Transfer Tahtasını Ne Zaman Açacaksın Yönetim?

Başlatan mehmet yılmaz, 29 July 2009, 22:59:59

« önceki - sonraki »

Jnr.Serkan

Sinan Caner ne kadar faydalı olabilir.en azından böyle bi kadroyla çkarsak süper lige derler adamlar parasız çıktı helal olsun...ama caner gibi sinan gbi adamları alcakcak gerçekten hiç açılmasın o tahta

KocumVolkan

deli 55

hayırlı uğurlu olsun.ama caner gibi her gece alkol içen adamlara kaldıysa bu takım vay halimize o zaman ... :-[

kaptan 55

halk gazetesi spor müdürü yusuf abi açıldı bana inan dedi haberin kaynağını ise her gazeteci gibi söylemedi ama ben inanıyorum ona önemli olan ise doğru yerlere doğru transferler yapılması

orhan

sinanı,caneri, hakkıyı alacaksa bu takım transfer tahtası hiç açılmasın.Bu adamlar bu saatten sonra takıma zarar verirlerler.kadro şişinliği ve papazlık yapmaktan daha da önemlisi takımın ahengini bozmaktan başka bir işe yaramazlar.Trensfer dönemi başlayalı 1,5 ay olmuş bu adamlar hala kulüp bulamamışlardır.bunları almayanlarmı bu işi bilmiyorlar yoksa bizimkiler mi çok biliyor.inşallah yalan haberdir yoksa kahrolurum.

Baskent_Samsunspor

Alıntı yapılan: orhan - 01 August 2009, 15:42:07
sinanı,caneri, hakkıyı alacaksa bu takım transfer tahtası hiç açılmasın.Bu adamlar bu saatten sonra takıma zarar verirlerler.kadro şişinliği ve papazlık yapmaktan daha da önemlisi takımın ahengini bozmaktan başka bir işe yaramazlar.Trensfer dönemi başlayalı 1,5 ay olmuş bu adamlar hala kulüp bulamamışlardır.bunları almayanlarmı bu işi bilmiyorlar yoksa bizimkiler mi çok biliyor.inşallah yalan haberdir yoksa kahrolurum.
;)

FaTiH_HaN

iyide arkadaslar bizim adam begenmek gibi bi luksumuz kalmadi burhan sakatlanirsa yedegi yok kenana bise olursa yerine kimi koyacaz imkanlar hakkiyi caneri almaya elveriyor sonucta artik bu oyunculari kabullenmek gerek.

Akyol

Arkadaşlar panik yapmayın lütfen. Caner, Sinan ve Hakkı transferleri transfer tahtamızın açılması için yapılan transferler. Yani tahta açılıp bu ouyncular alınmıyor tahtanın açılması için bu oyuncular alınıyor. Diyeceksiniz ki açılmasın tahta bu adamlar gelecekse fakat transferler sadece bu oyuncularla sınırlı değil. Gürcü forvet ayrıca bir yabancı orta saha ve beklere 2 isim gerekiyor. Bir atasözü var köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek mecburiyetindeyiz. Pazartesi'yi bekleyelim sonuçlardan sonra yorum yapalım ;)

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Akyol55 - 01 August 2009, 16:42:10
Arkadaşlar panik yapmayın lütfen. Caner, Sinan ve Hakkı transferleri transfer tahtamızın açılması için yapılan transferler. Yani tahta açılıp bu ouyncular alınmıyor tahtanın açılması için bu oyuncular alınıyor. Diyeceksiniz ki açılmasın tahta bu adamlar gelecekse fakat transferler sadece bu oyuncularla sınırlı değil. Gürcü forvet ayrıca bir yabancı orta saha ve beklere 2 isim gerekiyor. Bir atasözü var köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek mecburiyetindeyiz. Pazartesi'yi bekleyelim sonuçlardan sonra yorum yapalım ;)
en iyisi bu zaten.bekleye bekleye ağaç olduk meyve verdik kuruduk valla

