Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

55.hakan

Alıntı yapılan: Ant55 - 09 May 2009, 13:19:54
Birgün bu kulübe başkan olursam hepinizi tribüne oturtup sahanın ortasında tek başıma pide yiyeceğim  ;D
:) güzel fantazi dua et de o zamana kadar tel örgüler kalkmamış olsun.ben de yazın stad pikniğe açılsın diyorum o sahada top oynamak bize nasip olmadı bari piknik yapalım :o

AntZ

55.hakan

Alıntı yapılan: Ant55 - 09 May 2009, 13:23:04
Osman Abi en ilikli eti bile mum gibi yapar  ;) Olmazsa seninde yahnini yaparız  ;D
yahni olarak da yaşamaya devam ederiz biz samsunsporluyuz... :)

AntZ

Alıntı yapılan: hakanelgun - 09 May 2009, 13:24:38
:) güzel fantazi dua et de o zamana kadar tel örgüler kalkmamış olsun.ben de yazın stad pikniğe açılsın diyorum o sahada top oynamak bize nasip olmadı bari piknik yapalım :o

Bu gidişle tel örgüler kalksada kalkmasada ben o günleri göremem, size afiyet olsun, ben açlıktan ölsemde olur  ;D

berusa55

Teğet mi geçti? Hadi canım krizin tam içindesin şu an sen kesinnn!  ;D

AntZ

Alıntı yapılan: berusa55 - 09 May 2009, 13:27:05
Teğet mi geçti? Hadi canım krizin tam içindesin şu an sen kesinnn!  ;D

Ama krizin tam içinde olmak zaten teğet geçmek değil mi  ;D Bize öyle öğrettiler  ;D

55.hakan

Ant55 sampi bayilik veriyomuş aç bir şube ömür boyu çatlat biziiiiiii çatlat biziii :o

AntZ

Alıntı yapılan: hakanelgun - 09 May 2009, 13:26:31
yahni olarak da yaşamaya devam ederiz biz samsunsporluyuz... :)

Günün sözü  ;)

AntZ

Alıntı yapılan: hakanelgun - 09 May 2009, 13:28:26
Ant55 sampi bayilik veriyomuş aç bir şube ömür boyu çatlat biziiiiiii çatlat biziii :o

Yok ben Samsun a taşınsam daha kolay olacak kanımca  :P

berusa55

Bu arada sampi demişken C.Meydanı'ndaki yazıhanelerin arkasındaki Divan Pastanesi'ni bilirsiniz arada. Orası artık Sampi  ;D Yakında açılıyor haberiniz olsun.

AntZ

Alıntı yapılan: berusa55 - 09 May 2009, 13:35:07
Bu arada sampi demişken C.Meydanı'ndaki yazıhanelerin arkasındaki Divan Pastanesi'ni bilirsiniz arada. Orası artık Sampi  ;D Yakında açılıyor haberiniz olsun.

Burdaki de yeni kapandı. Zaten Sampi den başka herşeye benziyordu. Bende bu şans varken... Evime 200 mt olan Sampi de bile Samsun pidesi bulamıyorum. Kapandı gitti, kavşağın adı bile Sampi kavşağı kaldı, burda bir Samsun pidesi yemek nasip olmadı  ;D

Sony

AntZ

09 May 2009, 13:49:55 #1527 Son düzenlenme: 09 May 2009, 13:51:40 Ant55
Alıntı yapılan: Prison Break - 09 May 2009, 13:43:19
abi sen nerdesin yaaa  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Ben?

Antalya, hayırdır sen? Aman Allah ım yoksa Antalya da bir Samsunsporlu mu?  ;D

YaşarDoğu

AntZ

Yazılım, eğitim vs. vs...  ;) Özel bir kursta ders veriyorum aynı zamanda kendi işimi yapmaya çalışıyorum...