Kanal S - Spor 55 canlı yayın 21:45

Başlatan baha55, 27 March 2006, 03:29:50

« önceki - sonraki »

yönetici

Programın sonunda Basın Sözcüsü Mazhar Başoğlu bağlandı.

Başoğlu : "Lig Tv'deki Maraton programında Samsunspor'a şaibe bulaştıran Erman Toroğlu'na İsmail Başkan gereken cevabı verdi" dedi. Kendilerinin de yönetim olarak bugün bu konuda bir açıklama hazırladıklarını ve yarın ajanslara sunacaklarını bildirdi. Bu birlik bütünlük ve karşılıklı saygı anlayışı keşke en başta benimsenmiş olsaydı. Bu durumlara hiç düşmezdik. Sağlık olsun, bundan sonrası bari iyi olsun.

bengülü

bence samsunspor yöneticilerin ve sayın büyük başkanımız ismail uyanık şansal büyüka ve erman toroğluna dava açarım çünkü bu yapılan bütün samsunlulara ve samsunsporlu taraftarlarına yapılan çirkin hakaret  onun için davacı olmasını istiyorum sayın başkanımdan

salihcakir

yayın başladı..
havaalanındaki karşılamanın görüntülerini merakla bekliyorum..o gece orada yer alan tüm gerçek samsunsporlulara helal olsun..

yönetici

Programın başında konuşulanlardan anlaşılan Samsunspor bayrağı şehirde bazılarını gerebiliyor.
Birileri şikayetçi oluyor, bu kentin belediyesi de büyük sokaklarda bunun asılmasının yasak olduğuna dair karar alabiliyor.

Böyle bir konumda böyle bir anlayış, herhalde başka bir kentte beklenemezdi.
Bu arada havaalanı görüntülerine birazdan geçiliyor.
forumdan Ladikli gitmişti galiba, denizlide ve orada Samsunspor sevgisiyle yeralanlara helal olsun.

kadir55ist

selam
havaalanı görüntülerini izlerken gözlerimiz doldu zaten gurbetteyiz yüreğimizde samsun özlemi var birde bu görüntüleri izlediğimizde bir kez daha gurur duyduk büyük samsun taraftarını ve futbolcularını gönülden desdekliyoruz.
kanal s ede atilla abiyede teşekkürler

King Of The North

Arıyoruz ama bağlanamadık bir türlü telefonlar kilitlendi galiba.

yönetici

Şu anda sezonun muhasebesi yapılıyor.
Spor 55 geniş katılımlı bir program yapıyor şu anda.
İhsan Kalkavan yönetimin acemilikleri ve futboldan anlamayan insanlardan söz etti.
Devamı için siz de izleyebilirsiniz işte..

supporter

Senin Allahına köle Suat Çakır..!
sanıyorlar ki Samsunspor sahipsiz. kimse bu neden böyle oldu diyemeyecek, 22 trilyon olan borcu 35 trilyon yapmışlar gidecekler. küme de düşürseler ağasınız paşasınız denilecek. taraftara çapulcu diyeceksin tepki görünce şikayet edeceksin. ondan sonra başarı bekleyeceksin. yeter artık ya.

Clint_Eastwood

Geçmiş değil de gelecek konuşulmalı... İlk bölümde kayda değer hiç bir şey konuşulmadı... Yine bir sürü adam ve yine çözümsüzlük... ''Ne yapabiliriz'' konuşulmalı bence ama şimdiye kadar eski defterder açılıyor...Üretilen hiç bir şey yok maalesef..

Amsterdamli

Bende Futbol İl Temsilcisi Hasan Özbulut'u dinlerken nekadar haz aldigimi anlatamam.

Valla yonetici monetici bilmem essas isi bilen bu adam!

south_london

amsterdamlı adam konuşuyor ancak icraata gelince yoklar işte.atilla adama zaten dedi ne iş yaparsın ne işi yararsın gibisinden :)

Clint_Eastwood

Alıntı yapılan: "55teXas55"amsterdamlı adam konuşuyor ancak icraata gelince yoklar işte.atilla adama zaten dedi ne iş yaparsın ne işi yararsın gibisinden :)

Atilla Cebeci bu sorusuyla bizi kopardı zaten  :lol:

supporter

İşte olaya bakın bir adamı yerin dibine sokmak ne kolay!
Tamam biz de Ölmez'e bir şey demeyelim ama beceremediğini söylüyoruz düştüğümüze göre.. Yoksa tamam istemeyerek de olsa ısrarlarla gelmiş taşın altına elini sokmuş.

İsmail Uyanık "ben bıraktım, dönmeyeceğim" dediği halde 2002'de Yusuf Ziya Yılmaz'dan takımı yeniden nasıl devraldığını, kendisine nasıl ısrar edildiğini ve kurtarıcı olarak geldiğini anlattı. Hepimizin bildiği sonra nasıl yapayalnız bırakıldığını dinledik.

Adam bu takımın 1.ligde oynama hakkını Bursa'ya vereceği lafını ettiğinde bile o sırada kimsenin "Sen ne yapıyorsun, sen kimsin ki bunu yapacaksın" demediğini ses çıkarmadığını işi bu derece bir tek kişiye bıraktıklarını söyledi..

Şimdi yine o kötü oldu. Arkasından söylenmeyen kalmadı. Hırsızlıktan girildi. Uyanıklıktan çıkıldı, camia bölündü. Gerçek işte bunlar hep.

supporter

Kaya Akal'ın lafı ne güzel..
Bermek'i "mahkemelik olduğumuz adam diye destekleyemeyiz" dediler..
Böyle işlerde şehircilik yapacaksınız, Samsunlu adamı seçeceksin.
Ben de Bermek'i çok benimsemem ama "Beynim belki onu istemez ama
kalbim Bermek derdi ve ona oy verirdim" dedi.. Anlayana.

Amsterdamli

Internet uzerinden yayin takildi, yarim saate yakin izleyemiyorum kafayi yiyecem, tamda onemli konular konusuluyordu. Ne talih var bizdede.