Transfer Tahtasını Ne Zaman Açacaksın Yönetim?

Başlatan mehmet yılmaz, 29 July 2009, 22:59:59

« önceki - sonraki »

veis

Sercan

Alıntı yapılan: Yalnızca BİZ - 31 July 2009, 12:01:06
Yönetim Tahta'nın resmi açılışı için hazırlık yapıyormuş? :o

Sayın topaçın eline tepsi için bir adet balta vaerilecek.Sayın topaç açılışı yapacak...

emre

Alıntı yapılan: beşnumara - 31 July 2009, 12:02:27
havai fişekle kutlayacaklarmış heralde :D bir de çok büyük pasta yaptırıyorlarmış :P

peki cem yılmaz da gelecek mi??!!!.

Sercan

Alıntı yapılan: emre55 - 31 July 2009, 12:04:41
peki cem yılmaz da gelecek mi??!!!.

Yok sn.Tahsin Kosif esprileriyle izleyenleri kırıp geçirecekmiş... :D :D :D

celebi

ya arkadaşlar sakın beni yanlış anlamayında öncelikle onu belirteyim ne kadar kendisi düşüncemizce başarılı olmayan ve beceriksiz de olsa kendisine hakaret içeren yazılar yazmamız yada lakap takmamız hakkı tomaç için değişik sıfatlarda bulunmamız biz site sakinlerine pek yakışacağı düşüncesinde değilim. lütfen bir abi bir kardeş ve bir arkadaş tavsiyesidir. haa benim tavsiyelerimede ihtiyacınız da olmayabilir onu da kabul ederim. bakıyorum son zamanlarda özellikle bu 1-2 hafta dır hep bu şekilde yazılar yazılıyor.

kuzey55

cenk baya para istiyomuş sanırım.yönetimin teklifi max 250 bin oldugunu düşünürsek galip öztürk tarafından ona verilecek parayla bu lig düzeyinde 4-5 oyuncu alınabilir.artık parayı düşünmeyip makul fiyata imza atarsa süper olur ama hala gözü doymadıysa para için sorun çıkarıyorsa gelmesin.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Yalnızca BİZ - 31 July 2009, 12:01:06
Yönetim Tahta'nın resmi açılışı için hazırlık yapıyormuş? :o
fenarum çelenk gönderecekmiş ;D iadei ziyaret babında ;D

Jnr.Serkan

Alıntı yapılan: 35ama55 - 31 July 2009, 13:15:05
Sitemiz ve Halk gazetesinin ortak bildirisi ile açıklanan transfer yasağı kaldırıldı haberi yönetim tarafından doğrulanmıyor ..

Kırmızı Beyazlı kulübün başkanı Hakkı Tomaç, Haber gazetesindeki habere göre transfer tahtasının hala kapalı olduğunu ve açılması durumunda düzenleyecekleri basın toplantısıyla bunu herkese açıklayacaklarını söyledi. Samsunspor Kulübü Başkanı Hakkı Tomaç, yerel bir gazetede, 'Son dakika... Tahta açıldı' başlığı ile yayınlanan haberin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Başkan Tomaç, "Bu haberin nasıl çıktığını bilmiyorum. Ama öyle bir şey olsa bunu düzenleyeceğimiz bir basın toplantısıyla herkese açıklarız. Dünden bugüne kadar değişen bir şey yok. Yönetim olarak açılması için çabalıyoruz. Tahtanın açılması konusunda büyük adımlar attığımız doğrudur. Fakat açıldığı doğru değildir" dedi.

Bunun yanı sıra , Samsunspor'un kadro zaafiyeti yaşadığı bir dönemde , dün gelen haberlere göre 2'si kaleci 5 genç oyuncu ile yolların ayrılması ve trnasfer yasağımıza rağmen denemeye gelen yabancı oyuncular , transfer yasağı kaldırıldı iddialarımızı güçlendiriyor . Yönetimin kamuoyunun ilgisini daha fazla çekebilmek için haberi sakladığı düşünülüyor ..

www.samsunspor.biz

bunların kafası o kadar çalışmaz...prison breakteki micheal scolfield dan bahsetmiyoruz.HAkkı >:( tomaçtan bahsediyoruz...

YaşarDoğu

31 July 2009, 13:30:40 #248 Son düzenlenme: 31 July 2009, 14:07:52 YaþarDoðu
Kanser ettiniz herkesi yeter artık , tahta manyağı yaptınız.Sen mi geçip oynaycan defansta ,kalede, sağda solda Hakkı TOMAÇ!!!
>:(

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Zaten kaç aydır yönetim olarak bir kişinin adam gibi basının karşısına çıkıpta iyi veya kötü bir açıklama yaptıklarını görmedik.yapsalar zaten kıyamet alametlerinden sayardık.yönetimde bizden alıyorlar haberleri herhalde

Oflu

Isin aslini bilen varmi arkadaslar?

Baskent_Samsunspor

işin aslı şu transfer yapacağız diye fazla heyecanlanmayın bu sezon hedefimiz ligde kalmak ona göre kendinizi hazırlayın diyorlar...

14.basamak

Yalnızca BİZ

Kimin ahrını aldıkta bu hale geldik yaaa...

SamsunluReis

bu ne yaa bu nasıll bi çile abii yaa bi kalktı bi açıldı bi açılmadıı açın artık şuu tahtayıı yaa :S