Tahsin Kosif, Samsun'da Fenerium'un Açılmasını Hoş Bulmuyorum!

Başlatan MeL_55, 17 June 2009, 22:07:47

« önceki - sonraki »

MeL_55

AlıntıTahsin Kosif, Samsun'da Fenerium'un Açılmasını Hoş Bulmuyorum!

Tahsin Kosif, Samsun'da Fenerium'un Açılmasını Hoş Bulmuyorum!

Samsunspor Kulübü yöneticilerinden Tahsin Kosif gündemdeki hadiseleri samsunspor.biz üyeleri için değerlendirdi. Kosif sitemize yaptığı özel açıklamalarda taraftarımızın Fenerium'a tepkisini anlayabiliyorum" dedi.

Samsunspor Kulübü yöneticilerinden Tahsin Kosif gündemdeki hadiseleri samsunspor.biz üyeleri için değerlendirdi. Kosif sitemize yaptığı özel açıklamalarda " Fenerium'a çiçek gönderildiğini biz de sonradan öğrendik, taraftarımızın Fenerium'a tepkisini anlayabiliyorum" dedi. Kulübe gönderilen davetiyenin başkan Hakkı Tomaç'a ulaştığını ve onun da nezaket çerçevesinde bir çelenk gönderttiğini söyleyen Kosif, kendisinin bu davranışı yapmayabileceğini ama başkanın bakış açısına da saygı duyduğunu ifade etti. Yönetimde olmasaydınız da Samsunspor taraftarı Tahsin Kosif olarak baksaydınız, ne düşünürdünüz sorusuna ise, "Samsun gibi bir yerde, Samsunsporluluğun merkezinde böyle bir müessesenin açılmış olmasını ben de hoş bulmuyorum. Samsun olarak şunu kendimize sormalıyız. Bugüne kadar açılmayan bu gibi kurumlar nasıl oldu da açılmaya başladı. Güçlü bir Samsunspor oluşturamazsak benzer durumlar artacaktır. Bir Samsunsporlu olarak sizlerle Fenerium aynı şeyi düşünüyorum ama artık olan oldu. Bu saatten sonra Samsunspor'u nasıl daha ileriye götürebilirizin cevabını aramamız lazım. Gerçekten çok hummalı bir şekilde çalışıyoruz. Şahsi işlerimizi bile erteledik. Sıkıntıları aşmaya çalışıyoruz. Taraftarımızdan beklentimiz eleştirdikleri kadar belli konularda yanımızda yer almalarıdır." şeklinde cevap verdi. 

www.samsunspor.biz

http://www1.samsunspor.biz/haber-Tahsin_Kosif_Samsunda_Feneriumun_Acilmasini_Hos_Bulmuyorum-5804

berusa55

"E sen nerdeydin bu çiçek gönderilirken" diye sormazlar mı adama? Aranızda bile çelişki var Allah'ım sen sabır!

supernatural_55

anlaşılan o ki hakkı tek başına samsunspor yazdırıp göndermiş çelengi >:( >:(

YaşarDoğu

Yönetimin hatasını 1-2 ince söz söyeleyerek taraftarla arasının fazla açılmamasını sağlamaya yönelik cümleler..

tunç güvenoðlu

demekki yönetimde herkes kendi kendine oynuyor kimsenin diğerinden haberi yok bu nuda ögrenmiş olduk..

jean

tahsin baskani gercekten kutluyorum yillardir iyi kotu takima emek veriyor inslaah bu emeklerinin karsiligini alir yakin zamanda

Kaya

Alıntı yapılan: jean - 17 June 2009, 22:16:09
tahsin baskani gercekten kutluyorum yillardir iyi kotu takima emek veriyor inslaah bu emeklerinin karsiligini alir yakin zamanda

ne tür bir karşılık anlayamadım ne alması gerekiyor ??? :P ama şöyle diyebiliriz; ''tahsin kosif in büyük çabalarıyla takımımız inşallah iyi yerlere  gelecektir'' bu oldu galiba...

