Formalar Errea' dan ( Fotolar Sf.7'de..)

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 22 May 2009, 09:55:46

« önceki - sonraki »

kuzey55

forza cubuklu forma diyorum başka bişey demiyorum.ayrıca baştan 2. ve siyahın 2. si süperrr....

menteşoğlu55

Arkadaşlar,

bilmeyenler için biraz bilgi aktarayım...

Errea, bir İtalyan markası...

Legea'ya göre hem görsel hem de ürün kalitesi açısından daha üste konumlandırılmış bir marka...

Errea'nın Türkiye distribütörü daha önce Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi olarak da gövrev yapmış olan Samsunlu işadamı, gerçek bir Samsunsporlu Galip Asal...

Asal Grup bünyesinde alınan Errea'nın Karadeniz bayii ise Yücel Uyar...

Önümüzdeki sezon Samsunspor'un yanı sıra birçok Süper Lig ve Bank Asya takımının Errea giydiğini göreceksiniz... Bu arada voleybol ve basketbolda da birçok kulüp Errea giyecek...

Bu arada ürün teknolojisi hakkında da size biraz bilgi vereyim... Tokyo Üniversitesi tarafından geliştirilen ve patent hakları 3 yıllığına Errea tarafından alınan kumaş sayesinde formalar su tutmuyor...

Bu özelliği dünyada başka hiçbir spor giyim markası kullanamıyor. Bu teknoloji sayesinde yağmurlu havalarda futbolcular açısından çok büyük avantaj sağlanıyor...

Bir not daha... Errea'nın çok güzel taraftar ürünleri var... Formaların yanı sıra tişört ve polarlar bir harika...

Benden bu kadar 

Tufan

erreanın öncü bi marka olduğunu geçenlerde bi blogta okumuştum ama bu kadar kaliteli olduklarını bilmiyordum. şu su tutmayan kumaştan Samsunspor armalı bi yağmurluğumuz olsa fenamı olur. inşallah adam gibi bi mağaza açılırda ürünlerimizi ordan alırız.

ali ihsan

AlıntıBir not daha... Errea'nın çok güzel taraftar ürünleri var... Formaların yanı sıra tişört ve polarlar bir harika...

Elimize ulaşır umarım.Ayrıca bilgiler için sağol Menteşoğlu55

CurvaSudSamsunspor

birde benim kıl kaptığım bir şey var bizden başka bütün kulübler tek amlem kullanır bizde 1000 türlü amlem var biz tek amlemimiz olması lazım oda  altttaki amlem olmalı ve forma üzerinde güzel belli olmalı...ayrıca reklam dandik olmamalı asyacardıııııııııtttttttt istemiyoruz ...

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: menteşoğlu55 - 22 May 2009, 20:05:43
Arkadaşlar,

Legea'ya göre hem görsel hem de ürün kalitesi açısından daha üste konumlandırılmış bir marka...

Errea'nın Türkiye distribütörü daha önce Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi olarak da gövrev yapmış olan Samsunlu işadamı, gerçek bir Samsunsporlu Galip Asal...

Önümüzdeki sezon Samsunspor'un yanı sıra birçok Süper Lig ve Bank Asya takımının Errea giydiğini göreceksiniz... Bu arada voleybol ve basketbolda da birçok kulüp Errea giyecek...

Bu arada ürün teknolojisi hakkında da size biraz bilgi vereyim... Tokyo Üniversitesi tarafından geliştirilen ve patent hakları 3 yıllığına Errea tarafından alınan kumaş sayesinde formalar su tutmuyor...

Bu özelliği dünyada başka hiçbir spor giyim markası kullanamıyor. Bu teknoloji sayesinde yağmurlu havalarda futbolcular açısından çok büyük avantaj sağlanıyor...

Bir not daha... Errea'nın çok güzel taraftar ürünleri var... Formaların yanı sıra tişört ve polarlar bir harika...

Benden bu kadar 

gerekli açıklamaların ve aydınlatman için teşekürler....

europe_55

Alıntı yapılan: CeLL-O - 22 May 2009, 12:51:16
Atakum Asal Petrol'den alabilirsin. Oranın sahibi Galip Asal, bu firma ile anlaşmış, bu sezon Legea formalarımızın satıldığı gibi, gelecek sezonda Errea'lar satılır.

Ayrıca markayı küçümsememek lazım. İngiltere'de, İtalya'da önemli takımların sponsoru bu Errea. Ayrıca bu sezon formalarıda fena değildi.

Bilgilendirmen icin sagol...
Ama bu formalari petrol istasyonlarinda satmak yerine söyle ciftlik caddesine ufakta olsa bir store kursak, para basar...

