Yönetimin Transfer Çabaları

Başlatan fatih55ankara, 10 June 2009, 13:06:46

« önceki - sonraki »

Kais

''Eski Samsunspor Yöneticisi Galip Asal'ın girişimleri sonucunda eski Samsunsporlu oyuncu Adnan Göngör ile temlik sorunun ortadan kalktığı ifade edildi.''
Yani abicim şimdi tahta açıldımı yoksa açılacakmı?

ali ihsan

Caner konusu hallolmadan kütük açılmaz ...

Yalnızca BİZ

Bu saatten sonra yapılan en iyi transfer yabancı oyuncu hakkımızı iyi kulllanmaktan geçer...

europe_55

Alıntı yapılan: Kais - 06 July 2009, 19:55:12
''Eski Samsunspor Yöneticisi Galip Asal'ın girişimleri sonucunda eski Samsunsporlu oyuncu Adnan Göngör ile temlik sorunun ortadan kalktığı ifade edildi.''
Yani abicim şimdi tahta açıldımı yoksa açılacakmı?

Daha anlasilmasi gerekilen baska oyuncularda var. Mesela Caner Altin.
Onun icin henüz maalesef acilmadi...

Kais

tamam teşekkür ederim yine bana hüzün  :-X

europe_55

Acaba tahta acilsa Kral´in geri dönme imkani var midir?
Kral ile Celil (Imparator) gelse, cok iyi olur.
Hemde hakettikleri forma olan SAMSUNSPOR formasi altinda jübile yaparlar

ali ihsan

Kütük açılsa iş yapacak topçu bulunur lakin pek açılacak gibi durmuyor  :(

Samsun'un bakanı varmış ha  >:(  Yusuf Ziya destek oluyormuş ha  >:( 

Bu şehir sayesinde makam edinenlerin gün gelecek sonlarını da göreceğiz ...Geldikleri gibi gidecekler ....

14.basamak

Alıntı yapılan: kırmızıbeyaz55 - 21 May 2009, 20:21:20
Yapmayın arkadaşlar 30 yaşında birisini tartışmıyoruz, 20 yaşında futbol gelişimi açık bir futbolcu t.doğan şahin..Çocuğun kumaşı iyi ama biz toz bezi niyetine harcıyoruz bir türlü elbise biçemiyoruz ..Sadece doğru zamanda doğru kadroda değerlendiremedik çocuğu, Saç baş yoldurduğu maçlarda hepimiz gibi ben de kahroldum ama Hakan Şükürün İlk dönemlerini hatırlayanlarınız olacaktır mutlaka içinizde.. bu çocuğa da özverili yaklaşmak gerekir diye düşünüyorum..en azından Samsunsporun menfaatleri bunu gerektirir..

Kais

''İnegölspor'lu sağ açık Ömer Demircan ile orta saha oyuncusu Abdullah Çalık'a ise Trabzonspor, Bursaspor, Kayserispor, Kayseri Erciyespor, Çaykur Rizespor ve Samsunspor'dan teklifler geldiğini kaydeden Demir, ''Oyuncularım gösterdikleri performansla Süper Lig takımlarının gözdesi oldu. Çok sayıda kulüpten teklifler alıyoruz'' dedi.''
ajanssporda gördüm bizim bölümde yazıyordu.

Kais

bence adamın fiyatını arttırmak istemiş Samsun lafı çıkmış ağzından .

ali ihsan

Tahtanın açılma ihtimaline karşılık yöneticiler bazı oyuncularla temasta olabilirler.Lakin söz kesilmiş oyuncular olsa bile şu durumda en fazla bir kaç gün daha beklerler.

Kütüğün açılması için son şanslar artık ...

Seneye malatyalıların sevinmemesi için kütüğün açılması elzem !!!

ali ihsan

Alıntı yapılan: 35ama55 - 06 July 2009, 21:17:29
Doğru diyorsun abi , Şenol Demirci bile 2 gün bekledi , gitti Giresuna imzaladı ..

Bu işler öyle Mert.Kuru söz karın doyurmuyor maalesef.İşimiz çok zor velhasıl.
Şu kadronun ligde kalması demek benim nazarımda play off oynamış olması demektir.

Sercan

Ben bankasya 1. ligde yıldız oyuncuların değil,akıllı bir hoca ve disiplinli oyuncların bulunduğu takımların başarılı olacağını düşünüyorum.Lakin bizim elimizde çokca genç yetenek var,eğer hoca bu oyuncuları disipline ederse üst sıraları zorlarız diye düşünüyorum.Tahta eninde sonunda açılacaktır.Ama yönetim sezon başında transfer zor yapar.

emre

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 06 July 2009, 21:24:26
Ben bankasya 1. ligde yıldız oyuncuların değil,akıllı bir hoca ve disiplinli oyuncların bulunduğu takımların başarılı olacağını düşünüyorum.Lakin bizim elimizde çokca genç yetenek var,eğer hoca bu oyuncuları disipline ederse üst sıraları zorlarız diye düşünüyorum.Tahta eninde sonunda açılacaktır.Ama yönetim sezon başında transfer zor yapar.

ali ihsan

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 06 July 2009, 21:24:26

Şu kadronun içerisinde oyunu tutabilecek,takım panik yaptığında oyunu rahatlatabilecek ve oyunu soğutabilecek tarzda 2 isim olsaydı seninle hem fikir olurdum Sercan.