Samsun Basket Kulübü

Başlatan berusa55, 13 June 2009, 14:40:02

« önceki - sonraki »

berusa55

Aynen Engin abi. Geçen seneki heyecanımızdan zerre yok ama mevzu Samsun'umuz olunca, Samsun adı geçince haberleri de paylaşalım diyoruz. :-\

berusa55

Alıntı

SBK'dan imza şov

11 Ağustos 2009 / 15:40

Kırmızı- Beyazlılar'da 12 imza birden atıldı.

Mustafa BİLİK / Haberexen.com

Samsun Basketbol Kulübü'nde teknik ekip, yeni transferler ve altyapıdan çıkan oyuncular kulüp binasında düzenlenen imza töreni ile kendilerini SBK'lı yapan sözleşmeleri imzaladılar.

Türkiye Bayanlar Basketbol 1. Ligi'ndeki temsilcimiz Samsun Basketbol Kulübü'nde Antrenör Cantuğ Keskindemir, yardımcıları Fırat Bozkurt ve Mustafa Arman Özkale ile birlikte yeni oyuncular kulüp binasında düzenlenen törenle sözleşmeleri imzaladılar. İmza töreninde Genel Sekreter Murat Özdemir, Mali Sekreter Fatih Şenol, Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Hakan Yavuz, BAsketbol Şube Sorumlusu Soner Şevket Göksel, Hukuk İşleri Sorumlusu Umut Altan Sökmen, Protokol Sorumlusu İbrahim Yaman ve YÖnetim Kurulu Üyesi Ahmet Öztürk hazır bulundu.

Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde teknik ekip ile birlikte, transfer edilen oyuncular Saynur Tozlu, İlsu Darıcıoğlu, Hande Kayalar, Gülşah Akkaya ve Tuğçe Canbaz kendilerini SBK'lı yapan sözleşmeleri imzaladılar. Bu oyuncuların dışında altyapıdan yetişen Hanife Çakır, Cansu Arslan, Nihal Güngör ve Kayra Güler de resmen Kırmızı- Beyazlı oldular. Bir konuşma yapan Genel Sekreter Murat Özdemir, iyi bir takım kurduklarını belirterek, atılan imzaların herkese ve bütün camiaya hayırlı olmasını diledi.

Kaynak: http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=14822

jean

sanirim biraz abartili hedef koymuslar ins gerceklesir gecen seneki kadroyu koruyup takviye yapsaydik o zaman olabilirdi ins 2.turda fransaya gelme sanslari olurda maca gitme sansim olur

berusa55

AlıntıSBK Tarsus'la başlıyor!

Türkiye Bayanlar Basketbol (TBBL) 1. Ligi ilk haftasında Samsun Basketbol Kulübü kendi evinde Tarsus Belediye ile karşılaşacak.

SBK'nIn da mücadele ettiği Türkiye Bayanlar Basketbol 1. Ligi kurası İstanbul Polat Renaissance Otel'de yapılan törenle çekildi. Törene SBK İstanbul Temsilcisi Murat Güvenkaya ve Antrenör Cantuğ Keskindemir de katıldı.

Çekilen kura sonucunda SBK sezona evinde Tarsus Belediyespor maçı ile başlayacak. Bu maç 25 Ekim pazar günü Samsun Yaşar Doğu Spor Salonu'nda oynanacak. Kırmızı-beyazlılar ligin güçlü ekipleri olan Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Mersin Büyükşehir Belediyespor'la ilk maçlarını kendi sahasında yapacak. Çekilen kuradan memnun olduklarını ifade eden Antrenör Keskindemir, "Öncelikle bütün takımlara yeni sezonda başarılar diliyorum. Çekilen kuradan çok memnunum. Güçlü takımlarla ilk maçlarımızı kendi evimizde oynayacak olmamız bizim için bir avantaj. Camiamıza hayırlısını diliyorum" dedi.

SBK'nın lig fikstürü şu şekilde belirlendi:

İşte SBK'nın lig fikstürü

1. HAFTA SBK- Tarsus Belediye
2. HAFTA Botaş- SBK
3. HAFTA SBK- Galatasaray
4. HAFTA SBK- Beşiktaş C.T.
5. HAFTA Çankaya Üni.- SBK
6. HAFTA SBK- Mersin Bşb. Bld.
7. HAFTA Ceyhan Bld.- SBK
8. HAFTA SBK- İstanbul Üni.
9. HAFTA Kocaeli Bşb.- SBK
10. HAFTA SBK- Fenerbahçe
11. HAFTA Kayseri Koleji- SBK

Kaynak: http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=15027

jean

artik oyuincu yetistirme zamani surekli dis transferle bu isler yurumez eski samsunsppor modeli gerekli

berusa55

AlıntıTAN WHİTE

21 Ağustos 2009 / 13:07

Samsun Basketbol Kulübü'nün peşinde koştuğu Dünya yıldızı basketbolcuyu DENGE Gazetesi buldu. İsmi sır gibi saklanan o isim;
İki sezon önce Fenerbahçe'yi tek başına şampiyonluğa taşıyan Birleşik Amerikalı 1.74 boyundaki yıldız basketbolcu ile SBK anlaşmak üzere. Yönetim Kurulu, Tan White Samsun Basketbol Kulübü forması giydirmekte kararlı

F.BAHÇE'DE OYNAMIŞTI
Samsun Basketbol Kulübü'nün peşinde koştuğu Dünya starını DENGE Gazetesi araştırdı ve sizler için buldu. Samsun Basketbol Kulübü Yönetim Kurulu'nun büyük özveri göstererek anlaşmak için çabaladığı ünlü basketbolcunun Tan White olduğu öğrenildi. 2006-07 sezonunda Fenerbahçe'nin de formasını giyen 25 yaşındaki ve 1.74'lük Birleşik Amerikalı yıldız basketbolcu, Sarı-Lacivertli ekibin şampiyonluğunda başrol oynamış süper guard olarak dikkat çekiyor.

