Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ollivanders

YaşarDoğu

32.Dk Sivas  3 ü yedi :-\

Petkovic tam bi korkuluk

berusa55

Rezalet bir oyun, sahada ne yaptığını bilmeyen bir Sivasspor ve yarım saatte yenilen üç gol. Komedisin Sivas!  >:(

Ollivanders

ne bekliyorduk ki ? Sivas nedir ki ne yapacak ?

YaşarDoğu

O kadar da küçümseme Sivası , tamam çok kaliteli bir futbolu yok ama en azından Lig 2.liği var.

Ama şu oyununu görenler nasıl lig 2.si olmuş diyebilir, meselaa ben ;D ;D

Akyol

Ollivanders

abi  oylede tsl nin kalitesi ne ki 2.den birseyler bekleyeyim? sadece sozde 2.lik var baska hicbir değeri yok ...

YaşarDoğu

Haklısın kardeşim,

Adamlar transfer olarak ta bişi yapmamış, çok kötü oynuyorlar

şimşek_55

Anderlecht forvetındekı  Suarez  muthıs bır oyuncu.  Solda  bouusaffa  , sagda Bıglıa cok ıyı oyuncular.  Sıvas ve Bulnet Uygun havlu attı. Bır teknık dırektor bu kadarmı acız olur anlamadım. Alsana  2 tane  defansıf adam  hala ERsen MArtını  oynatıytor ılgınc

Akyol

sivas cidden şanslı kura çekmiş ingiliz falan gelseydi ilk yarı 6 olurmuş rahat   :-\

Ollivanders

:) bizim transfer tahtamiz kapali yonetime kiziyoruz da adamlar sampiyonlar ligine gitmek icin buyuk adim attilar ama resmen fiyasko takim

şimşek_55

Alıntı yapılan: Akyol55 - 28 July 2009, 22:36:20
sivas cidden şanslı kura çekmiş ingiliz falan gelseydi ilk yarı 6 olurmuş rahat   :-\

O kadar adam  sattılar  oyuncu alamamıslar. COk kalıtesız  ekıp ınsallah Anderlechtı gecemezler. Yoksa  Sekıztastan sonra    10 luk yaparlardı bunları gruplarda sanırım. Sıvas ılk yarı futbol oynamadı  resmen  ne yaptılarmı orasıda  faılı  mechul :)

YaşarDoğu

Suarez  topu saklayabilen , takımı atağa çıkartan 21 yaşında iyi bir krampon, Biglia vasat bir Dmc görüntüsü çiziyor, Faslıda teknik bir futbolcu gerçkten

şimşek_55

Bu Bıglıa nın pesındeydı BJK,FB .  Suarez hem topu saklayabılıyor,hem oyunu okuma yetenegı cok ustun. Ayrıca vucudunu kullanısı  mukemmel. Boussafa   yıkılacakmıs gıbı   bır oyuncu  tam bır pıre . Napacagı bellı degıl Kanatlarda   bulunmaz  nımet futbol ıcın. BIglıa  ortanın  sagında oynuyor.  DMC yok takımda  4-4-2  oynuyor Belcıkalılar.

YaşarDoğu

Üstad Belçikalılar Biglia ile çıkıyor ve topa ilk müdahaleler Biglia dan geliyor ben mi yanlış gördüm