Tahsin Kosif, Samsun'da Fenerium'un Açılmasını Hoş Bulmuyorum!

Başlatan MeL_55, 17 June 2009, 22:07:47

« önceki - sonraki »

Ertuğrul Sağlam

Burada Tahsin Kosif'i suçlayan arkadaşları anlayamıyorum bir Başkan göndereceği çiçeğide yönetime danışıpta gönderecek değil ya, gönderilen yerin yanlış olduğunda hemfikiriz ama bir Samsunspor kulübü başkanıda bunu kimseyle istişare etmeden yapabilir.
Tahsin Kosif'i suçlamanın bir manası yok adam açık yüreklilikle çıkıp içindeki düşünce ve hisleri açıklamış...

celebi

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 18 June 2009, 10:45:29
Burada Tahsin Kosif'i suçlayan arkadaşları anlayamıyorum bir Başkan göndereceği çiçeğide yönetime danışıpta gönderecek değil ya, gönderilen yerin yanlış olduğunda hemfikiriz ama bir Samsunspor kulübü başkanıda bunu kimseyle istişare etmeden yapabilir.
Tahsin Kosif'i suçlamanın bir manası yok adam açık yüreklilikle çıkıp içindeki düşünce ve hisleri açıklamış...

tamamda bir başkan Samsunspor adına hareket eder. çiçek olayında olduğu gibi. ve bu hareketinde en azından ufakta olsa fikir alışverişinde bulunabilirdi. ben şahsen burada tahsin kosifi suçlamıyorum ancak ilk yazımda da belirttiğim gibi yöneticilerin birbirinden haberdar olmaması ayrı bir fecaat diyorum. ancak şurasıda var. tahsin kosif politik mi yoksa gerçekten Samsunsporlulula mı o açıklamayı yaptı bilemiyorum. başkanlığa oynayan birisi olarak bu şekilde yapmasıda bazılarına göre gerekir bazılarına göre gerekmez diye düşünüyorum.

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

aradan kaç gün geçtikten sonra mı yanlış olduğunu anlamış

ali ihsan

Ne demiş Tahsin Kosif.Yanlış ama oldu bir kere önümüze bakalım.

Ben bakmıyorum ileriye filan kardeşim,bu rezillik böyle iki cümle ile geçiştirilecek bir şeymi.Hiçmi zoruna gitmiyor bunların.Ver istifanı veya koy tepkini başkana adam gibi.

Kodalak

Alıntı yapılan: Bir Sevdadır Samsunspor - 18 June 2009, 11:02:39
aradan kaç gün geçtikten sonra mı yanlış olduğunu anlamış

Eminim böyle bir tepki beklemiyorlardır,baktılar tepkiler çok hemen bir ''U''dönüşü aslında bende onaylamıyorum falan filan.Şimdi hataya bak hem bende onay vermiyorum diyorsun eee peki o çiçeği kim yolladı,açılışa kim gitti.Demek birbirinizden haberiniz yok.Nasıl bir yönetim ve nasıl bir yönetim kurulu bu.YÖNETİM veYÖNETİM KURULLARI bulundukları pozisyon gereği bir işletmenin her türlü organizasyonunu tam bir koordinasyon dahilinde planlayıp olaylara ve durumlara yön ve şekil veren birimdir.Sizin daha birbirinizden haberiniz yok daha önemlisi şu an yönettiğiniz kurum SİNEKLİ BAKKAL değil.

Kodalak

YANLIŞI BİR BAŞKA YANLIŞLA DÜZELTEMEZSİN.

BU ALIŞKANLIK OLUR,SONRA BAHANELERE SIĞINMAYA BAŞLARSIN,SONUN FELAKET OLUR

ali ihsan

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 18 June 2009, 10:01:04

Soru şu ; Taraftar grupları,yerel medya ve derneğimiz gerekli tepkileri koymayıp bu açıklamaları yapmamış olsaydı Tahsin Kosif bu açıklamayı yapma ihtiyacını hisseder miydi ?

Şu sorunun cevabını versin Tahsin Kosif ve onu savunanlar ...

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Tahsin beyin yaptığı açıklama kendini kandırmaktan başka bir şey değil.burası kulübün resmi sitesi değil.yanlışları alkışlayamayız?gitsin yönetim resmi sitedeki leri kandırsın?

GençKozluklu

Tahsin Kosif 'in açıklamaları bir nevi izleri memnun etti. Ancak kesinlikle yeterli değildir. sayın Kosif'in, "Olan oldu önümüze bakalım" cümlesine çok takıldım. Ne yani yönetim olarak koca koca adamlar koskoca takımın haysiyetine halel getireceksiniz sonra da tasvip etmiyor ama olan oldu demek olacak iş midir? Dalga mı geçiyorsunuz.

Bu haltı her kim yaptıysa çıkıp bu taraftardan özür dilesin. Yönetim olarak herkes sorumludur. Biz bir eşeklik ettik, özür dileriz deyip istifa edin. Bu kadar basiretsiz yöneticilerin de derhal gitmesi gerekir.

Haklı tepkisini ortaya koyan büyük taraftarımızı kutluyorum.

cem and naz55

Sempatik Bengülü

Alıntı yapılan: tunç güvenoğlu - 17 June 2009, 22:15:19
demekki yönetimde herkes kendi kendine oynuyor kimsenin diğerinden haberi yok bu nuda ögrenmiş olduk..

supernatural_55

hakkı tomaç kendi adına çiçek yollarsa kimseye sormadan yollar tabi ki ama eğer o çelenge SAMSUNSPOR yazdırıyosan yönetme de danışmak lazım sonuçta

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Maddi yönden dibe vurduk ama bu utanç çeleği ve bizden futbolcu almayın diye yalvarmalar yüzünden manevi yönden de dibe vuruyoruz.çok yazık.kim ne derse desin.kocaman yalan söylüyorsunuz derim bu saatten sonra?

HoliganSamSunLu

sanırım iyi polis kötü polis oynamaya çalışıyorlar da onların millete yutturulduğu devir geçti bunların ondanda haberi yok

red_white