Şırnaklıyız, Samsunsporluyuz...

Başlatan mehmet yılmaz, 05 August 2009, 13:14:47

« önceki - sonraki »

Tribün_ali

Ben Artvinde askerken artvin devlet hastanesinde memur vardı yaşı 30 falandı hiç samsunsporun maçalrına gelmemiş ama deli bir samsunsporluydu hemde istanbul Trabzon düşmanı cok var böle

Oflu

Alıntı yapılan: Tribün_ali - 11 August 2009, 15:13:23
Ben Artvinde askerken artvin devlet hastanesinde memur vardı yaşı 30 falandı hiç samsunsporun maçalrına gelmemiş ama deli bir samsunsporluydu hemde istanbul trabzon düşmanı cok var böle

Tut kolundan getir maca  ;)

Oflu

Alıntı yapılan: kaan - 11 August 2009, 13:54:36
anlamadım?

Yani Milli mücadele Samsundan basladi. Samsun Rusyaya okadar yakin olmasaydi, Ankara degil Samsun baskent olacakti  ;)

mehmet yılmaz

Lig programının TFF tarafından açıklanmasını bekliyoruz; Muhsin kardeşimiz Karabük maçında aramızda olacak inşallah...

silopilimuhsin

maraton, şirinler, söğütlübahçeli çılgınlar, canikli mekansızlar istanbul ,ankara, bursa gurubu ve içinde samsunspor sevdası taşıyan herkes karabük maçında bir arada olmak hep beraber kenetlenmek dilğiyle hepinize sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum. muhsin bordoğan

yanaro

2-3 yıl öncede SamsunSpor resmi web sitesinde de vanlı bir arkadaş vardı SamsunSpor hastası taraftar defterine yazıyordu. onu görünce çok duygulanmıştım. Bunlar hep SamsunSporun eski başarılarından kaynaklanıyor. Başarılar tekrar gelse nice Samsunlu olmayan şimdiki gençler çocuklar SamsunSpor taraftarı olacaktır. ama artık görüyoruz ki SamsunSpor bu gençlere şimdilik uzak görünüyor

HoliganSamSunLu

bu samsunspor ne derece güçlü olduğunu ve samsunun en değerli markası olduğunu göstermekte şırnak silopide bile samsunspor sevdalısı insanlar varken şehrimizi yöneten muhterem şahıslar samsunspor denildiğinde yüzlerini ekşitmekteler ben bir şırnaklı kardeşime samsunun bütün iş adamalrını değişmem kralsın usta

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: mubord - 14 August 2009, 18:14:10
ben aks tv den izleyecem açılışı gönlüm sizinle olacak

Kardeşim, Allah'ın izniyle Karabük maçında yanımızdasın. Program belli oldu, pazar gecesi maç. haberleşiriz. 

bengülü

Alıntı yapılan: mubord - 12 August 2009, 12:18:54
maraton, şirinler, söğütlübahçeli çılgınlar, canikli mekansızlar istanbul ,ankara, bursa gurubu ve içinde samsunspor sevdası taşıyan herkes karabük maçında bir arada olmak hep beraber kenetlenmek dilğiyle hepinize sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum. muhsin bordoğan

silopilimuhsin

allah izin verirse cumartesi samsundayım  pazar günü de 19 mayıs stadyumu ve benim için tarihi birgün olacak hepinizi samsunspor karabük maçına bekliyorum saygılarımla muhsin bordoğan

berusa55

Şimdiden hoşgeldin sevgili Muhsin. Kazasız belasız Samsun'umuza gelmen dileğiyle.

silopilimuhsin

Ollivanders

Alıntı yapılan: berusa55 - 17 August 2009, 16:51:41
Şimdiden hoşgeldin sevgili Muhsin. Kazasız belasız Samsun'umuza gelmen dileğiyle.

Oflu

Muhsin abimi sahilde balik yemeye götürün arkadaslar  :D

silopilimuhsin

oflu kardeşim almanyada galiba  keşke sende gelseydin