Transfer Tahtasını Ne Zaman Açacaksın Yönetim?

Başlatan mehmet yılmaz, 29 July 2009, 22:59:59

« önceki - sonraki »

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Bu haberin kaynağı mı da verseydin.şayet bu haber doğru ise aynen bizim yorumlarımız yönünde gelişmeler oluyor.hiç de hayırlı gelişmeler değil bunlar.takımı dağıttıktan sonra bırakacaklar herhalde bu yönetim görevini.

AntZ

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 02 August 2009, 13:09:28
Bu haberin kaynağı mı da verseydin.şayet bu haber doğru ise aynen bizim yorumlarımız yönünde gelişmeler oluyor.hiç de hayırlı gelişmeler değil bunlar.takımı dağıttıktan sonra bırakacaklar herhalde bu yönetim görevini.

http://habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=28572

Ollivanders

acilmadi acilmadi... :) artık kimi inandirmaya calisiyorsunuz... Allahina kadar tahta acik :)

AntZ

02 August 2009, 13:16:17 #318 Son düzenlenme: 02 August 2009, 13:18:29 Ant55
Alıntı yapılan: Serpico55 - 02 August 2009, 13:13:57
acilmadi acilmadi... :) artık kimi inandirmaya calisiyorsunuz... Allahina kadar tahta acik :)

Henüz kesin birşey yok Burhan'la Volkan'ı da gönderelim de bakarız artık tahtaya da  ;D
Üç maymunu oynuyoruz resmen  >:(

Forvetimiz Caner, Chelidze den oluşacak bu sene anlaşıldı... Can'ı da ya gerçekten iyi bir Samsunsporlu olduğu için bu kadar rahat gönderdiler ya da Sinan Demircioğlu yla çok önce anlaştılar...

Ollivanders

abi akil var mantik var tahtasi acik olmayan bir takim neden futbolcularini birakir ... ? bunu yapacak kadar da basiretsiz değillerdir... Akilli insan yapmaz yani en azindan o acidan bana gore tahta acikk!!! kim nederse desin inanmam bu saatten sonra

AntZ

Alıntı yapılan: Serpico55 - 02 August 2009, 13:17:50
abi akil var mantik var tahtasi acik olmayan bir takim neden futbolcularini birakir ... ? bunu yapacak kadar da basiretsiz değillerdir... Akilli insan yapmaz yani en azindan o acidan bana gore tahta acikk!!! kim nederse desin inanmam bu saatten sonra

Öyle deme be kardeş, Topaç transfer yapmadan bu adamları gönderirse hiç şaşırtmaz beni   ;)

Ollivanders

abi bu yonetim herseyi yaparda artık bunu yapamaz ... bunu yapmasinin da bir aciklamasi vardir biz takim kurmakta zorlanirken yedek oyuncumuz yok , kadro derinliği yok derken bunu yapamazlar ...

AntZ

Doğru söylüyosun, napim bende artık ters mantık düşünmeye başladım, şu ana kadar bize ters gelen ne varsa gerçekleşti  :-[

FaTiH_HaN

http://www.habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=28572
burhan ve volkan kadro disi birakildi menajerlerine takim bulmaladi istendi.
artik Samsunspor'da olanlari anlamak mumkun degil.

Ollivanders

umarim bunlarda  gerçekleşmez ustad ...

berusa55

Kulüp Dallas'ı geçti artık! Ne düşünüldü de bu adamlar yollandı bakalım!

FaTiH_HaN

zaten takimda 2 tane forvet vardi amac ne anlamak mumkun degil!!! >:(

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Ant55 - 02 August 2009, 13:13:39
http://habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=28572

Bu haber az önce Tahsin Raci Kosif ve İsa Turan tarafından gazetelerin spor servislerine ulaşılarak yalanlanmış. böyle bir durum yokmuş.

Artık kime, nasıl inanacağız bilmiyorum ama yokmuş!

FaTiH_HaN

haber gazetesi dalga mi geciyor bu nasil habercilik >:(

atakan

ne oluyo.anlamsız çelişkiler,anlamsız açıklamalar,mantığa aykırı yönetim.hacıbabanın tekkesimi yahu bu kulup