İnce Hesaplar!

Başlatan KotuCocuk55, 17 March 2006, 22:11:34

« önceki - sonraki »

cem and naz55

denizlispor un hocassı nurullah sağlam 2 maç daha alırsak ligde kalırız dedi galiba bizim galibiyet nurullahın beynini sulandırdı sen 2 maç al 2a da seneye oynarsın 36 puan bizi ligde bırakır bu ligde ya kalacağız ya kalacağız..

Forvetim

keşke ceyhun son dakikalarda yakaladığı karşı karşıya pozisyonu atabilseydi, belki de averajla kalmamız bile gerekebilir.

salihcakir

küme düşme hattında şu an en moralli takım biziz. biz ve malatya haricindeki tüm takımlarda derin bir çalkalanma var. son olarak fenerbahçe maçı sonrasında hocasıyla ve futbolcu arkadaslarıyla tartıştığı gerekçesiyle denizlide Alex Alves kadro dışı bırakılmış. benzer şeyler antepte de söz konusu olmuştu.
bir de bahsi geçtiği gibi ankaraspor için de tehlike çaları susmamış aslında. bu hafta manisaspordan puan alamazlarsa haftaya oynayacakları samiyen deplasmınından sonra etekler onlarda da tutuşacaktır. son iki haftadaki rakiplerinin de Trabzon ve Erciyes olduğunu düşünürsek işleri oldukça zorlaşacaktır. yeterki bu hafta puan almasınlar..

Biz kurtaralımda kim düşerse düşsün..

ngonge

bu sezon ligde kalırsak zannedersem ki camia ayaklanır, silkelenip kendimize geliriz. hiç bu kadar ciddi olarak düşme korkusu yaşamamıştık çünkü.

sezer-55

Bunu başından beri söyledim yine tekrar ediyorum Allahın izniyle DÜŞMEYECEĞİZ.Bu hafta bütün rakiplerimiz yenilecek.

Kırmızı Şimşeklerdi ne oldu bize
Haydi dönelim o eski güzel günlerimize

baha55

Alıntı yapılan: "sezer-55"Bunu başından beri söyledim yine tekrar ediyorum Allahın izniyle DÜŞMEYECEĞİZ.Bu hafta bütün rakiplerimiz yenilecek.

Kırmızı Şimşeklerdi ne oldu bize
Haydi dönelim o eski güzel günlerimize

insallah  bütün rakiplerimiz yenilirde  bizde aldıgımız 3  puanla sahlanırızzz..aslında  süper bi  fikstür vantajımız var hersey bizxim el,imiz de  3  maç alırsak kalırız..bence  gençler  maçları kader maçlarıı   gençler denizli  ---samsun gençler

salihcakir

bugünki skorlardan bir tanesi bizim açsımızdan çok iyi oldu. diğeri ise istemediğimiz tipte bir skordu. fenerbahçenin galatasarayı yenmesi şampiyonluğa oynayan bu takımların son haftalarda rakiplerimizle oynayacağı maçlarda rakibe puan vermesi zorlaşır. özellikle son hafta fenerbahçenin denizlispor ile oynayacağı maç bizim açımızdan hayati bir mücadele olacaktır. diğer taraftan akarasporun bugün 3 puan çıkartmaması durumunda son haftalarda kötü günler yaşayacağını; ve bu durumda bizim yerimize küme düşecek takım alternatiflerinin çoğalması açısından bu durumun iyi olacağını söylüyorduk. ama o yada bu şekilde bugün kazandılar ve artık büyük ölçüde ligde kalmayı garantilediler..

King Of The North

4 maç 12 puan ligde kalacağız merak etmeyin.

kadir55ist

selam
inşallah battal kardeş yüreğine sağlık...

King Of The North

Eyvallah kardeş hepimizin yüreğine sağlık.İnce hesap yapmıyoruz artık 12 puan dedik 3 aldık kaldı 9 puan bu maçlarda puan kaybında küme düşeriz.Sadece tek tesellim son hafta Fenerbahçe-Denizlispor maçı var ve Fener evire çevire yener Denizli'yi.Ayrıca Rize bir maç alamazsa küme düşer 6-1 yenildiler Trabzona.35 puanları var 1 galibiyet bile yetmeyebilir onlara hesaplar biraz daha değişti.dediğim gibi 9 puana hayatta düşmeyiz o yüzden Malatya deplasmanı çok önemli bizim için çıkarma yapmalıyız.

tankut

ankaraspor,rize,gantep hala potada, eğer konya antebe yatmazsa tabi. Bu lig daha çok su kaldırır.mlt.ve gb.maçlarını en az 4 puanla geçip son hafta işi bitirmeliyiz

dr_ahmet

gençler malatya maçlarından en az 4 puan tercihan malatyayı yenelim. son maçta kesin ligde kalırız

yirmiuc

bluegreen55

birsürü dolaplar döndü yine..

neyse artık rakibimiz malatya
malatya ankaragücünüde yenecek ve son hafta gaziantepte verecek maçı malatyaya

nee yapııp edip malatyayı yenmemiz lazım

yirmiuc