Transfer Tahtasını Ne Zaman Açacaksın Yönetim?

Başlatan mehmet yılmaz, 29 July 2009, 22:59:59

« önceki - sonraki »

jean

bence dogru olabilir son bir hamleyle bireyler yapacaklardir yoksa boyle gitmez

cezayir55

kopek samsunspor sayesinde kendini tanitti hain millet takimina para kazandirip gidiyor bu ne giderken para kazandirdi nede gittikten sonra samsunspora rahat vermiyor

şimşek_55

Herkez  kendı parasının  pesınde kımse kımseyı kandırmasın.

**KaR6**

Arkadaşlar, Samsunspor'un tahta açmak gibi bi problemi yok.. Transfer yapacak para olmadığı için tahta kapalı tutuluyor daha fazla baskı olmasın diye.. Son gunlerde tahta açıldı diyip dah önceden anlaştıkları 2 veya sonradan anlasılan kim varsa onlar alınacak ve iş bitecek bu kadar.. yalandan yere kendinizi üzmeyin açıldı mı açılmadı mı diye..

CriminaL

daha feridun'un alacakları var kulüpten.caner açtırsa feridun 5 kurus almadan actırmaz o tahtayı.200bin tl alacagı var feridunun bildiğim kadarıyla.yani işler zor gözüküyor

maviay55

Tamer55

şimdide zafer şakar ve petkov 'a olan borçlar ortaya çıkmış tahtanın açılmasına engel olarak ama merak etmeyin yönetim halledmek için harekete geçmiş
kaynak haber gazetesi bügünkü sayısı

buna tutarsızlık  yönetim hangi futbolcuya borç olduğunu bilmiyormu ?  tamam borçları  kendileri yapmadılarda klubun kayıtları yokmu ?federasyondan hangi futbolcu ya borç olduğu öğrenilmiyormu ? ben Ceyhun 'ada borç olduğunu biliyordum onuda halledildimi acaba ?

berusa55

Şurda lisans çıkarabilmeleri için Cuma akşamına kalmış iki gün ve tahta konusunda hala tık yok; burdan çıkan sonuç Pazar akşamı Chelidze'nin oynaması hayal.

55.hakan

Alıntı yapılan: CriminaL - 18 August 2009, 08:39:40
daha feridun'un alacakları var kulüpten.caner açtırsa feridun 5 kurus almadan actırmaz o tahtayı.200bin tl alacagı var feridunun bildiğim kadarıyla.yani işler zor gözüküyor
hepsini ödemeye kalkarlarsa bu iş gerçekten hayal bütün takımların borcu var sorun temlik koyduranlarda

CriminaL

tamam da şöyle düşün temlik koydurmayip kulübün borçlu oldugu başka topçularda var.diğerlerine ödeme yaparken onlara ödeme yapılmadıgı zaman onlarda şikayet ederler federasyona yine açtırmazlar tahtayı onlarda parasını almak ister
tabi başka şekillerde de anlaşma sağlanıp celil gibi borcu erteleyebilirsinde ama ben açılacagını zannetmiyorum cuma akşamına kadar bekleyip göreceğiz yapacak başka birşey yok ne yazık ki..

sadece55

yaw olay borçlarda değil her klübün borcu var olay yönetimsizlikte...Kendini gösterememekte samsunu küçültmekte...Yoksa diğer klüplerinde önüne bir temlik çıktığında transfer yapamaz ve böyle çok klüp var

CriminaL

diğer kulüplerin yöneticileri zaten bir şekilde garanti gösterebiliyor.yani maddi bakımdan güçlüler.ama bizim kulüpte böyle birşey söz konusu bile değil.

sadece55

Abi maddiyatı olmayıpta gene de sözü geçen adamlar vardı Örnek İsmail Uyanık çok uçan kaçan maddiyatı yoktu ama bir türlü olayları hallediyordu girişken sözü geçen güçlü başkandı.

oguz_5528

takımımızda bizim gibi parasız pulsuz  :-[   :)

Kodalak

Giorgi kapak yıldızı
Samsunspor'un prensipte anlaştığı Gürcü futbolcu Gıorge Chelidze, daha önce formasını giydiği Lokomotif Moskova Kulübü'nde adeta herkesin sevgilisi olmuş. Futbolu ve kişiliğiyle herkesin beğenisini kazanan Gıorgı, Rus ekibinin resmi dergisine kapak olmayı da başardı

HERKESİN SEVGİLİSİ OLDU
Kırmızı-Beyazlılarla idmanlara çıkan ve kısa sürede teknik heyetin beğenisini kazanan Gürcü futbolcu Gıorgı Chelidze, daha önce forma giydiği Rusya ekibi Lokomotif Moskova'da da herkesin sevgilisini olmayı başarmış. Gıorgı'nın Lokomotif Moskova'daki günlerinden bahseden Gürcü golcünün menajeri Süleyman Akın, "Gıorgı, Lokomotif'e transfer olduğunda kısa sürede herkesin sempatisini kazandı. Kulübün resmi dergisinde kapak oldu. Gerek yöneticiler, gerekse de hocalar, tüm Rusya'ya çok önemli bir oyuncu kazandıklarını söylediler. Gıorgı'yle uzun süreli bir mukavele yapmak isteseler de, bu bazı sebeplerden dolayı gerçekleşmedi" dedi.

SAVAŞ NEDENİYLE RUSYADAN AYRILDI
Rus ekibiyle mukavelesi bittikten sonra Lokomotif Moskova'daki hocaların Gıorgı için kısa bir süre sonra dünya futbolunda iyi yerlerde geleceğini söylediklerini ifade eden menajer Süleyman akın, "Rusya ile Gürcistan arasında savaş sorunları yaşandı. Bu savaş nedeniyle Gıorgı ülkeden ayrılmayı tercih etti. Ülkeler arasındaki sorunlardan etkilenmemek için Lokomotif'teki futbol yaşamına nokta koydu" dedi.

SON GÜNE KADAR BEKLEYECEĞİZ
Menajeri sayesinde Samsunspor'a gelen Gıorgı, resmi sözleşmeyi imzalayacağı günü iple çekiyor. Gıorgı'yi isteyen çok sayıda kulüp olduğunu hatırlatan menajer Süleyman Akın, "Ben, Samsunspor yönetimi ile aramdaki yakın ilişki ve bu şehirde yaşıyor oluşum nedeniyle Gıorgı'yi Kırmızı-Beyazlılara kazandırmak istedim. Bunu da şu an itibari ile başardık. Önümüzdeki bir-iki gün içerisinde bu transferin sonuçlanmasını arzu ediyorum. Bunu canı gönülden istiyorum. Son güne kadar bekleyeceğim. Fakat aksi bir durumda futbolcumuzun geleceğini düşünmek zorundayız. O zaman da teklifleri değerlendirmemiz gerekecek. Böyle bir şey olursa da kulüp yetkililerinin bana anlayış göstermelerini bekliyorum" diye konuştu.