Yönetimin Transfer Çabaları

Başlatan fatih55ankara, 10 June 2009, 13:06:46

« önceki - sonraki »

beşnumara

Alıntı yapılan: hakanelgun - 21 July 2009, 22:14:14
bugün aldıysan haberi perşembeye anca duyarız gazetelerden.. bişeler olsun artık caner mi geliyo sinan mı geliyo toplayın adamları yeterince rezil olduk zaten tırlarla çelenklerle...
caner sinan geleceğine hiç gelmesin. o mevkiide belki bir genc keşfetmiş oluruz.ne zaman unuttunuz onların oynadığı dönemi.ruhsuz futbollarınız.sinanın koridor ne hale geldiğini ne zaman unuttunuz? bunların gelmesine razı olmaz acizlikten başka bir şey değildir ve huzurumuzu bozacaklardır

55.hakan

Alıntı yapılan: beşnumara - 21 July 2009, 22:16:17
caner sinan geleceğine hiç gelmesin. o mevkiide belki bir genc keşfetmiş oluruz.ne zaman unuttunuz onların oynadığı dönemi.ruhsuz futbollarınız.sinanın koridor ne hale geldiğini ne zaman unuttunuz? bunların gelmesine razı olmaz acizlikten başka bir şey değildir ve huzurumuzu bozacaklardır
evet aciz durumdayız diyorum zaten sen neden bahsediyosun

Sadece Samsunspor

Caner demek taraftarı deli etmek demek, caner demek hiçbi kafa topuna çıkmamak demek, caner demek alkol karı kız demek, caner demek ... kaldıramamak demek >:(

Ollivanders

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 21 July 2009, 22:22:13
Caner demek taraftarı deli etmek demek, caner demek hiçbi kafa topuna çıkmamak demek, caner demek alkol karı kız demek, caner demek ... kaldıramamak demek >:(

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Caner gelirse diğer adamlar da yoldan çıkar.her gece pavyon kapatırlar.hem yattığı yerden yine alacaklı çıkacak.şayet alırlarsa çok saçma bir şey olur.ki bu yönetime de yakışır yani

Ollivanders

ben bu yonetimden herseyi bekliyorum ... Bu zamana kadar gelen en basiretsiz en tutarsiz yonetim. Kara leke resmen .... Hayretle izliyoruz

Kodalak

GOLCÜ CHELİDZE ANTRENMANDA
Samsunspor, yeni sezon hazırlıklarını tesisleri'nde yaptığ çalışma ile sürdürürken, transfer çalışmaları devam eden Gürcü futbolcu Gıorgı Chelıdze, idmana katıldı.

Samsunspor, yeni sezon ikinci etap çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan idmanda futbolcular kondisyon ve fizik ağırlıklı çalıştı. Çalışmaya üçerli grupları halinde, topla ısınma hareketleriyle başlayan futbolcular daha sonda minyatür çift kale maç yaptılar. İdmanda futbolcuların hırslı olmaları dikkat çekti. Kıran kırana geçen çalışmada futbolcuların birbirleriyle yapmış oldukları mücadelelerde ufak sakatlıklar yaşandı. Teknik direktör Turhan Özyazanlar, çalışmada hata yapan futbolcuları sert bir şekilde uyardı. Ayrıca, görüşmeleri süren Gürcü futbolcu Gıorgı Chelıdze, idmana katıldı. 1986 doğumlu olan ve forvet mevkiinde oynayan futbolcunun Dinamo Tiflis takımıyla Şampiyonlar ve UEFA Ligi tecrübesi olduğu belirtildi.
iha 

Eklenme : 21.07.2009

55.hakan

Alıntı yapılan: Kodalak - 22 July 2009, 08:42:57
Samsunspor, yeni sezon hazırlıklarını tesisleri'nde yaptığ çalışma ile sürdürürken, transfer çalışmaları devam eden Gürcü futbolcu Gıorgı Chelıdze, idmana katıldı.

Samsunspor, yeni sezon ikinci etap çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan idmanda futbolcular kondisyon ve fizik ağırlıklı çalıştı. Çalışmaya üçerli grupları halinde, topla ısınma hareketleriyle başlayan futbolcular daha sonda minyatür çift kale maç yaptılar. İdmanda futbolcuların hırslı olmaları dikkat çekti. Kıran kırana geçen çalışmada futbolcuların birbirleriyle yapmış oldukları mücadelelerde ufak sakatlıklar yaşandı. Teknik direktör Turhan Özyazanlar, çalışmada hata yapan futbolcuları sert bir şekilde uyardı. Ayrıca, görüşmeleri süren Gürcü futbolcu Gıorgı Chelıdze, idmana katıldı. 1986 doğumlu olan ve forvet mevkiinde oynayan futbolcunun Dinamo Tiflis takımıyla Şampiyonlar ve UEFA Ligi tecrübesi olduğu belirtildi.
iha 

tahta açıldı mı şimdi anlamadım

babasamsunlu

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 21 July 2009, 22:22:13

her kelimeinin altına ayrı ayrı imzamı atarım..yeter  gelmesinler germesinler.....

Kodalak

Alıntı yapılan: hakanelgun - 22 July 2009, 09:15:20
tahta açıldı mı şimdi anlamadım

paf a alıp filiz lisansı ile a takımına kaydırılabiliniyor diye biliyorum gençleri

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: Kodalak - 22 July 2009, 09:18:37

paf a alıp filiz lisansı ile a takımına kaydırılabiliniyor diye biliyorum gençleri
ama biraz vakit geçmesi gerek herhalde kardeşim

YaşarDoğu

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 22 July 2009, 09:23:37
6 ay
evet öyle idi.yani ikinci yarı faydalı olur şayet iyi çıkarsa

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: Kodalak - 22 July 2009, 08:42:57

iha 

Geldiği takımda da 55 numarayı giyiyormuş :)

King Of The North

Tahta mı açıldı noldu beyler?