Bank Asya 1.Lig 1.Hafta > Samsunspor'umuz - K.Karabükspor

Başlatan Tufan, 31 July 2009, 12:43:05

« önceki - sonraki »

sersa

Defansta hata yapmazsak forvetlerımızde bıraz akıllı oynarsa 3 puan alırız.

Kodalak

Alıntı yapılan: **KaR6** - 16 August 2009, 13:44:05
chelidze oynar ise kazanma ihtimalimiz var, burhan ın gol atmasını beklersek işimiz zor..

nasıl oynucak açıldımı transfer tahtası

55.hakan

Alıntı yapılan: Kodalak - 17 August 2009, 13:58:42
nasıl oynucak açıldımı transfer tahtası
cuma akşamına kadar açamazlarsa oynayamaz açılmadı daha

beşnumara

maç ne olur bilemiyorum ama bol gollü bir maç olacağını düşünüyorum.ben izleyemeyeceğim bari siz izleyin golleri :'(

FaTiH_HaN

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Valla 18 takımın hepsi de süper ligi hedef koydular.kimse ben kavgada dövüleceğim demez dövüleceğini bilse bile.göreceğiz kimin gözü daha keskin.

Sercan

Karabük fazla heveslenmesin tahtamız kapalı ama dalgamız açık  ;D ;D Yani karadeniz dalgası  :P :P :P

Sercan

Akyol

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 17 August 2009, 20:55:26
Haa ayrıca çakma şirinleri de bekliyoruz...
Yahu Asılı varken surete gerek yok be kardeşim Şirinler tasdikleyip yollarlar çakmaları ;)

**KaR6**

Akyol

Alıntı yapılan: **KaR6** - 17 August 2009, 21:40:26
akyol ne olur demeye baslıyomuyuz bu maç ;D
Canlı yayında hemde  ;) Geçen yıl sorduğum bütün pozisyonlarda özellikle senin "25 vurur gol olur" "kornerden gelen topa 5 vurur gol olur" gibi kehanetlerinin ruhlar aleminden çağırdığın varlıklarla ilgisi olup olmadığını bilemem ama istikrarını bu yılda inşallah devam ettirirsin :D Bu arada 55sercan55 i de unutmamak lazım o da adaşıyla ilgili tahminlerinde isabet kaydetti ;)

**KaR6**

**KaR6**

Akyol

Alıntı yapılan: **KaR6** - 17 August 2009, 21:46:53
canlı yayında rezil olmayalm ;D
yok ben konuştum 2 dk geriden anlatacaz  :D yaa rıdvanda öyle yapıyor adam kenarda ısınıyor bence şu girmeli diyor sen görmüyorsun tabi ekranda ;) işin şakası bi tarafa futbolcularımız öyle goller atsınlar ki "Nostradamus" bile tahmin edemesin bize sadece sevinmek kalsın inşallah...

Sercan

Alıntı yapılan: 35ama55 - 17 August 2009, 21:47:52
Karabüklüler bu maç için organizasyona hazırlanıyorlar , Samsun'a gelecekler .. İstanbul Grubunu iyi ağırlamışlardı geçtiğimiz sene ..

Şirinler mi geliyo acaba :o :o