Transfer Tahtasını Ne Zaman Açacaksın Yönetim?

Başlatan mehmet yılmaz, 29 July 2009, 22:59:59

« önceki - sonraki »

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: samsuni - 02 August 2009, 13:31:32

Bu haber az önce Tahsin Raci Kosif ve İsa Turan tarafından gazetelerin spor servislerine ulaşılarak yalanlanmış. böyle bir durum yokmuş.

Artık kime, nasıl inanacağız bilmiyorum ama yokmuş!
zaten basiretsiz bir yönetimin elinde devamlı küçülüyoruz bir de bu yerel gazeteler yalan yanlış haberler yapınca kafayı sıyırmamak elde değil.ALLAH sonumuzu hayır etsin...

gozgoz yýlmaz

Bu haber gazetesinin spor servisi fanatik trabzonsporlu, tıpkı gazetenin felsefesi gibi.

1- geçen sene bir yerlerinden Oktay-TS teklif haberi uydurdular. yalandan üstüne gittiler ve o ana dek takımın en iyi futbolcusu olan Oktay'ın tüm motivasyonunun içine ettiler. çocuğun kafası karıştı, kendini samsunspor'a veremedi.

2- aynı şeyi bu sene de turgut için yapıyorlar. kesinlikle bir teklif falan yok. adamların ligi baslayacak, belçikalı birini getirdiler, kadrolarını kurdular. ünal karamanın adını kullanıp turgut'un kafasını karıstırıyorlar. aslında onlar samsunspora da iyilik yaptıklarını sanıyorlar ama yanılıyorlar. rahat bırakın oyuncularımızı. SAMSUN'un yerel medyası SAMSUNSPORLU olmak zorundadır.

3- Peki bu haber yalan mıdır? ben doğruluk payı oldugunu da düşünüyorum. çünkü tahsin kosif dahaönce feneriuma çiçel gönderilmesi konusunda sitemize damardan açıklamalar yapmış ama konu kamuya mal olunca çark etmişti. muhtemelen burada da atıp tutmuştur ama haberi yapılnca da hiç bir şey bildiğiniz gibi değil demiştir.

GurbetciFanatik

Samsunspor Yönetimindeki olaylari dizi olarak cok teklif varmis yayinci kuruluslarda.
Dallas , Hanedan , Yilan Hikayesi bile yaninda sifir.
Hergün yeni bi olay yeni bi yalan yeni bi sacmalik.
Kimin ne dedigi bellisiz.Bakalim hangi kanal alir diziyi.
Amerikadan CNN bile teklif ediyormus  basrolde Hakki Tomac.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: samsuni - 02 August 2009, 13:31:32

Bu haber az önce Tahsin Raci Kosif ve İsa Turan tarafından gazetelerin spor servislerine ulaşılarak yalanlanmış. böyle bir durum yokmuş.

Artık kime, nasıl inanacağız bilmiyorum ama yokmuş!

Haber gazetesi senin a.q hemi, ne kadar adi bi gazeteniz var ne kadar şeref yoksunusunuz, arkadaşlar ligin ilk maçında haber gazetesine tepki göstersek diyorum

sefa.isitan

arkadaş transfer tahtası açıldı diyorsunuz satırnaşı haberlerine bakıyorum örnegin denizlinin kalecisi ile anlaşmaya varılmış ancak transfer tahtasının açılmasını bekliyoruz demişiniz ama manşettede transfer tahtası açıldı diyorsunuz bu nasıl iş anlamadım.

14.basamak

Cenk'in ya da Caner'in gelme ihtimali varsa Chelidze'yi de almayı düşünüyorlarsa bir de Hakan Akman var ki İlk  fazlalık olarak göze kim batıyor..Maliyetiyle Burhan..Matematik denklemi gibi..

beşnumara

denizlispordaki yedek kaleci okan'ı alacaksa bu kulüp eski paf kalecimiz seyhunu geri çağırsın daha verimli olur. bu adamın futbolla alakası yok.haber inşaallah doğru değildir. burdan site yönetimine sesleniyorum: açın bir başlık ve sitede bundan sonra haber gazetesinin haberleri konmasın koyanın haberi de anında silinsin.ne bu yaaa yeter artık.hep yalan yalan yalan...
gozgoz abimizin de dediği gibi haber gazetesinin spor servisi tslidir tıpkı sahibinin olduğu gibi.bunların amaçları belli niye haberlerini koyuyoruz?

