Yönetimin Transfer Çabaları

Başlatan fatih55ankara, 10 June 2009, 13:06:46

« önceki - sonraki »

kuzey55

bunlar ne yapmaya çalışıyor.yapmadıkları şeyi nasıl utanmadan yaptık diyebiliyorlar.

ayrıca kerem doğru söylemiş neden eski yöneticiler hala temliklerini kadırmadılar.hani yusuf ziya vali mustafa demir hiç mi söz geçiremiyor bu eski yöneticilere.bunlar samsunsporda yöneticilik yapmış adamlar nasıl takımın böyle erimesine izin veriyorlar.insanda az onur şeref olur.allah topunuzun belasını versin.nefret ettim samsundan sizin yüzünüzden az kaldı samsunsporu da yok edeceksiniz.

AntZ

Gördüğüm kadarıyla yönetimde tahta açtırma çabası değil, açtırmaya çalışılıyor olarak gösterme çabası var. Şu iddaa da temlikleri olanların paralarını almaları için zaman kazanma operasyonu belki de... Kimbilir?

gozgoz yýlmaz

AlıntıKAPALI TRİBÜNDEN KÜFÜR YEDİM

Eğer Samsunspor Kulübü beni susuz yerlerde idmana çıkardıysa, 'Ben bütün alacaklarımı bırakıp gidiyorum' dediğimde beni bırakmadıysa yönetim, gidip onlara hesap sorulsun, bana sorulmasın. Ben Samsunspor'a bonservissiz geldim, ama benden 80 bin TL bonservis parası aldılar. Samsun halkını kandırmasınlar. O eski yöneticiler Samsunspor'a ne vermişler de 3 milyon TL istiyorlar. Ben alın terimi verdim. Ben anlaştığım parayı çıkmışım futbolumu oynamışım. Ben Samsunspor'a ilk haciz getirdiğimde avukatlar 'Kerem'in borcu borçtur ödeyeceğiz" diye kabul etmişler. Ben geçen sezon geldiğimde kapalı tribünden küfür yedim. 3´üncü hafta yine geleceğim. Neden benim aileme küfür edilsin. "

Yanılmıyorsam sitedeki arkadaşlar sağlam sövmüşlerdi Kerem'e KSK maçında. Burada da epey muhabbeti dönmüştü. :)

Şimdi Kerem'in açıklamalarına bakıyorum. Eğer bunları Kerem değil de baska bir futbolcu yapsa çok haklı olabilir ancak bu herif Süper Ligden düştüğümüz Malatya maçını Mehmet Polat denen uğursuz herifle ve Tolga denen adam ile birlikte satan adam değil mi? 50.000 dolarmış bedeli.

Kerem'i düşünüyorum, bir de bizim şu iki dakikada kombine konusunda bile 40 defa fikir değiştiren tuhaf yönetimi düşünüyorum. Al birini vur ötekine...

beşnumara

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 19 July 2009, 21:09:09

Yanılmıyorsam sitedeki arkadaşlar sağlam sövmüşlerdi Kerem'e KSK maçında. Burada da epey muhabbeti dönmüştü. :)

Şimdi Kerem'in açıklamalarına bakıyorum. Eğer bunları Kerem değil de baska bir futbolcu yapsa çok haklı olabilir ancak bu herif Süper Ligden düştüğümüz Malatya maçını Mehmet Polat denen uğursuz herifle ve Tolga denen adam ile birlikte satan adam değil mi? 50.000 dolarmış bedeli.

Kerem'i düşünüyorum, bir de bizim şu iki dakikada kombine konusunda bile 40 defa fikir değiştiren tuhaf yönetimi düşünüyorum. Al birini vur ötekine...
abi kerem kapalıda sövdüler demiş ama bizim stad full kapalı.itiraf edeyim maratonda ben öyle bir kaptırmıştım ki kendimi... haklıydım ama :D hala da yaptığımın arkasındayım.keremin söylediklerine gelince dediğin gibi al birini vur ötekine.bu satılmış adama da inanmıyorum yönetimle işbirliği yapan satılmış basın ve piyon yönetime de...