şimşek_55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 01 August 2009, 18:59:36
Samsunspor'un maddi-manevi durumunu biliyoruz , zaten iyi adam alma ihtimalimiz sıfır , üst limit olarak 250.000 tl'yi seçmişiz , hala Caner,Sinan gelecekse tahta açılmasın demek gerçekçi bir yorum değil .. Bu adamların alınması amaç değil araç , bunu anlamalıyız ... Kadro derinliği yaratmak açısından bu isimlerin takımımızda yer alması fena değil , en azından yönetim ve teknik heyet olası başarısızlıkta zaten " transfer yapamadık" deme şanslarını kaybedecekler ...

O adamların 3 ude en az  300  pesın  yıllık 600  bın tl den asagısına ımza atmazlar. Sınan  Korfezde  600 bın  tl almıs  gelırmı Samsunspora  manyakmı adam?

Kürsat Berrak

Gerede kampı iptal!!!
50 bin TL.yi bulupda takımı kampa gönderemiyen yöneticilerden ne bekliyoruzki...

şimşek_55

Gecen  sene kahvaltı yaptıramadılar. Bu sene  baksana  hıc degılse  ılk kamp donemı ayarlandı bır sekılde. Iddaa  dan gelen ,federasyondan  gelen paraları  lıg acıldıktan 2 ay ıcınde  yerler  7 ay da  para dıye dolasırlar. Sonrada bu taraftar  cok basarı bekler cook.

şimşek_55

Alıntı yapılan: 35ama55 - 01 August 2009, 19:33:00
@ şimşek 55 ;

sende az çok  bilirsin topçuları mesela Hakkı abiyi .. Hakkı abinin futbolla alakası pek kalmadı zaten , Samsun'a yerleşecek temelli .. Şu anda oynamak ona hobi gibi birşey olur , beklediğimizden de cüzi miktarda oynayacak emin ol ..

Sinan ve Caner'in durumu başka , eski borçları ile birlikte iyi para alacaklardır ..

Hakkı abıyı bırebır tanırım .Samsunda evı  var Samsuna  yerlesecek . ayrıca kızlarınıda  Samsunda okutmak ıstıyor.  BEn Hakkı abı ıcın yazmadım . Sınan gelırse  gecmıstekı pesın alır alacagını bu sezon ıcınde   500 den asagıye ımza atmaz. Keza Canerde.  O konuda  haklısın. bızde az cok bu pıyasayı bılıyoruz   ;)

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: 35ama55 - 01 August 2009, 18:59:36
Samsunspor'un maddi-manevi durumunu biliyoruz , zaten iyi adam alma ihtimalimiz sıfır , üst limit olarak 250.000 tl'yi seçmişiz , hala Caner,Sinan gelecekse tahta açılmasın demek gerçekçi bir yorum değil .. Bu adamların alınması amaç değil araç , bunu anlamalıyız ... Kadro derinliği yaratmak açısından bu isimlerin takımımızda yer alması fena değil , en azından yönetim ve teknik heyet olası başarısızlıkta zaten " transfer yapamadık" deme şanslarını kaybedecekler ...

Katılıyorum en azından hiç bişe yaramasalar bile bir kadro derinliği olacaktır. Her mevkide bir yedeğin olması oynayan kişiyi daha hırslandırır formayı kaptırmamak için elinden geleni yapar ;)
Ayrıca evet caneri bende sevmiyorum alkol karı kız peşinde ama burhandan daha çok gol atacağına eminim eğer gelirse

şimşek_55

OYle dusunme  Caner gecen sene  tum sezonu Konyasporda  kadroya bıle gıremeyerek  gecırdı. Su ankı durumu nedır  bılınmez. Burhan bu takımın  tek forvetıdır. H.akman ıle gelırse Caner yedegı olurlar.