beşnumara

Alıntı yapılan: 14.basamak - 02 August 2009, 14:16:20
Cenk'in ya da Caner'in gelme ihtimali varsa Chelidze'yi de almayı düşünüyorlarsa bir de Hakan Akman var ki İlk  fazlalık olarak göze kim batıyor..Maliyetiyle Burhan..Matematik denklemi gibi..
cenk gelecek yanında da getireceği oyunculala kadro genişleyecek bir de yönetimin getirmek istediği anlaştığı oyuncular var.kadro geniş olacak.onun için ruhsuz burhanın göneilmesi ve bunun maliyetiyle sol ve sağ beke adam alınır

berusa55

Alıntı yapılan: beşnumara - 02 August 2009, 14:20:07
cenk gelecek yanında da getireceği oyunculala kadro genişleyecek bir de yönetimin getirmek istediği anlaştığı oyuncular var.

Sen bunları yazma bence sevgili beşnumara kardeşim az sonra yönetim seni de yalanlar! ;)

beşnumara

Alıntı yapılan: berusa55 - 02 August 2009, 14:21:31
Sen bunları yazma bence sevgili beşnumara kardeşim az sonra yönetim seni de yalanlar! ;)
abi yönetimin de ömrü azaldı.lig başladı mı hepsi gidecek.

berusa55

Alıntı yapılan: beşnumara - 02 August 2009, 14:24:00
abi yönetimin de ömrü azaldı.lig başladı mı hepsi gidecek.

Keşke!

beşnumara

Alıntı yapılan: 35ama55 - 02 August 2009, 14:27:57

OKAN KARABULUT KİMDİR ?

şarkıcı aslızenin eşidir. geçen sene kanalları dolaşırken petek dinçözün programına denk gelmiştim :D( hemen yanlış anlamayın kadın programlarını izlemiyom ;D) orda aslızen ve petek makara yapıyorlardı denizlispor tesislerine bağlanmışlardı.okanı ordan hatırlıyorum.hatta o videoyu bulsam koyacam da arıyom :D bence hiç gerek yok.yukarda da dediğim gibi okanı getireceğinize eski pafın kalecisi seyhunu getirin daha iyi.şimdi siirtte kendisi

Jnr.Serkan

adam denzlisporda kaleci bile deil abilerim
Kalede Geçen sene Vega vardı onun yedegi 2 tane süleyman vardı.bu 4cü kaleci.mustafa hosoglumuydu neydi bizdeki kaleciden pek eksiği yoktur eminim.

Jnr.Serkan

Bakın başta Caner olmak üzere Hakkı ve Sinan yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kala ortada kalmış hiçbir takımın kadrosunda görmek istemediği futbolculardır. Demek istediğim bu futbolcuların Samsunspor'a tekrar dönmesi bu saatten sonra faydadan çok zarar getirecektir.
    Sonuç olarak Samsunspor'un tahtası böyle açılacaksa kapalı kalması bana göre daha iyi olacaktır. 

haber gazetesinden Ercüment Gülün yazısından bi parça aldım dikkatimi çektiği için.adam cidden doğru birşeye değinmiş.böyle yaznın yarısını yazdm sçmu bilmiorm ama ilgimi çeken yer burası çokta haklı

Shane_Falco

Alıntı yapılan: 35ama55 - 02 August 2009, 14:27:57
Denizlisporlu kaleci Okan Karabulut'la temasta olan Kırmızı Beyazlılar, işi imza aşamasına getirdi. Samsunspor Kulübü Sportif Direktörü İsa Turan'ın, 1984 Bornova doğumlu tecrübeli kaleciyle görüştüğü ve her konuda anlaşmaya vardığı öğrenildi. Okan, transfer tahtasının açılması durumunda hemen imza atacak ve takıma katılacak.

OKAN KARABULUT KİMDİR ?

1984 İzmir-Bornova doğumlu olan Okan , futbola Karşıyaka altyapısında başladı . Sırasıyla Göztepe,Aydınspor,Konya Şeker,Balıkesir,Akhisar Belediye,İnegölspor ve Denizlispor'da oynayan Okan , şarkıcı Aslızen ile hayatını birleştirmişti ..

Vallahi Cengizin yedeği diye düşünüyorlar herhalde :D:D Böyle bi adamı as kaleci diye almıyorlardır inş ztn bizim cengiz yer bunu ;) Alacaklarsa adam gibi kaleci alsınlar almayacaklarsa bıraksınlar bari Cengizin kafasını bulandırmasınlarda çocuk işine baksın...