Sadece Samsunspor

Şu koskaca dünyada bizim gibi bir kulüp ve böyle cefa çeken bir taraftar grubu var mı acaba çok merak ediyorum

beşnumara

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 20 July 2009, 00:16:52
Şu koskaca dünyada bizim gibi bir kulüp ve böyle cefa çeken bir taraftar grubu var mı acaba çok merak ediyorum
böyle cefa çeken ama her yapılanı da izleyen...

beşnumara

almanyadan getirilen çağlar halıcı idmana çıkmış.inşaallah murat yıldırım gibi genç yetenekleri yine buluruz.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Bu sezon çok dua edeceğiz anlaşılan?

eLLis

Yaşananlara rağmen tepki vermesini bilemeyende tek bizizdir bu şehirde kimsenin birbirinden haberi yok bu takımın taraftarında en azından biz ve grupların birleşimiyle çok rahat bin yaparız ama yok işte gruplar birleşsin istiyoruz ama biz bile dışarda tepki vermeye gelince birleşemiyorsak boşuna konuşmayalım...

atakan

Alıntı yapılan: eLLis - 20 July 2009, 13:35:50
Yaşananlara rağmen tepki vermesini bilemeyende tek bizizdir bu şehirde kimsenin birbirinden haberi yok bu takımın taraftarında en azından biz ve grupların birleşimiyle çok rahat bin yaparız ama yok işte gruplar birleşsin istiyoruz ama biz bile dışarda tepki vermeye gelince birleşemiyorsak boşuna konuşmayalım...
haklısın:Kime tepki verecen.yönetimemi,işadamlarınamı,yerel idari yöneticileremi,hertaraftan çatlak ses çıkaran gruplaşmış taraftaramı,kime.resmen can çekişiyoruz.tek bir vucut tek bir ses olmadıktan sonra;karşımızda okadar çok insan varki tepki gösterılecek,
yüzüne tükürülecek

Ben Ofosu

AlıntıKAPALI TRİBÜNDEN KÜFÜR YEDİM
Eğer Samsunspor Kulübü beni susuz yerlerde idmana çıkardıysa, 'Ben bütün alacaklarımı bırakıp gidiyorum' dediğimde beni bırakmadıysa yönetim, gidip onlara hesap sorulsun, bana sorulmasın. Ben Samsunspor'a bonservissiz geldim, ama benden 80 bin TL bonservis parası aldılar. Samsun halkını kandırmasınlar. O eski yöneticiler Samsunspor'a ne vermişler de 3 milyon TL istiyorlar. Ben alın terimi verdim. Ben anlaştığım parayı çıkmışım futbolumu oynamışım. Ben Samsunspor'a ilk haciz getirdiğimde avukatlar 'Kerem'in borcu borçtur ödeyeceğiz" diye kabul etmişler. Ben geçen sezon geldiğimde kapalı tribünden küfür yedim. 3´üncü hafta yine geleceğim. Neden benim aileme küfü edilsin.

Neden mi küfür edilsin ? Samsun'da kendini gece hayatına adayıp , gönül eğlendirdiğin için mi. Malatya maçını 50.000 $ için sattığın için . Adnan Ölmez zamanında avukatlık yapan salakların hatası yüzünden alacağın parayı iki kez aldığın , şimdi de 3.kez almak için başvurduğun için . Ama hata sende değil , senin gibi adamlara para verip , herhangi bir belge saklamayan salak yöneticilerinde ..

Bir de ben Samsunluyum diyor ; Samsunlu olsan 50.000 $'a memleketini satar mısın .

sunbeam

Alıntı yapılan: Ben Ofosu - 20 July 2009, 14:29:02

Neden mi küfür edilsin ? Samsun'da kendini gece hayatına adayıp , gönül eğlendirdiğin için mi. Malatya maçını 50.000 $ için sattığın için . Adnan Ölmez zamanında avukatlık yapan salakların hatası yüzünden alacağın parayı iki kez aldığın , şimdi de 3.kez almak için başvurduğun için . Ama hata sende değil , senin gibi adamlara para verip , herhangi bir belge saklamayan salak yöneticilerinde ..

Bir de ben Samsunluyum diyor ; Samsunlu olsan 50.000 $'a memleketini satar mısın .

Söylediklerini ispat edebilecegini hic sanmiyorum. Bunlar cok agir suclamalar.

AntZ

Alıntı yapılan: sunbeam - 20 July 2009, 19:11:31

Bunlar zaten o zamandan beri konuşulan konular kardeş, zaten yönetimde ispatı, belgeyi bizim kadar düşünseydi bu parasını verdik, vermedik tartışmaları yaşanmazdı.

Yönetim diyor 3 lira borcumuz var, kerem diyor 5 lira alacağım var. Ya yönetim doğru söylüyor ama yapılan ödemelerin belgesi yok (ki daha büyük kabahat), ya da yönetim yalan söylüyor. (müsadenizle onuda kabahat olarak kabul ediyorum.) Bu bile başlı başına ispat sayılmaz mı sence?

İçimizdekiler bunları yapıyorsa ben Kerem'e ne söyleyeyim?

tanju55

kerem samsunlu mu arkadaslar...??

Ben Ofosu

Alıntı yapılan: sunbeam - 20 July 2009, 19:11:31

bunların ispatlık bir durumu yok ,herkesin bildiği suçlamalar .kimsenin günahını almıyoruz , kimseye iftira etmiyoruz ,bildiklerimizi sizlerle paylaşıyoruz .