Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

berusa55

YaşarDoğu

şike yaptığını sölüyor  ??? ??? ??? :o :o :o :o :o :-\ :-\ :-\

YaşarDoğu

çolaktan şok açıklama yerine bok açıklama yazsalarmış iyi olcakmış

AntZ

Bırakın yesinler birbirlerini, GS, FB ye maç vermiş, bizene...  ;)

berusa55

O değil de ben hala akşam Samsun pidesini nerde yesem ona karar veremedim ant55... Var mı bir fikrin  ;) :D

AntZ

Alıntı yapılan: berusa55 - 09 May 2009, 13:14:51
O değil de ben hala akşam Samsun pidesini nerde yesem ona karar veremedim ant55... Var mı bir fikrin  ;) :D

>:( Bizim katil Osman ın yeri var güzel yapıyormuş, ama kıymalarının ne olduğu belli değil diyorlar...  ;D

55.hakan

Alıntı yapılan: berusa55 - 09 May 2009, 13:14:51
ben tavsiye edeyim o salyalarını siliyodur şimdi körfez'de açık pastırmalı güzel olur ;)

AntZ

Alıntı yapılan: hakanelgun - 09 May 2009, 13:17:29
ben tavsiye edeyim o salyalarını siliyodur şimdi körfez'de açık pastırmalı güzel olur ;)

Abi silinecek gibi değil, yağıyo  ;D

berusa55

Katil Osman'ın yeri  ;D ;D

Evet hakanelgun Körfez tabi yaaa ;)

AntZ

Birgün bu kulübe başkan olursam hepinizi tribüne oturtup sahanın ortasında tek başıma pide yiyeceğim  ;D

55.hakan

Alıntı yapılan: Ant55 - 09 May 2009, 13:17:14
>:( Bizim katil Osman ın yeri var güzel yapıyormuş, ama kıymalarının ne olduğu belli değil diyorlar...  ;D
benim etim karttır biraz ya tavsiye etmem kendimi :D

AntZ

Alıntı yapılan: hakanelgun - 09 May 2009, 13:21:48
benim etim karttır biraz ya tavsiye etmem kendimi :D

Osman Abi en ilikli eti bile mum gibi yapar  ;) Olmazsa seninde yahnini yaparız  ;D

Sadece Samsunspor

ohooo beyler karnımı acıktırdınız ben hacıya gidiyorum bi çift lavaş yiyim gelirim ;D

AntZ

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 09 May 2009, 13:23:17
ohooo beyler karnımı acıktırdınız ben hacıya gidiyorum bi çift lavaş yiyim gelirim ;D

Sen de mi brütüs  :-[

berusa55

Ant55 krize girdin mi kardeşim  ;D ;D