Samsun Basket Kulübü

Başlatan berusa55, 13 June 2009, 14:40:02

« önceki - sonraki »

Revenge

Saynur Tozlu iyi bir yabancının arkasında yedek olur ancak.

salon55

doğru dedin revenge zaten onun için almışlardır hem yabancıları dinlerdirsin hemde iyi idman versin diye. heralde 750000euro verip nevriyeyi alsalardıda fena olmazdı

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: salon55 - 05 August 2009, 11:06:25
bu arada aldığımız duyumlara göre samsunsporumuzda patlatacak bombaları az kaldı bekleyin!!!

Ne bombası ? ;D

55.hakan

bu arada aldığımız duyumlara göre samsunsporumuzda patlatacak bombaları az kaldı bekleyin!!!
biz artık bekleyecek durumda değiliz >:(

Sadece Samsunspor

evet elimizde patladı zaten

eLLis

Torpil patlatamaz bunlar.

okan

Sioux

samsunspor bu haldeyken başka hiçbir takım, lig,spor umurumda değil.

emre

Sioux

Alıntı yapılan: söğütlübahçeli - 09 August 2009, 23:23:09
samsunspor bu haldeyken başka hiçbir takım, lig,spor umurumda değil.

samsunsporu umursamayanların, umursadıkları şeylerde umurumda değil.

berusa55

AlıntıSBK hazırlıklarına başladı

Samsun Basketbol Kulübü, İlkadım Atletizm Stadı'nda yaptığı antrenman ile hazırlıklarına başladı. Kırmızı- Beyazlılar'da yabancı oyuncuların dışında bütün yerli sporcular çalışmaya katıldı

Türkiye Bayanlar Basketbol 1. Ligi'ndeki temsilcimiz Samsun Basketbol Kulübü, yeni sezon çalışmalarına pazartesi günü (dün) itibariyle start verdi. Kırmızı- BEyazlılar Antrenör Cantuğ Keskindemir ve Yardımcı çalıştırıcılar Fırat Bozkurt ve Mustafa Arman Başkale nezaretinde sezon hazırlıklarına başladı. İlk olarak İlkadım Atletizm Stadı'nda kondisyona dayalı bir çalışma yapan Kırmızı- Beyazlılar akşam ise Yaşar Doğu Spor Salonu'nda günün ikinci çalışmasını gerçekleştirdi.

Antrenmana yeni transferler Saynur Tozlu, İlsu Darıcıoğlu, Tuğçe Canbaz, Hande Kayalar, Aysun Akova, Gülşah Akkaya da çalışmaya katıldı. Geçen sezon A Takım kadrosunda yer alan ve zaman zaman süre şansı bulan Hanife Çakır, Cansu Aslan ve Nihal Güngör ile birlikte Genç Takım sporcuları da antrenmanda yer aldı. Atletizm Stadı'nda yaklaşık 2 saatlik yorucu bir antrenman yapan Samsun Basketbol Kulübü'nde teknik ekip ilk gün itibariyle oyuncuların performanslarından memnun kaldı.

Kaynak: http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=14768

Revenge

jean

berusa55

Alıntı yapılan: jean - 10 August 2009, 21:11:45
bulgar niye gelmedi acaba

Yabancılar daha sonra. Şu anda bir Bulgar'la anlaşıldığını biliyoruz yalnızca ama gerisi gelecektir.

edmontdante

Geçen sene hevesle gittiğim maçları hatırlıyorum bir de şimdiki hislerime bakıyorum en ufak benzerlik göstermiyor.