İnce Hesaplar!

Başlatan KotuCocuk55, 17 March 2006, 22:11:34

« önceki - sonraki »

KotuCocuk55

Atilla Cebeci de bize özendi,canlı yayında ince hesaplar yapıyorlar,biri kendisine söylesede burayada yazsa!

Amsterdamli

5de 5 yapmis zaten 15 puan. Buraya yazmasada olur  :wink:

bluegreen55

Denizlispor v Samsunspor            2
Malatyaspor v Kayserispor           0
Trabzonspor v Diyarbakirspor      1
V.Manisa v Fenerbahçe                2
Ankaragucu v Konyaspor             0
Kayseri Erciyes v Gençlerbirliği  0
Sivasspor v Ankara BB Spor        0
Gaziantepspor v Beşiktaş             0
Galatasaray v Rizespor                 2

KotuCocuk55

Bu hafta hesap yapmayalım deedim kendi kendime zira hesap edilecek bişey yoktu taaki şu ana kadar ya yenecek defteri kalemi ele alacaktık,yada yenilip defteri kaldırıp atacaktık.Çok şükürki şanlı samsunporumuz muhteşem bi zafer yaşadı ve son dört haftaya çok daha fazla umutla bakıyoruz!

Ben bu hafta tahmin yapamayacak kadar zafer sarhoşuyum,bu heycanda bu haftalık fazlasıyla yetti!

Ama önümüzdeki hafta'nın skorlarını maçlarını sabırsızlıkla bekliyorum geçsin şu bir ay bitsin bu kahır artık nefes alalım!

bluegreen55

valla malatya kayseri maçınaönce1 yazdım kayseri kendi yöresinin  takımının maçına asılmaz dedim ama sonra ne olursa olsun ertuğrul hoca maç satmaz dedim 0 yazdım tahminde ama ne varki olmadı

salihcakir

valla lig iyice karıştı kimin nereden puan çıkartacağı kestirilemez oldu ama yinede tahmin yapmadan duramıyoruz. son 4 haftayı bi inceleyim derim..

MALATYASPOR 27 puan

Konyaspor (d)-1
Ankaragücü (d)-3
Samsunspor -1
Gaziantepspor (d) -3

topladığı puan: 8
lig sonu puanı: 35

DİYARBAKIRSPOR 26 puan

Trabzonspor (D) -0
Erciyesspor -1
Denizlispor (D) -0
Gençlerbirliği -0
Samsunspor (D) -0

topladığı puan: 1
lig sonu puanı: 27

DENİZLİSPOR 29 puan

Gençlerbirliği (d) -0
Diyarbakırspor -3
Çaykur Rizespor (d) -3
Fenerbahçe -0

topladığı puan: 6

GAZIANTEPSPOR 30 puan

Besiktas - 1
Kayserispor(d) - 1
Konyaspor - 3
Ankaragücü(d) - 1
Malatyaspor - 0

topladığı puan: 7
lig sonu puanı: 37

SAMSUNSPOR 27 puan

Ankaragücü -3
Gençlerbirliği -1
Malatyaspor(D) -1
Diayarbakırspor -3

topladığı puan: 8

.Gaziantepspor------37
.Denizlispor--------35
.Samsunspor---------35
.Malatyaspor--------35
.Diyarbakırspor-----27

eğer işler böyle giderse ikili averaj kuralınca denizli ligde kalıyor. bu arada avantajlı gibi görünen antep bu iki hafta beşiktaş ve kayseri maçlarında tahmin edilenin dışında puanlar kaybederse yani her iki maçta mağlup olursa onların düşeceğine inanıyorum. bizim ise tahmini zor bir malatya deplasman galibiyeti yada içsahada gençlerbirliği galibiyeti her şeyi bitirir. bundan sonraki haftaları kalp rahatsızlıkları olanlar izlemesinler..

jean

9 puan bizi ligde birakir bu hafta ankaragucunu yenip avntaji elde etmeliyiz denizlinin son hafta fb ile maci var avantaj bende su an samsunsporumuzda ama ic saha mackarini alamiyoruz korkum orasi 9 puan yetecektir

berusa55

ikili averajda denizliye denizlide 2 gol attık kardes!samsundaki mac 1-0 bitmişti!ama ikili averajda atılan gol sayısına bakılmıyorsa bilemem!

Amsterdamli

Alıntı yapılan: "berusa55"ikili averajda denizliye denizlide 2 gol attık kardes!samsundaki mac 1-0 bitmişti!ama ikili averajda atılan gol sayısına bakılmıyorsa bilemem!

Bu hesapta 3 takim ayni puanda. O yuzden Denizli ustun cunku bu 4 mactan 9 puan cikardi. Biz ve Malatya ise 4 puan.

Ayrica Denzli ile ilk mac 1-2 bitmisti. O yuzden sadece Denizli ile ayni puanda kalirsak gol averajina bakacak. Su an Denizli -11 biz ise -18. O yuzden dun 2 farkli kazanmamiz bize daha buyuk avantaj saglar demistim. Dun bir 1 gol daha atabilseydik 1 puan fazla almis olacaktik.

baha55

Alıntı yapılan: "Amsterdamli"
Alıntı yapılan: "berusa55"ikili averajda denizliye denizlide 2 gol attık kardes!samsundaki mac 1-0 bitmişti!ama ikili averajda atılan gol sayısına bakılmıyorsa bilemem!

Bu hesapta 3 takim ayni puanda. O yuzden Denizli ustun cunku bu 4 mactan 9 puan cikardi. Biz ve Malatya ise 4 puan.

Ayrica Denzli ile ilk mac 1-2 bitmisti. O yuzden sadece Denizli ile ayni puanda kalirsak gol averajina bakacak. Su an Denizli -11 biz ise -18. O yuzden dun 2 farkli kazanmamiz bize daha buyuk avantaj saglar demistim. Dun bir 1 gol daha atabilseydik 1 puan fazla almis olacaktik.
,

evet cok haklısın bunu  bende düşündüm ...

King Of The North

Fazla hesaba gerek yok alacağız 10 puan daha kalacağız ligde.
Ankaragücü-3
Gençlerbirliği-3
Malatya-1
Diyarbakır-3

yirmiuc

yaman55

denizli galibiyetinden sonra mutlaka ligde kalacağız

ali ihsan

Kimden alırsak alalım 9 puan bizi ligde bırakır.Bu takımda bu puanları alır inşallah.

KotuCocuk55

içerde istediimiz basarılı sonucları alamasakda takımımız gerçekten çok iyi oynuyor!Ben en başından beri buna inanıyorum!