Transfer Tahtasını Ne Zaman Açacaksın Yönetim?

Başlatan mehmet yılmaz, 29 July 2009, 22:59:59

« önceki - sonraki »

Baskent_Samsunspor

Alıntı yapılan: pitbul055 - 13 August 2009, 09:18:51
sabah işe giderken gazetelere şöyle bir göz attım.haber gazetesinde geçen sene giresunun kaleciliğini yapan,giresundaki maçta samsunspor taraftarına pipisini tutup sallayan şerefsizle görüşüyormuşuz.kendiside samsunspora seve seve gelirim diyormuş...

böyle futbolcuları samsunspora almak istemek samsunsporluluk ruhuna ihanettir >:(

Sercan

13 August 2009, 11:05:31 #781 Son düzenlenme: 13 August 2009, 11:57:18 55sercan55

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 13 August 2009, 10:46:41
Arkadaşlar denge gazetesinde kesin olarak Georgi ile 1 yıllık anlaşmaya varıldığı yazıyor...
yazarlar kardeşim yazarlar!gazetekolikte 2+1 anlaşma sağlandı demişti.dalgası olduk yerel medyanın

fatih55ankara

sevgili arkadaşlar lütfen artık transfer tahtası muhabbeti yapmayalım.zaten açık tahta mahta yok.yönetim de cumartesiye kadar açıklar.hiç merak etmeyin.turhan hocaya güvenelim.çok iyi bir hoca olduğunu hepimiz göreceğiz.adam gibi adam turhan özyazanlar

maviay55

şimdi noldu ben bişi anlamadım tahta açılmadıysa gürcü golcüyü nası alıoruz kafam karıştı iice  ::)

HaSaNCaN

Kodalak

arkadaşlar bunlar açtılar tahtayı , açamasalar futbolcuya nasıl imza attırcan.diceklerki elimizden kaçmasın diye (oldu gözlerim doldu)o adamın maaşı ne olcak nasıl ödücen hem oynatmıcan,hemde adamın maaşını ödücen .Yok böle bir ticaret anlayışı,zaten param yok diyon ondan sonra futbolcu alıyon.Sonrada çıkıp diyonki tahta falan açılmadı.

Sakladıkları bişi var,onuda doğru dürüst bilen yok .3-4 kişi biliyordur bence
1-Hakkı Tomaç
2-Tahsin Kosif
3-Süleyman Salur
4-Erkut Tutu

bu iş hafiyeliğe döndü

Olan bizim gibi taraftarlara oluyor.

Tamer55

biz hocaya güvenirizde bazı futbolcular güvenemiyoruz cin olmadan adam çarpanlar var

maviay55

açıldı deseler nolcak sanki bize ızdırap çektiriolar noldu cenk geliodu 5-6 futbolcuyla yalan mı oldu?

Kodalak

Alıntı yapılan: maviay55 - 13 August 2009, 11:48:09
açıldı deseler nolcak sanki bize ızdırap çektiriolar noldu cenk geliodu 5-6 futbolcuyla yalan mı oldu?

maksat o ölüme razı edip kanser etmek...

Sercan

Cumartesi açılışşta bence açıklıcaklar bazı transferleri...

Sercan

13 August 2009, 11:54:52 #791 Son düzenlenme: 13 August 2009, 12:03:20 55sercan55
Georgi'nin attığı bir gol...

Georgi Chelidze Goals

Georgi Chelidze Goals

Kodalak

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 13 August 2009, 11:51:24
Cumartesi açılışşta bence açıklıcaklar bazı transferleri...

aynen öyle,

son yılların en görkemli açılışı olacak bu açılış.Sen neyine güvenerek böyle bir açılış yapacan elinde bişi olmazsa.O kadar taraftar gelcek açılışa sen çıkıpta orda o kadar insanın karşısında ağlıcanmı,yada günahmı çıkarcan .Ben kimseye yalvarmadım bizden futbolcu almayın diye,kimse bize destek olmadı diye v.s.v.s...

Tam tersi olcak bence çıkacaklar transfer tahtası açıldı dicekler son ana kadar sakladık işin büyüsü bozulmasın diye,futbolcuları tanıtıp,imza attıracakları topçuları orda taraftarın önünde imza attırcaklar,otoparkları halletikleini sölücekler o sıra büyükşehir belediye başkanına dönüp teşekkür edecekler.bu sayede ''yzy'' taraftarın gözünde değer kazanacak.Artık SAMSUNSPOR'u güzel günler bekliyor dicekler,sahip çıkın dicekler....

Heeee bunlar olmazsa ne olur.

Herkes stada gelir İzeli dinler,Mankenleri seyreder ....

En sonunda stad komple yönetim istifa diye tezahurata başlar,küfürler havada uçuşur

maviay55

Alıntı yapılan: Kodalak - 13 August 2009, 11:58:38
aynen öyle,

son yılların en görkemli açılışı olacak bu açılış.Sen neyine güvenerek böyle bir açılış yapacan elinde bişi olmazsa.O kadar taraftar gelcek açılışa sen çıkıpta orda o kadar insanın karşısında ağlıcanmı,yada günahmı çıkarcan .Ben kimseye yalvarmadım bizden futbolcu almayın diye,kimse bize destek olmadı diye v.s.v.s...

Tam tersi olcak bence çıkacaklar transfer tahtası açıldı dicekler son ana kadar sakladık işin büyüsü bozulmasın diye,futbolcuları tanıtıp,imza attıracakları topçuları orda taraftarın önünde imza attırcaklar,otoparkları halletikleini sölücekler o sıra büyükşehir belediye başkanına dönüp teşekkür edecekler.bu sayede ''yzy'' taraftarın gözünde değer kazanacak.Artık SAMSUNSPOR'u güzel günler bekliyor dicekler,sahip çıkın dicekler....

Heeee bunlar olmazsa ne olur.

Herkes stada gelir İzeli dinler,Mankenleri seyreder ....

En sonunda stad komple yönetim istifa diye tezahurata başlar,küfürler havada uçuşur
umarım en son yazdıgın cümle olmaz abi,böle bi sezon açılışı kimse istemez.. taraftarız umutluyuz cmtesiyi beklioruz o zamana kadar bugün gürcüye imzayı attırırlar bişiler olur inş.

KocumVolkan

hepinizi kınıyorum ve yalanlıyorum - hakkı tomaç :D :D :D