Transfer Tahtasını Ne Zaman Açacaksın Yönetim?

Başlatan mehmet yılmaz, 29 July 2009, 22:59:59

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

aç kapa aç kapa yalama olcak ne tahtaymış...artık inanmıyorum yönetim açıklamadğı sürece

jean

alacagimiz adamlarla anca orta siralara oynariz kaliteli kadroumuz yok bu parasizliktada bomba transfer yapacak degiliz

beşnumara

Alıntı yapılan: 35ama55 - 11 August 2009, 14:27:33
Hakkı , Sinan ve Caner'de % 90 Samsunspor'da ..
tahta açılırsa % 100 kardeşim mecbur daaa :D

kuzey55

caner chelidze burhan turgut hakan ın arkasında yedek olur ancak.sinanla iş gitmez kesin bir bek alınmalı.

celebi

11 August 2009, 14:38:16 #664 Son düzenlenme: 11 August 2009, 14:40:37 celebi
 chelidze imzaayı bugün 12:30 gibi atmış arkadaşlar duyurulur.2+1 yıllık inşaallah bu da bomba bir haber değildir ;)

14.basamak

TFF transfer yasağını liglerin başlamasına az bir süre kaldıracağı garantisini vermemiş olsa bunlar bu kadar pişkin pişkin oturmazlardı..Tahtayı kaldırmak için uğraşıyoruz, destek bekliyoruz diye hem kamuoyu oluşturdular destek manasında hem de fedarasyonu yasal sorumluluklarını yerine getiren kulüpler karşısında 'transfer tahtamızı açtırdık,rahat olun' açıklamasını yapmamakla zor durumda bırakmadılar.. üç maymunu oynadılar resmen..

emre

Alıntı yapılan: 14.basamak - 11 August 2009, 14:43:17
TFF transfer yasağını liglerin başlamasına az bir süre kaldıracağı garantisini vermemiş olsa bunlar bu kadar pişkin pişkin oturmazlardı..Tahtayı kaldırmak için uğraşıyoruz, destek bekliyoruz diye hem kamuoyu oluşturdular destek manasında hem de fedarasyonu yasal sorumluluklarını yerine getiren kulüpler karşısında 'transfer tahtamızı açtırdık,rahat olun' açıklamasını yapmamakla zor durumda bırakmadılar.. üç maymunu oynadılar resmen..

bunalra ben yinede güvenmiyorum da bu gürcü geri dönmezdi hatta hiç gelmezdi antremanlara falan tahta acılacak olmasaydı diye düsünüyorum..

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Kesin mi şimdi bu haber.yoksa yerel gazetelerin sayfa doldurma gayretleri mi.

celebi

artık kesin gibi arkadaşlar raat olun inşaallah

Gaziosmanpaşalı3455

4 Sene üst üste bank asyadaydık..Son senede Küme Oynadık.. yeter artık Çok bunaldık...Süper Lige Çıkalım Artık....!SAMSUNSPOR,UM..

samet haci

son zamanALrda duydugum en guzel haberlerı duyuyorum yaaa :))))

Gaziosmanpaşalı3455

o kadar spor ajanslarına sitelerine tff ye girdim bi tane bu haberi doğrulayacak haber bulamadım. yazıklar olsun ayıp ya :(

Gaziosmanpaşalı3455

Alıntı yapılan: celebi - 11 August 2009, 14:38:16
chelidze imzaayı bugün 12:30 gibi atmış arkadaşlar duyurulur.2+1 yıllık inşaallah bu da bomba bir haber değildir ;)
sevgili çelebi kardeşim selamlar kaynak varmı kaynak sağlamından:)

oguz_5528

Alıntı yapılan: Gaziosmanpaşalı3455 - 11 August 2009, 15:04:59
o kadar spor ajanslarına sitelerine tff ye girdim bi tane bu haberi doğrulayacak haber bulamadım. yazıklar olsun ayıp ya :(

Samsunspor'un başkanın ismini 1 sene sonra değiştiriyolar onlar usta..İnş.haberler doğrudur

celebi

ya arkadaşlar hadi ulusal ajansları anlatık bize de mi itimadınız yok ;D