Adnan GÜNGÖR

Başlatan kaan, 02 October 2008, 14:34:35

« önceki - sonraki »

YaşarDoğu

yaa kitlesnsin şu başlık , banane hayyalerin takımı diyarbakırspor a giden adamdan.

Kodalak

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 14 July 2009, 13:34:22
yaa kitlesnsin şu başlık , banane hayyalerin takımı diyarbakırspor a giden adamdan.

şimşek_55

Topcu ıcın onemlı olan aldıgı para  promdır. Adam formaya bakıp gelmez ,oynamaz bır takımda. Bank Asyada da ıyı takımlar var ama Adnan  superlıg secmıs. Basarılı olur ınsallah dıyorum. Mesela sıze bır ornek vereyım Samsunspor gecen seneyı 2,2 mılyon  ıle seneyı kapatırken , bır alt lıgde  playoff grubu nda oynayan Korfez Beledıyespor takımının 7 mılyon tl harcadıgını ogrendım. 

red_white

Alıntı yapılan: YaşarDoğu - 14 July 2009, 13:34:22

şimşek_55

Burası genel futbol forumu yalnız. Samsunspor bagnazlıgı yapmaya gerek yok. Futbol hakkında  konusuluyor dıye  dusunuyorum.

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: şimşek_55 - 14 July 2009, 22:14:57
Burası genel futbol forumu yalnız. Samsunspor bagnazlıgı yapmaya gerek yok.

Birisi beni mi çağırdı? :)  ;D

Ayrıca bu bahsi geçen futbolcuyu hatırlayamadım, adı neydi?

red_white

tiravzonlu pardon haccettepe nere gittimişti  ;D

şimşek_55

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 14 July 2009, 22:18:32
Birisi beni mi çağırdı? :)  ;D

Ayrıca bu bahsi geçen futbolcuyu hatırlayamadım, adı neydi?

Şu sıtede  en son tartısacagım sahıs sensın. Ondan dolayı  gerek yok. Samsunspor bagnazı ısen  sana saygı duyarım. 

gozgoz yýlmaz

Yok, tartışmayalım tabii de, bu sitede herkes Samsunspor bağnazıdır zaten. Objektif olmamızı beklemen yanlış birşey. Bir tarafız, futbolsever değil taraftarız.

şimşek_55

Ben sana  bır  felsefecının  sozlerı ıle yanıt vermek ıstedım.

''Bu dahil bütün genellemeler yanlıştır" Nietzsche    .   Herkez yanıltabılır bızlerı. Cok ıddılaı bır kelımedır. Cogunluk dersen daha uygun duser dıye dusunuyorum.    Bende tarafım futbolsever olsam  Trıbun dergımıdır nedır  orada yazardım. Ama  ben buraya yazıyorum.

veis

samsunspor dergisinde bundan yıllar önce adnanın bir röportajı vardı.rahmetli babası kendisine ts maçlarında iki cigerle oyna maçda herşeyini ver demiş.aradan zaman geçti bu adnan efendi ts ile sözleşme imzaladı profosyeneldir lafım yok ama ilk demeci babamın mirasını yerine getirdim oldu.bu ne lahana turşusu bu ne perhiz.aradan bir sene geçti adnan hayallerinin takımından hacettepeye geçti.oradada 1 sene durabildi ve diyarbakırda buldu kendisini.seneyede ben zaten balıkesirsporu tutuyordum doguşdan beri deyip sözleşme imzalarsa şaşırmayın.milan kakayı satdıkdan sonra basına açıklama yaptı:kaka gibi teknik özelligi bulunan oyuncu tabiki alıcagız milana ama onun gibi kişiliklisini bulabilecekmiyiz endişelerimiz var dediler.yani futbol basit bir oyun sahada koşarsın yıldız olursun ama kişilik ve karakter sonradan eklenmiyor insan vücuduna.puyol dünyanın en iyi oyuncularından birisi adam sülük gibi yapışıyor ama ver topu 2 adam geçecek kabiliyet yok ne var yürek var sahada savaşıyor.en önemli özelligide barcelonalıların dedigi gibi puyol=karakter.yani topçu olmadan önce kişilk olucakki sonra insanlar begensin.misal ertugrul saglam oda bizden büyüklere gitdi ama şimdi bile ertugrul saglam denildiginde adam gibi adam kelmesi ona tam uyuyor.

Ollivanders

Alıntı yapılan: veis - 15 July 2009, 07:48:20
samsunspor dergisinde bundan yıllar önce adnanın bir röportajı vardı.rahmetli babası kendisine ts maçlarında iki cigerle oyna maçda herşeyini ver demiş.aradan zaman geçti bu adnan efendi ts ile sözleşme imzaladı profosyeneldir lafım yok ama ilk demeci babamın mirasını yerine getirdim oldu.bu ne lahana turşusu bu ne perhiz.aradan bir sene geçti adnan hayallerinin takımından hacettepeye geçti.oradada 1 sene durabildi ve diyarbakırda buldu kendisini.seneyede ben zaten balıkesirsporu tutuyordum doguşdan beri deyip sözleşme imzalarsa şaşırmayın.milan kakayı satdıkdan sonra basına açıklama yaptı:kaka gibi teknik özelligi bulunan oyuncu tabiki alıcagız milana ama onun gibi kişiliklisini bulabilecekmiyiz endişelerimiz var dediler.yani futbol basit bir oyun sahada koşarsın yıldız olursun ama kişilik ve karakter sonradan eklenmiyor insan vücuduna.puyol dünyanın en iyi oyuncularından birisi adam sülük gibi yapışıyor ama ver topu 2 adam geçecek kabiliyet yok ne var yürek var sahada savaşıyor.en önemli özelligide barcelonalıların dedigi gibi puyol=karakter.yani topçu olmadan önce kişilk olucakki sonra insanlar begensin.misal ertugrul saglam oda bizden büyüklere gitdi ama şimdi bile ertugrul saglam denildiginde adam gibi adam kelmesi ona tam uyuyor.

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: veis - 15 July 2009, 07:48:20

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Evet futbolcu profesyoneldir.hangi takıma transfer olursa o takıma hizmet edeceği şüphesiz.ama yok doğma büyüme ben bu takımlıyım ayakları açıkçası yavşaklık.ula sonuçta para için oynuyorsunuz.parayı veren düdüğü çalar.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 15 July 2009, 11:16:38
Evet futbolcu profesyoneldir.hangi takıma transfer olursa o takıma hizmet edeceği şüphesiz.ama yok doğma büyüme ben bu takımlıyım ayakları açıkçası yavşaklık.ula sonuçta para için oynuyorsunuz.parayı veren düdüğü çalar.

Katılıyorum, gönülle oynamak eskidenmiş