Errea Satış Noktası... ( açılış 18 Temmuz )

Başlatan Kais, 19 June 2009, 19:10:47

« önceki - sonraki »

berusa55

11 August 2009, 00:08:34 #495 Son düzenlenme: 11 August 2009, 00:11:32 berusa55
Yaklaşık bir saat önce Çiftlik'te dolaşırken bir arkadaşımızın üzerinde A1 formamızı gördüm. Açıkcası çok beğendim. Çubuklu formamız seçilmedi diye boşuna üzülmüşüm. Önden çubuklu gibi arkadan ise modern çizgileri çok hoş durmuş.

Aynen aşağıdaki gibi seçtiğimiz modele göre yapılmış ve aşağıdaki renklerde tuhaf bir kırmızı ama orjinal halini görünce kırmızı beyaz tam oturmuş.

Turuncu

55.hakan

Alıntı yapılan: Oflu - 10 August 2009, 22:52:20
Arkadaslar sagolun hepiniz, çok yadimci oldunuz bana
rica ederim kardeşim sen yine de ptt'ye danış

pisaloji

11 August 2009, 01:26:23 #498 Son düzenlenme: 11 August 2009, 01:39:14 pisaloji
Alıntı yapılan: berusa55 - 11 August 2009, 00:08:34
Yaklaşık bir saat önce Çiftlik'te dolaşırken bir arkadaşımızın üzerinde A1 formamızı gördüm. Açıkcası çok beğendim. Çubuklu formamız seçilmedi diye boşuna üzülmüşüm. Önden çubuklu gibi arkadan ise modern çizgileri çok hoş durmuş.

Aynen aşağıdaki gibi seçtiğimiz modele göre yapılmış ve aşağıdaki renklerde tuhaf bir kırmızı ama orjinal halini görünce kırmızı beyaz tam oturmuş.

Bugün Erreaya gittim , daha önceden gittiğimde 10 unda geleceğini söylemişlerdi, valla bugünü iple çektim , gidip aldım formamı. İlk alan kişi de benmişim ayrıca ilk A1 ' i :) Muhtemelen senin çiflikte gördüğün de bendim, alır almaz üzerime giyindim, bi bakıma erraa ve Samsuspor'un reklamını da kendi çapımızda  yapmış olduk. Tuhaf tuhaf bakıyordu millet (tuhaf dediğime bakmayın güzel manada söyledim,sanırım insanlar maç harici bir günde samsunspor formalı birini görünce ilgilerini çekiyor ve  bakıyorlar , haa forma da ilgi çekecek kadar güzel , söyliyim..) 

Bazı arkadaşlar 80 lira için pahalı demişler, katılıyorum ama kesinlikle ve kesinlikle değer. Bu kadar kaliteli bir ürün ben daha önce görmedim. Kırmızısı süper ötesi, ''cuk oturmak'' tabiri kullanılabilir. Zaten bende Çubuklu Forma aşkı var , özellikle bu ürünün gelmesini bekledim. Bi de halısahaya gelirken ben bu formayı giymeye kıyamam :) Bi tane de taraftar forması alıcam 50 liralık ..

Ve bi önceki sayfada sanırım bi arkadaş sormuş şortlu bir şekilde mi 80 lira diye , hayır sadece üst 80 lira, şortları da gelicek önümüzdeki günlerde..

Görebilmeniz için şimdi evde önlü arkalı bir fotoğrafını cektim.

berusa55

Eyvallah kardeşim bilgilendirdiğin için sağol. O zaman akşam ben seni görmüşüm. :D Cidden formamız çok şık olmuş. Güle güle giy. Darısı en kısa zamanda bize... ;)

emre

çok güzel be abi bir de arkasına 55 yazdırdın mı oofff.çok teşekkürler paylaştığın için en kısa zamanda bende alacağım formamı inşallah..

**KaR6**

pisaloji

Ne demek siz saolun, forma kültürünü Samsun'a kazandırmanın vakti geldi, liseli delikanlılar, üniversiteli gençler, orta yaşa yakın kişiler bi taraftan el atarsa yavaş yavaş oluşur bu kültür. Bugün 3 kişi yarın 13 kişi gezmeye başlar..

Herşey Samsunspor için..

celebi

55.hakan

formalar süper,,, renk soluk geldi biraz ama resimden galiba ancak tasarım harika

Kodalak

FaTiH_HaN

supernatural_55

Sadece Samsunspor

Haydi arkadaşlar forma almaya hücum edelim ve artık Samsunda Samsunspor forması ile gezelim alem taraftar görsün