Sezon Açılışı ( Samsunspor - Erciyesspor : 0-0 )

Başlatan Sadece Samsunspor, 11 August 2009, 19:42:23

« önceki - sonraki »

eLLis

Alıntı yapılan: Gaziosmanpaşalı3455 - 14 August 2009, 15:07:37
keşke samsunda olsaydım açılışta olmak isterdim.tabii fuul meşaleeeeeee her taraf kıpkırmızı dakika 55 ;Düf ya hayali bile güzel
Böyle bir düşünce varmı acaba mükemmel olur

gozgoz yýlmaz

Bence bakan demiri protesto etmek lazım, eğer nezaketen de olsa alkışlanırsa doğru yoldayım, ilgisizliğe devam diyebilir. güzel de bir beste yapılabilir.

sahici destek istiyoruz diye slogan atılabilir.

Akyol

Alıntı yapılan: Gaziosmanpaşalı3455 - 14 August 2009, 15:07:37
keşke samsunda olsaydım açılışta olmak isterdim.tabii fuul meşaleeeeeee her taraf kıpkırmızı dakika 55 ;Düf ya hayali bile güzel
Altta da Emel Sayın'dan "Rüyalar gerçek olsa" çalarlar polislerle omuz omuza yaparız  :D arkadaşlar polisler SAMSUNSPOR taraftarı görünce başka bir hale bürünüyorlar değil meşale içeriye yemeye sandviç getirenin sandviçini alan polislerimiz var! Hayal kurmak güzel ama realist olalım  ;)

eLLis

Geçen sene yakılmadımı bu?

Akyol

Alıntı yapılan: eLLis - 14 August 2009, 16:55:45
Geçen sene yakılmadımı bu?
Birkaç maçta 5-6 tane yakılmıştı onlarda da kulübe ceza verdiler. Gerçi bu özel maç ceza falan olmaz belki polisler esnek davranırlar ama sağı solu belli olmaz bunların >:(

eLLis

Bende öyle düşündüm şov gecesi olarak görünüyor sonuçta insanları gaza getirir böyle şeyler pek bir şey deneceğini sanmıyorum ama belli olmaz dediğin gibi

Akyol

Alıntı yapılan: eLLis - 14 August 2009, 17:05:21
Bende öyle düşündüm şov gecesi olarak görünüyor sonuçta insanları gaza getirir böyle şeyler pek bir şey deneceğini sanmıyorum ama belli olmaz dediğin gibi
Bişey değil gecemizi zehir ederler üstüne yakan arkadaşları almaya çalışırlar falan filan bir dünya tantana birde bakanlar falan gelecek iyice havaya girerler yarın akşam. Bence muhteşem bir gece olacak konser falan filan değil ama yeni transferler özellikle Chelidze'yi çok merak ediyorum.

Tribün_ali

Uzun bir aradan sonra ilk defa böle güzel acılış olacak ama takımımızında durumu iyi olsa cok güzel olurdu ama malum para sıkıntısı benim ilk gittiğim acılışda havayifişekler patlamış ve maratonda taraftarımızın birine isabet etmişti ondan sonra hiç öle bir açılış olmamıştı bütün samsunsporlular yanlarına cocukalrını yeğenlerini alıp acılışa gelsinler bu güzel günde samsunspor sevgisi aşılasınlar büyük fırsat bende yegenlerimi mahaledeki ufakları toplayaıp gelecem

silopilimuhsin

ben aks tv den izleyecem açılışı gönlüm sizinle olacak

samet haci

oRda olucaz. ben bugunden gelıyorum samsuna  :) valla yarın gece nasıl gerı doncem onu dusunuyorum :)

YaşarDoğu

Bu Sıtkı Sapmaz , Çoşkun Sapmazla bi akrablığı var mı?Yoksa konu mankeni mi olcak yarın akşam.

gozgoz yýlmaz

Bence Faruk Özak gelmez açılışa. Güya yönetim sürekli irtibat halinde, destek veriyor falan filan. Hikaye.. Mustafa Demir gelir, o da ne yüzel gelir bilmem. İnşallah tahta çaılır da birkaç oyuncu getirirler açılışa. Yoksa yeni transfer diye Mustafa Demir'i tanıtırlar.

bengülü

Alıntı yapılan: berusa55 - 12 August 2009, 15:31:45
Samsunspor'umuzun 2009-2010 Sezonu Açılış Töreni 15 Ağustos Cumartesi günü saat 18.30'dan itibaren AKS TV ekranlarından canlı yayınlanacak. Şehir dışında olan veya o akşam stada gelebilme imkanı bulunmayan tüm Samsunspor'umuz sevdalılarına duyurulur.

***AKS TV Uydu Frekansı: Türksat 12130 V 27500

bu habere sevindim

Recep

işte bu yayın işi iyi oldu biz tv başında mankenleri staddakilerden daha yakından göreceğiz :)

samet haci

yayın veriyormu acilişi
bilginiz varmi