JULİE'DEN ÜSTÜN OYUNCU
Bu oyuncunun menajeriyle görüşmelerini sürdüren Kırmızı-Beyazlı ekibin, Tan White'yi Samsun'a getirmesi artık an meselesi. Geçen sezon aynı bölgede oynayan Julie Ann Mc Bride'den üç gömlek daha üstün olduğu ileri sürüldü. Kırmızı-Beyazlı taraftarlar, kendilerini heyecanlandıran bu transferin en kısa sürede mutlu sonla bitmesini istiyor. Samsun Basketbol Kulübü yönetimi, Tan White'nin menajeriyle bugün bir kez daha masaya oturacak. Özgür KALANBAK

Kaynak: http://dengegazetesi.com.tr/news_detail.php?id=28029

Revenge

Vay be julia'dan üstün hemde üç gömlek ha.

Jnr.Serkan

ben bu kadını biliyorum.samsuna gelceğinide hiç zannetmiyorum ama inşallah gelir.deli gibi 3lük atıyodu bu kadın fenerdeyken.her maç 20 sayı falan rahat atıyordu defansada yardım eden bi oyuncu.alınırsa süper gerçekten julieden çok üstün

jean

adamlar parasizliktan kulubu kapatacakti tekrar saha kalkti donuyor birseyler hadi hayirlisi

55JNR55

Alıntı yapılan: jean - 22 August 2009, 12:06:49
adamlar parasizliktan kulubu kapatacakti tekrar saha kalkti donuyor birseyler hadi hayirlisi

aynen tam aynı şey geçti aklımdan hatırlarmısınız gazetelerde basbas bağırıyolardı Yok yönetim bırakıcak yok sahip çıkılsın yok yardım e ne oldu kim yardım etti de bunlar böyle uçmaya başladı anlamış değilim,, bilen varsa ve bilgilendirirse sevinirim...

**KaR6**

buna ağlama politikası deniliyor, Samsunspor yöentiminin de yaptıgı o ama işe yaramıyo nedense..

Akyol

Alıntı yapılan: **KaR6** - 22 August 2009, 17:26:24
buna ağlama politikası deniliyor, Samsunspor yöentiminin de yaptıgı o ama işe yaramıyo nedense..
Hangi bayanın gözyaşlarına dayanır ki kalbimiz! Samsun Basketbol bu transferleri nasıl yapıyor ne yapıyor beni ilgilendirmez ama inşallah SAMSUNSPOR'a gelmeyen yardımlar el altından başka yerlere kaydırılmıyordur!

red_white

arkadaşlar bu tan white  benle bi alakası yok ben red_white  8)

GençKozluklu

23 August 2009, 14:45:48 #238 Son düzenlenme: 23 August 2009, 14:50:35 GençKozluklu
SAMSUNSPOR la birlikte SAMSUN basketbol maçlarını da sabırsızlıkla bekliyorum. Bu yıl İstanbul'da 4 maç olacak. İstanbul Üniv maçı ilk yarı. Bir de Kocaeli BüyükŞehir Belediye Kağıtspor'u sayarsak 5 tane basketbol maçını normal sezonda izleme şansımız olacak.

Takım bir yolunu bulup kaynak bularak transfer yaptı. Yöneticilerini tebrik ediyorum. SAMSUNSPOR 'da bu kaynak hala bulunamaması bence beceriksiz yönetimden kaynaklanıyor.

Umarım her iki takımızla bu yıl şampiyonluk yaşarız.

cem

Alıntı yapılan: GençKozluklu - 23 August 2009, 14:45:48
SAMSUNSPOR la birlikte SAMSUN basketbol maçlarını da sabırsızlıkla bekliyorum. Bu yıl İstanbul'da 4 maç olacak. İstanbul Üniv maçı ilk yarı. Bir de Kocaeli BüyükŞehir Belediye Kağıtspor'u sayarsak 5 tane basketbol maçını normal sezonda izleme şansımız olacak.

Takım bir yolunu bulup kaynak bularak transfer yaptı. Yöneticilerini tebrik ediyorum. SAMSUNSPOR 'da bu kaynak hala bulunamaması bence beceriksiz yönetimden kaynaklanıyor.

Umarım her iki takımızla bu yıl şampiyonluk yaşarız.

seni tebrik ederim samsunspor yöneticileri beceriksiz ..ama şu gerçekte var samsunspor lu 3 futbolcu sbk nın bütçesinin 100de 70 demek basketbol da maddi destek futbola göre daha çok olabilir çünkü külfeti az ne kadar az olursa olsun sbk ya destek yinede az samsunspora ise hiç yok..