Samsunspor'un yeni Teknik direktörü kim olmalı ?

Başlatan ender, 20 March 2006, 23:37:50

« önceki - sonraki »

sezgin

Bence de Tanju Çolak her zaman diyor Samsunspor'a bir gün hizmet için geleceğim diye.. işte fırsat bir de Samsunspor'u yakından takip ediyor İnşallah gelir. Yeni hoca Samsunsporumuza hayırlı olur inşallah..

ali ihsan

İlk teklif Bülent Ündere yapılmış ama kabul etmemiş.Kayseri maçına kadar yeni hoca bulunacakmış o zamana kadar takımın başında Dobi Hasan bulunacakmış.Ayrıca yönetim Kayseri maçında 10 bin adet bayrak dağıtacakmış.Daha öncede dediğim gibi bence kafa olarak hazırsa en iyi aday Ziya Doğan dır.Tecrübe,hırs ve azim bir tek onda var gerisi hikaye.Onun haricinde kim gelirse gelsin takıma ekstra katkısı olmaz.BUNDAN SONRA İŞ YÜREĞİNDE SAMSUNSPOR SEVGİSİNİ TAŞIYAN FUTBOLCULARA KALMIŞTIR.

Shane_Falco

En Çok istedigim insan tanju çolak tır ama şuan getirmesinler takım zaten düştü abicim tanjununda başını yakmasınlar takımı tanju düşürdü dicekler sezon sonunda gelsin abicim tanju

yönetici

Alıntı yapılan: "Resmi site"Üst üste alınan başarısız sonuçlar nedeniyle Samsunspor Yönetimi dün akşam bir araya geldi. Nuri Asan Tesisleri'nde Başkan Adnan Ölmez ve kurmayları yaklaşık dört saat süren bir toplantı yaptı. Toplantı sonunda yönetim, Teknik Direktör Arıca ile yolların ayrılmasına karar verdi.Kırmızı-Beyazlı yönetim, bugünden itibaren yeni hoca arayışlarına başlayacak. Adaylar arasında Bülent Ünder ve Yücel Uyar isimleri var.

Ünder ve Uyar'ın isimleri zikrediliyor.

ugrasfaruk55

tanju colak napmıs ne bsarısı war... ziya dogan veya rıza calımbay yararlı olabilirrrr  :? yada BÜLENT ÜNDERRRR

maviay55

tanju colak napmıs ne bsarısı war... ziya dogan veya rıza calımbay yararlı olabilirrrr  yada BÜLENT ÜNDERRRR...
kardeşime  katılıyorum tanju çolak napmış da kurtaracak!bu takımı
R I Z A  Ç A L I M B A Y gelsin istiyorum.. :!:
en faydalı aday konumunda

ercaniklist

TANJU İYİ FUTBALCUYDU AMA İYİ BİR HOCA DEĞİL VE OLMASIDA ZOR ZATEN .... BENCE RIZA ÇALIMBAY GELMELİ YADA YABANCI İYİBİR HOCA.... :arrow:

jean

yucel uyar gelecegine takim hocasiz oynasin daha iyi
en iyi aday ya riza yada tanju ama bu durumda
tanju ne yapar tartisilir tabi

MeL_55

simdik ten yazim
Ridvan hayatta gelmez samsunspor da para mi var ...
Tancu tecübesiz...
Bülent Ünder gelemez diyo Galatasaray in 2, baskani
Ziya Dogan gelirse iyi olur...
Sakip bence gelmesin
Riza gelebilir
Ercan olmaz adam Samsunspor un manager i

Ben diyorum ki Ziya Dogan yada gelirse Senol Günes

erhan55

beyler yeni hocanın türk olması gerektiği bir kesin yada lucescu gibi turkıyeyı takıp eden bir yabancı.ancak o olmaz zaten hem basarılı bır takımda hemde fener fln kancası var.
gelelim kim olmalı ve konusulan isimlere.şimdi bülent ünder gelmez ve kabul etmemiş de.rıza bu sene 3üncü takımıı olacak ki hepsinin hali ortada.rıdvan tamamen fenerli ve altı kuru ancak lig tv de görev yaptığı için takımları yakından tanıyor mantıklı olabılır.tanju gelmek ıstesede hem ış kurdu hemde biz bu haldeyken adını kötülemek istemez.yılmaz vural diyen arkadaş nerdeyse erman toroğlunu isteyeceksin bu adam hangi takımda oyuncu dövmedi ve başarılı oldu.ziya dogan yıprandı ve son zamanlarda basarı grafıgı dusuk.sakıp ozberk ıyı hoca ama bence bızı bu durumdan kurtarak kadar degıl.zaten yucel uyar olmaz.kim olsun şimdi siz karar verin?

cem and naz55

tanjuyu bir samsunlu olarak kabullenmem söz konusu değil hem geçmiş ve şu anda yaptığı hatalar hemde çok tecrübesiz şenol güneş le samsun ismi bir yerde zikredilemez zaten tanju olacağına ben olayım futbol bilgimin onun kadar olduğuna inanıyorum futbolculuk başka tknkdrektörlük başka
kalbimden geçen isim bülent ünder olmazsa sakıp özberk

King Of The North

Ben de Rıza Çalımbay derim,yeterince tecrübesi var bu takımı kurtaracak isimlerin başında gelir.Diğerlerini eleştirmeyeceğim sonucunda bizim fikrimizi yönetim dikkate bile almaz.

yirmiuc

dr_ahmet

Daha öncede belirttiğim gibi bizim takım ilginç transferler yapmayı pek beceremez.Onun için cefakar Samsunspor taraftarı zamanında BJK'dan transfer edilen yaşlı Ali ve forması kendine kısa gelen Alex Agbo ile bile heyecan yaşamıştır. Bizim son dönemde yaşadığımız en büyük heyecan Hrubesch'in teknik direktörlüğe getirilmesi ve ona rağmen intertotoda alman takımını elememize ramak kalmasıydı. Yani lafın özü bu yönetimin maksimum yapacağı kendi hayat görüşünüde yakın olan sakıp hocayı başa getirmek olacaktır. Favorim Rıdvan ancak düşsek bile tribüne bir hava getireceğini düşündüğümden tanjuyu da destekliyorum. Saygılarımla gönlü ve sabrı geniş şehir ve takımdaşlarım    

Clint_Eastwood

Rıza Çalımbay bu yıl 2 takım çalıştırdığından . takım başına geçmesi yasak... Zaten bence hiç bize uygun biri değil... Benim önerim eski hocamız Multescu veya efsane Daniel Timofte...