Transfer Tahtasını Ne Zaman Açacaksın Yönetim?

Başlatan mehmet yılmaz, 29 July 2009, 22:59:59

« önceki - sonraki »

kaan

Rize belki playoff oynar geçen sene çıkamadıysa  bu senede çıkamaz.)bkz SAMSUNSPOR.

oguz_5528

Giresun kasabasının hedefide şampiyonlukmuş....
Hey Allah'ım bu günleri de gördükya daha bişe demiyorum...

edmontdante

Alıntı yapılan: oguz_5528 - 20 August 2009, 13:16:08
Sinan Demircioğlu sen top mu oynadın da para istiyosun  >:(   >:(

Kimlere yedirmişler takımı ortaya çıkıyor işte.300.000.TL alacağı var adamın takımdan.Aldıkları da var tabiki.Ununu elemiş eleğini asmış kapasitesinin ne  olduğu belli olan bir adama verilen paraya bak.

55.hakan

Hakkı ve Caner bugünkü idmana gitmişler ortada kesin bir haber yok tabi doğrudürüst bir açıklama yine yok

ayrıntı ve kaynak:http://www.gazetekolik.net/haber_detay.asp?haberID=3623

supernatural_55

20 August 2009, 22:27:46 #994 Son düzenlenme: 20 August 2009, 22:30:09 supernatural_55
sanıyorum ki engin abi birazdan bomba haberler verecek:)))

edmontdante

Beyler  Tahta açılmış diye bir duyum aldım sağlam bir kaynaktan.Bakan 1.000.000.TL lik bir kaynak sağlamış 700.000.TL si İstanbul daki  işadamlarından.Yarın 4 oyuncu ile sözleşme imzalanacakmış.2 si kaleci 1 i ortasaha 1 bek.Önümüzdeki hafta 3 oyuncu daha imzalayacakmış.Gürcünün lisansı çıkarılmış.Alınacak Oyuncular içinde Sinan,Hakkı falan yokmuş.Ulusal basının bizzat içinde olan ve  bir SAMSUN milletvekili ile çok yakın ilişkisi bulunan bir arkadaşım özellikle müjde olarak telefon açarak bildirdi İNŞAALLAH  doğrudur.

AntZ

Alıntı yapılan: hakanelgun - 20 August 2009, 21:47:35
Hakkı ve Caner bugünkü idmana gitmişler ortada kesin bir haber yok tabi doğrudürüst bir açıklama yine yok

ayrıntı ve kaynak:http://www.gazetekolik.net/haber_detay.asp?haberID=3623

AlıntıYöneticiler ise,"Bakın aramızdalar. Demekki sorun kalmadı" diyerek tahtanın açıldığı mesajını verdiler.

O tahta açılmazsa, elimizdeki Chelidze mizi de kaçırırsak o zaman sorunu görün  >:(

Midem bulandı artık demek ki sorun yok diyeceğine sorun yoksa açıklasana be adam  >:(

HaSaNCaN

Alıntı yapılan: edmontdante - 20 August 2009, 22:28:41
Beyler  Tahta açılmış diye bir duyum aldım sağlam bir kaynaktan.Bakan 1.000.000.TL lik bir kaynak sağlamış 700.000.TL si İstanbul daki  işadamlarından.Yarın 4 oyuncu ile sözleşme imzalanacakmış.2 si kaleci 1 i ortasaha 1 bek.Önümüzdeki hafta 3 oyuncu daha imzalayacakmış.Gürcünün lisansı çıkarılmış.Alınacak Oyuncular içinde Sinan,Hakkı falan yokmuş.Ulusal basının bizzat içinde olan ve  bir SAMSUN milletvekili ile çok yakın ilişkisi bulunan bir arkadaşım özellikle müjde olarak telefon açarak bildirdi İNŞAALLAH  doğrudur.

inş. abi

supernatural_55

inşallah doğrudur ki inanıyorum artık ve umarım anlaşılan 7 isim kaliteli,takımımıza iyi yönde katkı sağlayacak isimlerdir...yarın olsa da görsek:)))

**KaR6**

abi senden böyle mesajlar okumaya alısık değilim, sen diyince inanasım geldi birden ;D

supernatural_55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 20 August 2009, 22:37:31
abi senden böyle mesajlar okumaya alısık değilim, sen diyince inanasım geldi birden ;D

;D ;D ;D

berusa55

Yarın Chelidze için lisans çıkaramazlarsa Gürcü Pazar günü sahada yok. Çıkarabileceklerini de sanmıyorum.

Oflu

Insallah dedigin gibi olur abi.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Eğer kaynak doğru ise hayırlı olsun.yalan ise de üzülmüyoruz artık.aylardır alıştık zaten.bakamayanın 1milyon tl kaynak bulduğu hikaye gibi geliyor ama göreceğiz

eLLis

İnşallah doğrudur yanlız herkez temkinli öyle havalara uçma yok :)