Kanal S - Spor 55 canlı yayın 21:45

Başlatan baha55, 27 March 2006, 03:29:50

« önceki - sonraki »

baha55

selam arkadaslar , gerçekten cok zor ve  cok duygusal bir gün geçirdik...maç sonrası staddakiler ve  radyo basındaki bi  gurbettekiler  gözyaslarımızı tutamadık hele birde tv den izlediğimiz aslanlarımızın gözyasları bizi  kahretti...aglamamak mümkün olmadııı..İNANIN BANA  COK MA COK  MERAK EDİYORUM !  samsunlu olupda bu aksam akan o  gözyaslarını  gören istanbul yalakası insanlar  neler hissettiler acaba ; valaahi cok merak ediyorum...onlara burdan sesleniyorum..bu aksammki  akan  gözyaslarımız  hakemlere  değil , federasyona değil , kurulu düzene değil  sizlere armagan olsun...evet  bbu  akan gözyaslarını her damlası samsunun ekmegini yiyipde  gs, fb , bjk,  ts  gibi   medyanın takımlarını tutanlara armagan olsun...takımımız eger  ligde kalacaksa  duygularımızla hislerimizle yani o gözyaslarımızla  kalacak..kjalamazsada aslanlar gibi  basımız dik ama gözümüz yaslı düşecegiz...bu anlamda tek dileğim o inşallah  aslan futbolcularımızda o hırs  her maçda olsun , ve gö yaslarımızda olsun ama sevinç göz yasları olsun ....Allah dileklerimizi dualarımızı kabul etsin gazamız mübarek olsun arkadaslarımmm, kardeslerim abilerimmm :(((

beşnumara

hepimiz de futbolcularımız gibi çok üzgünüz yazıklar olsun alayına :cry:

55cem55

yazıklar olsun tek kelimeyle yazıklar olsun....dün gece yemin ediyorum uyuyamadım sinirimden..maçta kendimi zor tuttum güvenlikten geçebilseydim sahadaydım bu kadarda samsunsporun üzerine oynanmazki be kardeşim..akşam teleligi izledim ardından starda yorum yapıldı samsun hakkında herkez hala toz pembe bakıyo o şerefsizler..onlar için 3 takımdan ötesi ne olursa olsun umurlarında değil hakemi destekleyici konuşuyolar..teleligde adnan ölmezi uyarıyolar sözünü kesiyolar haklı olduğu için konuşturmuyolar..bu zamana kadar sesimiz çıkmadı bişey demedikte ne oldu puanlarımız geri mi verildi bana ne ismet arzuman sezon sonuna görev alamayacaksa bana gerekli olan samsunsporun giden puanıdır ben onu geri istiyorum bana ne serdar tatlı ceza aldıysa bana puan mı kazandırdı bu mu adalet sonra samsun tabi ligin dibinde kalır sen hakeme ceza versen ne olur samsuna kazancı yokki dunki maçtada penaltılarımız verilmedi serkan hakeme vurdu o serefsiz yorumcular haklıyken haksız duruma düşüyorlar dedi bunca zaman haklıydık haksız duruma düşmemek için elimizden geleni yaptık herkez samsunun hakkı yenilmiş dedi ama puan geri mi geldi yoooo..serkan orda hakemi parçalasa yeriydi zaten yine aynı şeyler olmayacakmıydı hakeme dersini sahada vereceksin bundan sonra boyle...ne federasyona güven var ne hakemlere cezayı biz keseceğiiiiiiz....çünki ölümüne samsunsporluyuz

ercaniklist

Alın İşte  Gözyaşı Dökenlerde Samsunsaporlu Eğer tribünlere birileri çağırılacaksa bu Ertuğrul SAĞLAM değil Bu takım için  Ter ve göz yaşı dökenlerdir.

berusa55

arkadaslar üzüntüden konusamıyor yazamıyorum artık!maalesef ilk kurban bizmisiz bunu bir kez daha gördüm dün!maçtaydım!ayaklarım titriyordu eve giderken!ne konusuyorsak bosa konusuyoruz:(((

jean

samsunsporun hakkini yiyen once gelsin tovbe tovbe bu kacinci oldu ama hadlerini astilar umarim serkana ceza gelmez

King Of The North

Adi ******* hakemler,federasyon ve şakşakçı basın.Samsunsporluluk budur işte.Kaza yaptığımız o kara günler geldi aklıma.O gün Allah'ın takdiriyle yıkıldık,bu günlerde ise bazı şerefsizlerin takdir haklarıyla yıkılmaktayız.

samsunlu_gencler

taraftarımızı we topcuLarımızı agLatan tffnin ...

yönetici

http://www.kanalstv.com/canliyayin.htm

Yukarıdaki adresten az sonra başlayacak olan Spo55 programını internet üzerinden izleyebilirsiniz..

south_london

Alıntı yapılan: "admin_"http://www.kanalstv.com/canliyayin.htm

Yukarıdaki adresten az sonra başlayacak olan Spo55 programını internet üzerinden izleyebilirsiniz..

eyvallah valla çok iyi oldu bu

baha55

evet  cok iyi oldu..samsun dısındakılere  büyük bi hizmet...katkısı olanlara tesekkürler

Gurbetci Bülent

Suanda reklama girdi , ama taraftarlarimiz müthis ya hele futbolcular otobüslen staddan ayrilirken bütün taraftarlarin ,,, BU TATAFTAR SIZINLE GURUR DUYUYOR ,
demesi cok güzeldi duygulandim ve iyiyce hirslandim.
Bu takimi kimse düsüremez akitilan her gözyasinin hesabi sorulacak.

kadir55ist

selam
işte samsunlu ve samsunsporlu olmak böyle bir şey
helal olsun çocuklar bu taraftar sizinle gurur duyuyor.
ayrıca kanals yayını için teşekkürler

Amsterdamli

Tam iki saat Samsunsporumuzun konusuldugu bir programi izlemek bana ilac gibi geldi. Bu imkani bize sunan spor55'e tesekkurler.

yönetici

http://www.kanalstv.com/canliyayin.htm

22:00 itibarıyla Spor55 başladı..
Kayseri'den görüntüler var, yukarıdaki adresten izlenebilir.
Programın başında Samsunsporlu taraftarlara 0403 otobüslerini tahsis eden,
bilet desteği dahi veren Metro'ya teşekkür edildi.