Yönetimin Transfer Çabaları

Başlatan fatih55ankara, 10 June 2009, 13:06:46

« önceki - sonraki »

Ollivanders

Alıntı yapılan: beşnumara - 21 July 2009, 20:17:22
mustafa otobüse ne giydirmişler onu da sordun mu ;D ;D tamam tamam çok kötüydü

pahaha :D:D:D:D

**KaR6**

Alıntı yapılan: 35ama55 - 21 July 2009, 20:07:19
Mustafa ayak üstü kestin gene  :P :P

neyi kesmişim afedersin anlayamadım?

beşnumara

Alıntı yapılan: 35ama55 - 21 July 2009, 20:53:26
Vallahi tahtada değil gözüm , o tahta bize pek yarar sağlamaz ben otobüsün derdindeyim açıkcası ..
otobüsü de merak etme mert baksana ona da bir şeyler giydirmişler  :P ;D ama mustafa söylemiyo ne giydirdiklerini veya mustafaya da söylemediler bize sürpriz yapacaklar :

samsunmania

Bu tahta açılmasına açılacak da borçlu olduğumuz oyunculara verilen tavizler bizi bozarsa işimiz zor.

**KaR6**

otobüse eteklik giydireceklermiş, mini hemde.. bi rujuyla rimeli kalmış.. ben kendi duyduğuma inanmıyorum ki zaten, ama duyupta yazmamakta ihanet gibi geliyo, iki ucu pis değnek işte, makara konusu olacagını bile bile yazıyor insan..

berusa55

Tahtayı mahtayı bıraktım otobüsü bile merak ediyorum vallahi! Yeter ki güzel tek gelişme olsun!

samsunmania

Alıntı yapılan: **KaR6** - 21 July 2009, 21:02:48
otobüse eteklik giydireceklermiş, mini hemde.. bi rujuyla rimeli kalmış.. ben kendi duyduğuma inanmıyorum ki zaten, ama duyupta yazmamakta ihanet gibi geliyo, iki ucu pis değnek işte, makara konusu olacagını bile bile yazıyor insan..

Niye makara olsun kardeşim. Hepimiz güzel bir şeyler olsun istiyoruz. Sen de ilk ağızdan duyduğun şeyleri aktarıyorsun. Zaten çoğu gelişmeyi medyadan önce bu sitede öğreniyoruz. Güzel bir misyonu var sitemizin. Hem ara sıra bu güzellikleri de duymamız lazım.

beşnumara

valla kimse alınmasın ama makara yapıyoruz.düşüün yani bu günlerde de böyle makara yapıyorsak süper lige çıkarsak düşünemiyorum vallahi durumu :D

samsunmania

Alıntı yapılan: beşnumara - 21 July 2009, 21:11:24
valla kimse alınmasın ama makara yapıyoruz.düşüün yani bu günlerde de böyle makara yapıyorsak süper lige çıkarsak düşünemiyorum vallahi durumu :D

Valla yüksek gerilim arıza lambasının yanmasına sebep olmuş o zaman ne diyeyim.  ;D ;D

Süperlige çıkalım makara değil urgan yaparız.

gozgoz yýlmaz

Caner Altun'un geri geleceği söyleniyor. Alacakları var ve kimsenin alacağını vereceği de yok. Arada uzlaşıp geri getireceklermiş. Burhan'ın forvet oynadığı  bu takımda Caner onun iki katı oynar ama Caner de adam değil işte, sorun burada.

beşnumara

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 21 July 2009, 21:20:01
Caner Altun'un geri geleceği söyleniyor. Alacakları var ve kimsenin alacağını vereceği de yok. Arada uzlaşıp geri getireceklermiş. Burhan'ın forvet oynadığı  bu takımda Caner onun iki katı oynar ama Caner de adam değil işte, sorun burada.
valla abi düşündüklerim tek tek gerçekleşirse ben artık bu işi ticarete dökeceğim.bu ne yaaa.bu kadar da karaktersizlik olur mu? ne güzel yaa anlaşamadığın karaktersizleri tekrar takıma getirin.adnanı da getirin bari

Sadece Samsunspor

Bu şey gibi oldu benim şirketimin birine borcu var ama paramız yok sen gel benim şirketin %99unu al gibi bişe oldu :-\

14.basamak

Transfer haberleri çıkmaya başladı yavaş yavaş..
Herhalde tahtanın ömrü daha fazla dayanamadı, kendiliğinden ortadan yarıldı!..
Yoksa bunların tahta mahta kaldırabileceği yoktu..

Akyol

Kulüp iyice zıvanadan çıktı bu ne yaa  >:(

55.hakan

bugün aldıysan haberi perşembeye anca duyarız gazetelerden.. bişeler olsun artık caner mi geliyo sinan mı geliyo toplayın adamları yeterince rezil olduk zaten tırlarla çelenklerle...