Yönetimin Transfer Çabaları

Başlatan fatih55ankara, 10 June 2009, 13:06:46

« önceki - sonraki »

AntZ

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 18 July 2009, 00:35:19
allah razı olsun da, şimdi transfer tahtası açılcak mı peki, daha caner falan var

Maksic in parası ödenmezse 6 puanımızın silinebileceği hatta küme düşürme ya da kapatmaya kadar gidebileceği söyleniyordu. Bu olasılık ortadan kalkmış oldu sadece. Transfer tahtası açılmış değil ama onun açılması için bir engelde buydu, ortadan kalktı.

sevdamsınsamsunspor

büyük basşkan duy bu sesi bu taraftar cok seviyor seni tekrar aramıza dön ismail baskan aramıza bekliyoruz senii haydi dönn

KocumVolkan

oh be Allah razı olsun başkandan...helal be !

Ertuğrul Sağlam

İsmail Uyanık, Ertuğrul Sağlam, Ercan Kol Sizi unutmak mümkünkü  :-\

red_white

Büyük Başkan duy bu sesi bu ses taraftarın sesi Seviyoruz seniii

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Utanmazlar şimdi değilmi bu yönetim.ismail başkana atıp tutarken.adam hala samsunspor için çabalıyor.gurur verici bir haber bu.EYVALLAH BÜYÜK BASKANIMIZ...

cezayir55

arkadaslar ben hala anlamadim ne oldu anlatirmisiniz

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

18 July 2009, 11:37:31 #427 Son düzenlenme: 18 July 2009, 11:42:02 Bir Sevdadýr Samsunspor
Alıntı yapılan: samsuni - 17 July 2009, 23:31:11
İsmail Uyanık Başkan Dejan Maksiç'in parası için TFF'den ödenek çıkarttırmış. Parası hazır Maksiç'in...
cezayir para ödenmezse samsunspora yaptırımlar yapılacaktı uefa ve fedarasyon dan.puan silme veya ligden düşürme v.s

cezayir55

mehmet yılmaz

Alıntıİsmail Uyanık Başkan Dejan Maksiç'in parası için TFF'den ödenek çıkarttırmış. Parası hazır Maksiç'in...
yazmıştım ama

Derneğimizin onursal başkanı olan Sn. Uyanık konunun tam olarak öyle olmadığını, TFF'nin zaten Maksiç konusunda Samsunspor'a bir ödenek ayırdığını, kendisinin de o ortamda bulunduğunu ifade ederek, bizatihi benim yapmadığım bir hadisenin bana mal edilmesi doğru olmaz dedi. Konuyu bu şekilde bağlamak lazım...

Jnr.Serkan

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: samsuni - 18 July 2009, 12:37:48
yazmıştım ama

Derneğimizin onursal başkanı olan Sn. Uyanık konunun tam olarak öyle olmadığını, TFF'nin zaten Maksiç konusunda Samsunspor'a bir ödenek ayırdığını, kendisinin de o ortamda bulunduğunu ifade ederek, bizatihi benim yapmadığım bir hadisenin bana mal edilmesi doğru olmaz dedi. Konuyu bu şekilde bağlamak lazım...

İşte tipik bir İsmail Başkan yaklaşımı. Bazı vatandaşlar kendileriyle ilgisi olmayan gelişmelerde bile üzerine atlayıp, ben yaptım, ben söyledim, ben..ben..ben.. derken büyük başkan kendi lehine olabilecek bir söylentide bile al-i cenaplık gösterip, "hayır, benimle ilgisi yok" diyebiliyor.

Samsunspor'un mevcut kamuoyu, İsmail başkanın tavrının, tarzının 5-6 gömlek altındadır.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

18 July 2009, 12:58:06 #432 Son düzenlenme: 18 July 2009, 13:00:07 Bir Sevdadýr Samsunspor
Şu mütevaziliğe şu büyüklüğe bakarmısınız.helal sana büyük başkan

usare

Helal olsun sana sayın başkanım. İşte büyüklük ve mertlik budur. Yine gösterdin büyüklüğünü. Dön artık takımın başına. Özledik seni be başkan.

grkn55

Alıntı yapılan: usare55 - 18 July 2009, 13:11:58
Helal olsun sana sayın başkanım. İşte büyüklük ve mertlik budur. Yine gösterdin büyüklüğünü. Dön artık takımın başına. Özledik seni be başkan.