Samsunspor'un yeni Teknik direktörü kim olmalı ?

Başlatan ender, 20 March 2006, 23:37:50

« önceki - sonraki »

south_london

Anonymous

ya arkadaşlar lütfen yaw.saçma saçma konuşmayın.tanju çolak'ın ne kariyeri var da samsunsporu kurtaracak.bize reklam yapacak adam değil samsunsporu kurtaracak adam lazım :x

jean

ridvan dilmenin cokmu kariyeri varad teklif yapildi

yirmiuc

Clint_Eastwood

Tanju, Rıdvan yada başka bir ismin önemi kalmadı artık bu saatten sonra...Dobi Hasan ve Ercan Koloğlu ikilisiyle devam etmek daha mantıklı geliyor bana... En azından kendi içimizden insanlarla bütünleşip kanla canla mücadeleye devam edelim...

Serdar

Alıntı yapılan: "Clint_Eastwood"Tanju, Rıdvan yada başka bir ismin önemi kalmadı artık bu saatten sonra...Dobi Hasan ve Ercan Koloğlu ikilisiyle devam etmek daha mantıklı geliyor bana... En azından kendi içimizden insanlarla bütünleşip kanla canla mücadeleye devam edelim...

çok yerinde bir tespit bence de...artık bu saatten sonra bizi canla başla mücadele eden 11 tane aslan yürek kurtarabilir.bundan sonra tekniğin taktiğin çok da önemi yok.soyunma odasından çıkan oyuncuların gözündeki hırs beni umutlandırdı.
dünyanın en iyi teknik adamı da gelse futbolcular bugünkü gibi istekli oynamadıkları takdirde hiçbir maçı kazanamayız.

Rentboy

illada bu ikiliden biri gelecekse rıdvan gelsin bence.nedeni bilinmez ama rıdvan olumlu hava yaratır kanısındayım...

baha55

bence bu saatden sonra  yeni gelecek hocanın teknık ve taktık acıdan bı katkısının olacagını sanmıyorum, takım zaten top oynuyor...bu anlamda  takıma  abilik yapacak hadi aslanlarım diyecek hırslandıracak deli dolu birinin takımın basına gecirilmesi taraftarıyım..bu özellikleri ilede ilk akla gelen adam sanırım kral tanjudur...ama hadi hayırlısı diyelim

Forvetim

eğer tanju'ya teklif götürülmeyecekse dobiyle devam edelim daha iyi, bu dakkadan sonra gelecek adam fayda vermez, Tanju'ya neden teklif götürülmüyor bu adam niye istenmiyor şu an bize faydalı olacak tek kişi o'dur.

55samsunlu55

ligin teknik direktör müsvettelerinden birini almaktansa tanju veya dobi hasan daha iyi bence. artık bu saatten sonra gerçekten abilik yapacak bir hoca gerekiyor. çünkü kayseri maçında takımımız bundan daha iyisini oynayamazdı, hakeme kurban gittik. teknik açıdan daha iyi bir katkıyı şu saatten sonra bekleyemeyiz.

sezgin

bence hasan hocayla devam etsinler dün takımı çok güzel oynatmış gelecek hoca ondan daha iyi olmayacağına göre en azından takımı tanıyor

MeL_55

Vural temiz

Dogru teknik direktör olsaydi macdan sonra hakeme kameralarin ögnüde böyle barbarca saldirmazlardi, tekme tokatlan olacak is deyil bu, gene olan bize olur, fotbolculara ceza verirler sahamizi kapatirlar ve en sonunda kazanan taraf onlar olur.Böyle olmamaliydi.

Yazıklar olsun

oğuzhan55

Alıntı yapılan: "Vural temiz"Dogru teknik direktör olsaydi macdan sonra hakeme kameralarin ögnüde böyle barbarca saldirmazlardi, tekme tokatlan olacak is deyil bu, gene olan bize olur, fotbolculara ceza verirler sahamizi kapatirlar ve en sonunda kazanan taraf onlar olur.Böyle olmamaliydi.

Yazıklar olsun

Haftaların birikimi sonucunda oluşan olaylar.Eğer bu olaylarda olmasaydı sezimiz hiç çıkmayacaktı.Yanlış olan tek şey bunun on katı fazlası olay Diyarbakır'da olunca kimse görmüyor ya da görmezden geliyor ama Samsun'da olunca işin rengi değişiyor.Bu da gösteriyorki birilerinin tahrik planları tkır tıkır işliyor.

Serkan Aykut burnunda tamponla oynadı maç boyu adam daha ne yapsın?Zaten bu işin sonunda fatura ona çıkacak.Ama Serkan'ın burnunu kimse görmez.

sezer-55

Ölmez, ''Burası 19 Mayıs kenti. Kurtuluş mücadelesinin başladığı bir yer. Bütün şehir elele vererek Samsunspor'u kümede bırakacağız. Bazılarının yaptığı hesapları çökerteceğiz'' diye konuştu.

Ölmez, ''Çaykur Rizespor maçıyla birlikte bir seri yakalamak istiyoruz. Taraftarlarımızın 90 dakika desteği ile rakibimizi mağlup edeceğimize inanıyorum'' dedi.

Teknik direktör konusuna da değinen Adnan Ölmez, şu an için Samsunspor'un böyle bir sorunu olmadığını, Hasan Şengül ile yollarına devam ettiklerini söyledi.