Kanal S - Spor 55 canlı yayın 21:45

Başlatan baha55, 27 March 2006, 03:29:50

« önceki - sonraki »

jean

attila cebeci herkesle iddiaya girerim diyor alamazssak maci pazartesi program yapmicakmis

bengülü

bence atilla cebecininde bir yere güveniyor galip öztürke ben öğle düşünüyorum ne dersiniz

samet

Alıntı yapılan: "bengülü"bence atilla cebecininde bir yere güveniyor galip öztürke ben öğle düşünüyorum ne dersiniz
dediklerin okey konya maçı büyük ihtimalle cepte...

sezer-55

Atilla program yaparmı yapmazmı onu bilemem ama tek bildiğim bir şey var oda konyasporu yenmek.

Kırmızı şimşeklerdik ne oldu bize
Haydi dönelim o güzel günlerimize

yaman55

jean

supporter

Atilla Cebeci ısrarlara dayanamamış takım kazanmadan program yapmam demişti ama bu akşam yoğun istek üzerine yine programını yapacakmış.

yönetici

Bakalım Samsunspor'un ligde kalma umuduna dair neler konuşulacak program kısa bir süre sonra başlayacak. Takımın nabzı son bir kez daha tutulacak. Aşağıdaki adresten canlı olarak izlenebilir.

http://www.kanalstv.com/canliyayin.htm

jean

King Of The North

İzlemeyeceğim hesap falan yapmalarına gerek yok Denizliyi yenecekler dua edeceğiz sonrası için hepsi bu.

yönetici

Konya'nın milletvekiliyle röportaj yaptılar adam her deplasmana dahi gidiyorum diyor. Bizimkiler şu kritik durumda bile maça gelmiyor. Mesele burda, biz böyle adamları vekil seçiyoruz. Atilla Cebeci sadece Haluk Koç ve Ahmet Kurt'u gördüğünü söylüyor. Suat Kılıç isimli genç milletvekili Cumartesi Samsun'da açılışa katıldığı halde Pazar maça gelmemiş. Bu şehirin siyasilerinden bürokratlarından fayda yok. Ne varsa Samsunsporun taraftarında var. Yazık.

bluegreen55

milletvekillerinin kaç tanesi samsunluki..
nerde hakkımızı savunabiliyolarki..

eski atakum belediye başkanı trabzonluydu mesela çalışanlar da hep oralı ve işletmeleri verdilkleri kişilerde hep otaraflıydı..

kime oy verdiklerini bilmiyolarki insanlar rastgele basıyolar partiye

sonrada samsunlu milletvekili olmuyo mecliste allah bilir memleketleri(trabzon) için çalışıyolardır.

KotuCocuk55

oooh bizim ince hesaplar canlı yayına taşındı :wink:

Amsterdamli

Atilla Cebeci Ceyhun'a gondermeyi yapti. Benim yakindigim bir konuyu dile getirdi, agzina saglik. Calim calim calim yeter artik kardesim pas cikarsan takim arkadasin kaleci ile karsi karsiya. Bunu cok acik bir sekilde tespit edip yazmistim buraya.

timofte

Alıntı yapılan: "Amsterdamli"Atilla Cebeci Ceyhun'a gondermeyi yapti. Benim yakindigim bir konuyu dile getirdi, agzina saglik. Calim calim calim yeter artik kardesim pas cikarsan takim arkadasin kaleci ile karsi karsiya. Bunu cok acik bir sekilde tespit edip yazmistim buraya.

sevgili amsterdamlı atilla cebeci de gerçi maçı izleyip yorum yapıyor senin düşüncene katıldı ama ben özellikle de bu maçta ceyhun'un bir hatasını göremedim. zaten oyuna geç girdi. ne zaman pas verse top rafael ya da musa tarafından öldürüldü. vermese herkesi çalımlaması imkansız ortadan giriyor sağa sola veriyor ama atak ölüyor kimse kaleye şut atmıyor birbirine tekrar pas atıyor böylesine bir maçtı. ceyhun bence büyük beklentilerle geldiği için hep hedef oluyor.