Transfer Tahtasını Ne Zaman Açacaksın Yönetim?

Başlatan mehmet yılmaz, 29 July 2009, 22:59:59

« önceki - sonraki »

emre

açıldı açıldı bütün bunlar bunu gösteriyor benCE

berusa55

AlıntıBen de şaşırdım

Transfer tahtasının açılmadığını ancak açmak için büyük bir gayret sergilediklerini ifade eden Samsunspor Kulübü Başkanı Hakkı Tomaç, "Gürcü futbolcu Giorgi'yi transfer tahtasının açılma olasılığını göz önünde bulundurarak ve kendisinin bize faydalı olacağını düşündüğümüz için yeniden geri çağırdık" dedi.Kırmızı Beyazlıların Başkanı Hakkı Tomaç, transfer tahtasının açıldığı yönündeki haberlerin doğru olmadığını söyledi. Bunun için çalışmaların büyük bir gayretle devam ettiğini belirten Başkan Tomaç, "Bunu kimin söylediğini bilmiyorum. Ama, şu an için 'Transfer tahtamız açıldı' dememiz doğru olmaz. Gürcü futbolcu Giorgi'yi de transfer tahtasının açılma olasılığını göz önünde bulundurarak ve kendisinin bize faydalı olacağını düşündüğümüz için yeniden geri çağırdık" dedi.

Kaynak: http://www.habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=28938

Pek muhterem başkan hala şaşırıp kalıyor! Anca şaşır başkan!

eLLis

FM de 2 hafta deneyip sonra bi 2 hafta daha denerdim başkası alana kadar onun gibi bişe sanırım

serkancengiz

Bu başkan hangi filmde oynuyor o film bitti yeni dizi çekiyor galiba

cezayir55

lig baslayinca bakalim ne diyecek takim kotu sonuclar alirsa ben de sasirdimmi diyecek

Oflu

Ha, baskan bunu dedi ya kesin acilir tahta!  8)

Heralde tahtanin acilmayacagini bilse Gürcü futbolcuyu getirtmez Samsuna!

pitbul055

sabah işe giderken gazetelere şöyle bir göz attım.haber gazetesinde geçen sene giresunun kaleciliğini yapan,giresundaki maçta samsunspor taraftarına pipisini tutup sallayan şerefsizle görüşüyormuşuz.kendiside samsunspora seve seve gelirim diyormuş...

YaşarDoğu

Metin Aktaş o,  gelirse eğer pipisini yutmalı..

Sallama haber rekortmeni olan gazetenin sallama haberi bana göre..

celebi

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 13 August 2009, 09:37:34

Sercan

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 13 August 2009, 09:37:34

Yoksa kesip başka yerine biçerler...

55.hakan

Alıntı yapılan: pitbul055 - 13 August 2009, 09:18:51
sabah işe giderken gazetelere şöyle bir göz attım.haber gazetesinde geçen sene giresunun kaleciliğini yapan,giresundaki maçta samsunspor taraftarına pipisini tutup sallayan şerefsizle görüşüyormuşuz.kendiside samsunspora seve seve gelirim diyormuş...
başka ne haber var yalan olsa da umut dünyası :D

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: pitbul055 - 13 August 2009, 09:18:51
gelsin bakalım şayet doğru ise.o meşhur pipisini bir daha göstersin de kökünden sünnet edelim ;D

Sercan

Arkadaşlar denge gazetesinde kesin olarak Georgi ile 1 yıllık anlaşmaya varıldığı yazıyor...

KocumVolkan

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 13 August 2009, 10:46:41
Arkadaşlar denge gazetesinde kesin olarak Georgi ile 1 yıllık anlaşmaya varıldığı yazıyor...

bunuda ben yalanlıyorum hadi bakalım :D