımız Karabük'ün hocası Yücel İldiz'dir. Pasif, korkak futbol onun mayasında var. Beraberliğe tav olur her zaman.

Karabüklüler aylar öncesinden "şöyle geleceğiz, böyle geleceğiz, mavi ateş yanacak, koptuk geliyoruz..." diye bas bas bağırdılar şimdi ise yönetim otobüs vermiyor, biz de otobüs yapamıyoruz. münferit geliriz demeye başladılar. Ben hiç şaşırmadım. ilk basta efendiliklerini korusalar sorun yok ama sallmayacaksın fazla. nihayetinde ramazan ayı, deplasmancıları etkiler, bu bir gerçek. en çok 20 kişi olurlar diye tahmin ediyorum.

cem

haydi bakalım hayırlı olsun ilk hafta inşallah el,n, boş göndeririz karabük ü stadda olacağız....

eLLis

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 18 August 2009, 21:42:59
Bizim en büyük avantajımız Karabük'ün hocası Yücel İldiz'dir. Pasif, korkak futbol onun mayasında var. Beraberliğe tav olur her zaman.

Karabüklüler aylar öncesinden "şöyle geleceğiz, böyle geleceğiz, mavi ateş yanacak, koptuk geliyoruz..." diye bas bas bağırdılar şimdi ise yönetim otobüs vermiyor, biz de otobüs yapamıyoruz. münferit geliriz demeye başladılar. Ben hiç şaşırmadım. ilk basta efendiliklerini korusalar sorun yok ama sallmayacaksın fazla. nihayetinde ramazan ayı, deplasmancıları etkiler, bu bir gerçek. en çok 20 kişi olurlar diye tahmin ediyorum.
Aynen abi ama heyecanlılar hak verdim bi süre sonra  :)

HaSaNCaN

hiç sanmıyorum maratonda birleşileciğini çünkü diğer grubları bilmem ama biz kendi yerimizde olarak bütün pankartlarımızı showlarımız ayarladık maratona geçersek bütün emekler ziyan olur

eLLis

Valla protestodan sonra yönetim maraton işini sıkı tutar gibi geliyor bana kale arkasına alabilir herkezi kendi öngörüm.

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: HaSaNCaN - 18 August 2009, 22:22:58
hiç sanmıyorum maratonda birleşileciğini çünkü diğer grubları bilmem ama biz kendi yerimizde olarak bütün pankartlarımızı showlarımız ayarladık maratona geçersek bütün emekler ziyan olur

nokta

Sercan

Kale arkasında birleşilse gerçekten daha iyi olur...Bu arada Hasancan ne tür showlar hazırladınız?

samet haci

katıLıyorum kaRdeşime :)

berusa55

Taraftar gruplarının kale arkasında bir bütün olup maratonu da tezahüratlara ortak etmesi sonucu ortaya çıkacak ambians en güzeli olur arkadaşlar. Umarız bunu göz önünde bulundurursunuz eğer ortada bu maç için bir birleşme söz konusu ise.

red_white

bizim kaleler uzak Şirinlerin yeri 2 sene öncekş Sbç nin yeri iyi tam köşeler ama maraton olursa helde doldurursak omuz omuza olursa dehşet olur

berusa55

Hasancan kardeşimin şu söz maratonda birleşmenin hayal olduğunu gösteriyor. Umarız birleşme kale arkasında olur maratonu da gaza getirirsiniz.

sersa

bi grubun kale arkasında bi grubun maratonda olması bence daha güzel oluyor iki grupta kalabalık oluyor ve karşılıklı teazahürat daha iyi yapılıyor bence ;)