Yönetimin Transfer Çabaları

Başlatan fatih55ankara, 10 June 2009, 13:06:46

« önceki - sonraki »

red_white

Şu ligler başlasada içimiz rahatlasa SAMSUNSPOR suz 1 dakka geçmiyor

kuzey55

Alıntı yapılan: serkans - 20 July 2009, 20:16:03
annesi samsunluymş yarı samsunlu yani

sadece annesi samsunlu olanlar yarı samsunlumu oluyor anlamadım?

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: red_white - 20 July 2009, 23:01:29
Şu ligler başlasada içimiz rahatlasa SAMSUNSPOR suz 1 dakka geçmiyor
evet içimiz daralacak kahırdan ama yine de İLLEDE SAMSUNSPOR yani

Sadece Samsunspor

Çakma Samsunlu işte bırakın şu keremi yaaa, bizdeyken topu tutamıyodu eli kolu titriyodu

**KaR6**

bugun kulupte idim.. hem hocaya basarı diledim hemde takımla ilgili içerden bilgi alma şanşım oldu.. iki önemli nokta uzerinde duracagım, birincisi otobusun hazır oldugu ve giydirildiği yönunde diğeri ise tahta konusunda bugunun çok önemli oldugunu vurguladılar, sonuc ne bilmiyorum ama..

tabi her zaman ki gibi icraat görmeden ses etmeyeceğimi ve bu denilenlerin olmaması halinde sorumluluk kabul etmeyeceğimi bildirmek isterim..

cem and naz55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 21 July 2009, 19:44:59
bugun kulupte idim.. hem hocaya basarı diledim hemde takımla ilgili içerden bilgi alma şanşım oldu.. iki önemli nokta uzerinde duracagım, birincisi otobusun hazır oldugu ve giydirildiği yönunde diğeri ise tahta konusunda bugunun çok önemli oldugunu vurguladılar, sonuc ne bilmiyorum ama..

tabi her zaman ki gibi icraat görmeden ses etmeyeceğimi ve bu denilenlerin olmaması halinde sorumluluk kabul etmeyeceğimi bildirmek isterim..
bende tahta konusunda geçen haftadan yazdım pzt itibaren bekliyorum diye ama dediğin gibi icraat

AntZ

21 July 2009, 19:59:40 #486 Son düzenlenme: 21 July 2009, 20:02:38 Ant55

3 gün, 5 gün, hafta sonu kesin, hafta başı kesini çok duyduk ama ilk defa birisi bugün netlik kazanacak diyor, hem de Mustafam  ;D Gelde heyecanlanma  ;)

edit

Çok duyduk derken yönetimi kastettiğimi söylememe gerek yok sanırım, burda duyumlarını bizlerle paylaşan arkadaşlarım lütfen yanlış anlamasın.

**KaR6**

abi, yazının son cumlesi en önemlisi ama ;D ben kulaklarıma bile inanmamayı öğrendim o yuzden hiç heyecanlanmamak lazım :)

AntZ

Alıntı yapılan: **KaR6** - 21 July 2009, 20:01:25
abi, yazının son cumlesi en önemlisi ama ;D ben kulaklarıma bile inanmamayı öğrendim o yuzden hiç heyecanlanmamak lazım :)

Bu tahta kapalıysa tek sorumlusu sensin birde sorumluluk kabul etmiyor bak sıpaya  ;D Yönetimden duysam heyecanlanmam da senden duyunca iş değişiyor  :P

**KaR6**

abi ben de yönetimden duydum hoş ;D otobus işine biraz daha fazla ihtimal veriyorum ama çünkü onu yonetimden duymadım ;D ;D

safser

2-3 gün sonra yurtdışına gidicem geldiğimde inşallah bu haber kesinleşmiş ve tahta açılmış olur :-\

AntZ

Alıntı yapılan: **KaR6** - 21 July 2009, 20:06:59
abi ben de yönetimden duydum hoş ;D otobus işine biraz daha fazla ihtimal veriyorum ama çünkü onu yonetimden duymadım ;D ;D

Otobüs tamam gibi diyelim o zaman, en azından 6 ay sefere çıkarır devre arası transfer yaparız  ;D
Bu haber bile neşelendirdi vallahi gülüyoruz ağlanacak halimize...

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Yönetim ne diyorsa tersi oluyor.hani rüyalar tersine çıkar gibi.;D

Ollivanders

beşnumara

mustafa otobüse ne giydirmişler onu da sordun mu ;D ;D tamam tamam çok kötüydü

imzaya kadar inanmamak gerekir artık.geçen sene karabük maçında anlatılan, rametli müjdatın ölüm yıldönümü...
bu böyle uzar gider.aslında heyecanlanmaya  gerek yok.gelecek 2 kişi belli biri sinan demircioğlu diğeri de hakkı.gerş kalanları da caner vs. gibi olursa şaşırmayın :D