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: menteşoğlu55 - 22 May 2009, 20:05:43
Arkadaşlar,

Benden bu kadar 

Menteşoğlu, Doyurucu bilgiler için teşekkürler..

Yalnız bu ürünlerin mutlak surette en geç ağustos ortasında satışa sunulması gerekiyor değil mi? Yoksa Puma ve Legea gibi elde patlar!

Sioux

Alıntı yapılan: CurvaSudSamsunspor - 22 May 2009, 21:07:17
birde benim kıl kaptığım bir şey var bizden başka bütün kulübler tek amlem kullanır bizde 1000 türlü amlem var biz tek amlemimiz olması lazım oda  altttaki amlem olmalı ve forma üzerinde güzel belli olmalı...ayrıca reklam dandik olmamalı asyacardıııııııııtttttttt istemiyoruz ...

Hemşerim amlem ne ya? Amblemdir o.

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: samsuni - 23 May 2009, 00:31:08
Menteşoğlu, Doyurucu bilgiler için teşekkürler..

Yalnız bu ürünlerin mutlak surette en geç ağustos ortasında satışa sunulması gerekiyor değil mi? Yoksa Puma ve Legea gibi elde patlar!

Evet dediğin gibi engeç Ağustos ayında satışa sunulursa iyi olur çünkü hem gurbetçilerimiz hemde başka illerde yaşayan hemşerilerimiz forma almak istediklerinde onların talebine karşılık verilebilinilsin...

CurvaSudSamsunspor

MeL_55

Tabiiki benim yaptigim tasarimlar büyük ihtimal olmayacak. Erreanin baskani dedigi gibi sadece Samsunspora özel forma üreteceklermis. Yani bunu herangi bir modelle degil özel dizayn edilecek forma giydircekler bize. Bence Sponspor olmasi iyi oldu. Gecen sene giydigmiz Puma bize sponspor degildi biz para ile satin alip giyorduk.

CurvaSudSamsunspor

bence  şu yapılmalı bir store açılıp forma satış ve diğer eşye satışları yapılmalı ve futbolcular tribünlere forma atmamalı herkes gidip storeden almalı...daha doğrusu BELEŞCİLİĞİN ÖNÜ KESİLMELİ BİZİM TRİBÜNDE BÖYLE KİŞİLER ÇOK...

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: CurvaSudSamsunspor - 23 May 2009, 14:39:19
bence  şu yapılmalı bir store açılıp forma satış ve diğer eşye satışları yapılmalı ve futbolcular tribünlere forma atmamalı herkes gidip storeden almalı...daha doğrusu BELEŞCİLİĞİN ÖNÜ KESİLMELİ BİZİM TRİBÜNDE BÖYLE KİŞİLER ÇOK...

Bugün hangimizin yakını veya arkadaşı Samsunspor'da futbolcu vaya malzemeci bile olsa hemen gidip ilk işimiz forma istemek olur. benim bir tane Samsunspor formam var oda aynı şekilde daha önce Samsunspor'da oynamış Ronaldo Da Silva isimli eski oyuncumuzun forması

Bugün Tribünlere baktığımızda maça formalı gelenlerin %80'i herhangi bir futbolcunun daha önce maçlarda giydiği formayı bir şekilde temin etmiş ve onu giyiyor

işin maddi boytutuna bakıp örnek vermek gerekirse 500 tane külüpten bir şekilde alınmış forma tanesi 50,00 tl*500=25,000,00 tl yapar yoklukta samsunspor için çok iyi para personelin bir aylık maaşı.

Kulübün bu işe bir çözüm bulması gerek çözüm bulması gerek derken Taraftara layık gördüğü forma Ruspazarı'nda satılan markası şuyu buyu belli olmayan formadan başka herşeye benzeyen bez parçasıda olmaması gerek insan o bezin üzerine Samsunspor armasını dikmeye veya diktirmeye utanması gerek Takım sahada neyi giyiyorsa tezgahtada onu satması lazım kulübün

Buna benzer sorunları yazmaya kalksak çok şeyler var ama gene herşey aynı tas aynı hama bu külüp şirketleşmeden yaşıma suyla değirmen dönzermeye benzer vaziyette yol almaya devam edec gene kafrolan acı çeken biz olacağız allah taraftarımıza sabır versin :-\

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: CurvaSudSamsunspor - 23 May 2009, 13:18:56

?????

curvasud

amlem diye birşey yok, amblem doğrusu. arkadaş onu kast etmiş sanırım.