gozgoz yýlmaz

Demek ki Hakkı Tomaç'ın dediği gibi değilmiş, yani kim olsa aynı şeyi yapmazmış!
Hakkı Tomaç nazik olmakla ezik olmak arasındaki farkı bilmiyor... Onun ki eziklik, bize uymaz..

tunç güvenoðlu

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 17 June 2009, 22:35:14
Demek ki Hakkı Tomaç'ın dediği gibi değilmiş, yani kim olsa aynı şeyi yapmazmış!
Hakkı Tomaç nazik olmakla ezik olmak arasındaki farkı bilmiyor... Onun ki eziklik, bize uymaz..

kusura bakma gozgoz yılmaz ama bence tahsin kosif tepkileri görmüş seyirceye oynamaya başlamıs.yada kendisi yönetimde ama uçan kuştan haberi yok ...

Ertuğrul Sağlam

işin ciddiyetinin yönetim içinden birileri tarafından karanması güzel birşey...

BÝR SEVDADIR SAMSUNSPOR

Ya Bunların birbirlerinden haberi yok,yada verdiğimiz tepkiler akıllarını başlarına getirdi.ama olay olalı bayağı zaman oldu,neden şimdi yapıldı bu tekzip niteliğindeki açıklama.

eski55

samsunsporda ne başkan ne yönetim var ... bu demeçlerde bunun bariz destekleyicisi.6 kişilik yedek yönetimden bu olur arkadaşlar kimse fazlasını beklemesin..

AntZ

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 17 June 2009, 22:35:14

"Kim olsa aynısını yapmazmış" kısmı kesinlikle doğru ama bu açıklamanın Tahsin Kosif in bu kim olsalara dahil olmadığını mı yoksa yönetimin "kıvırma" çabalarını mı gösterdiği konusunda emin değilim. En azından taraftardan dilenmiş bir özürdür, olumludur, bir o kadar da hiç bir özrün bu pisliği kapatamayacak olması da üzücüdür.

Kendi haberi olmasa da üzerinde "Samsunspor" yazan çelenk sadece göndereni, yönetimi değil bizler ve bütün Samsunsporluların gururunu incitmiştir. Tahsin Kosif bu açıklamaları yapıyorsa, bizleri olduğu gibi kendisini de vebal altında bırakan o çelenki gönderenlerden de bizim gibi hesap sormalıdır.

beşnumara

bu açıklama yapmasının bence 2 nedeni var.1.si: hakkı tomaç basının ve taraftarın bu kadar tepki vermeyeceğini düşünüyordu ama tepkiler bir bir gelmeye  başlayınca ne yapacağını şaşırdı ve yönetimden tahsin kosife dedi ki sen gerekli açıklamayı yap.zaten yönetimin ne yaptığını,neler söylediklerini bir türlü anlayamadım ben.bi dediği bi dediğini tutmuyor.
2.si ise: tahsin kosif gerçekten bilmiyordu ve bu açıklamayı yapmayı düşündü.eğer böyleyse daha kötü.zaten kaç tane yönetici var ki? bu kadar az yönetici de birbirinden habersiz ise durumumuz çok kötü :'(

beşnumara

zaren bu yönetmin özellikle hakkı tomaçın orda hala durmasının tek bir nedeni var o da yıllardır yzyden gelmeyen desteği samsunspora getirmek.yzy sen olmazsan destek vermem gibi şeyler söyledi heralde.yoksa kim olsa bu kadar durmazdı ama her ne olursa olsun hakkı tomaçın bu kadar ikili oynamaması lazım.ne dediğini ne yapmaya çalıştığını kendsi de bilmiyor.belki de kulübe kalıcı gelirleri sağladıktan sonra istifa edecek ve kongreye gidecek bakalım önümüzdeki günler haftalar aylar neler getirecek hep birlikte  göreceğiz.