Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Sony

Alıntı yapılan: Ant55 - 09 May 2009, 13:49:55
Ben?

Antalya, hayırdır sen? Aman Allah ım yoksa Antalya da bir Samsunsporlu mu?  ;D

bende senin gibi pide özlemi çektim de ondan...lokantaya gidiyoruz pide istiyoruz elemanlar bize lahmacunun az geniş ve uzun olanını getiriyorlar da o yüzden sordum

berusa55

Alıntı yapılan: Prison Break - 09 May 2009, 14:09:34

bende senin gibi pide özlemi çektim de ondan...lokantaya gidiyoruz pide istiyoruz elemanlar bize lahmacunun az geniş ve uzun olanını getiriyorlar da o yüzden sordum

Samsun dışında başka bir yerde pide istemek hatadır. Pideden başka her şeye benziyor di mi kardeşim.  ;D

AntZ

Alıntı yapılan: Prison Break - 09 May 2009, 14:09:34

Burda yapılan pideler Samsun da böyle sipariş edilir herhalde, bize ikişer tane lahmacunun az geniş ve uzun olanından  ;D

Sevinmiştim bende Antalya dasın diye  :-[ Yine bulamadık  ;D

Sony

Alıntı yapılan: berusa55 - 09 May 2009, 14:12:56
Samsun dışında başka bir yerde pide istemek hatadır. Pideden başka her şeye benziyor di mi kardeşim.  ;D

ilk geldiğinde biz lahmacun iztemedik dediydim ama gerçekler acıdır bu pide dediler  ;D ;D ;D ;D

AntZ

Alıntı yapılan: Prison Break - 09 May 2009, 14:16:12
ilk geldiğinde biz lahmacun iztemedik dediydim ama gerçekler acıdır bu pide dediler  ;D ;D ;D ;D

Hadi canım bende İtalya başbakanı  ;D

Sony

Alıntı yapılan: Ant55 - 09 May 2009, 14:13:52
Burda yapılan pideler Samsun da böyle sipariş edilir herhalde, bize ikişer tane lahmacunun az geniş ve uzun olanından  ;D

Sevinmiştim bende Antalya dasın diye  :-[ Yine bulamadık  ;D

üzülme be abi bayrak dalgalansın yeter...

AntZ

Alıntı yapılan: Prison Break - 09 May 2009, 14:17:54
üzülme be abi bayrak dalgalansın yeter...

Orası öyle de Somali ye bile gitsen Samsunsporlu bulursun, yanıyorumda burda bulamadığıma yanıyorum. Yanlış anlaşılmasın Samsunlu çok ama Samsunsporlu yok  :-[

Sony

Alıntı yapılan: Ant55 - 09 May 2009, 14:17:42
Hadi canım bende İtalya başbakanı  ;D

niye abi yalan yok inan ki yapılırkende izledim açık pide var zaten elleriyle yayıyorlar harcını tmm al sana pide uzatıyorlar hamuru bitti al sana pide... ;D

Sony

Alıntı yapılan: Ant55 - 09 May 2009, 14:19:53
Orası öyle de Somali ye bile gitsen Samsunsporlu bulursun, yanıyorumda burda bulamadığıma yanıyorum. Yanlış anlaşılmasın Samsunlu çok ama Samsunsporlu yok  :-[

bu durum daha çok samsunlu alupta şehir dışında yaşayanlarda görülüyor...tedavisi ise sürekli laf sokmak  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

AntZ

Alıntı yapılan: Prison Break - 09 May 2009, 14:21:44
niye abi yalan yok inan ki yapılırkende izledim açık pide var zaten elleriyle yayıyorlar harcını tmm al sana pide uzatıyorlar hamuru bitti al sana pide... ;D

Yok ben sizin garsona cevabınızı söyledim  ;)

Garson:gerçekler acıdır bu pide
Prison Break:Hadi canım bende İtalya başbakanı  ;D

Sony

Sony

ewet herkese kolay gelsin ben prison break ile lost izliyorum yeni bölümler gelmiş  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D...tekrar görüşmek üzere...

AntZ

Alıntı yapılan: Prison Break - 09 May 2009, 14:55:43
ewet herkese kolay gelsin ben prison break ile lost izliyorum yeni bölümler gelmiş  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D...tekrar görüşmek üzere...

Seni de Mahone lar kovalasın emi  ;D Issız adalara düşesin  ;D

yaman55

AntZ

Alıntı yapılan: yaman55 - 09 May 2009, 15:17:08
son 1 gün 15 dakika

Yapma be kardeşim böyle geri sayınca birşeyler patlayacakmış gibi geliyor  >:(