Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kaptan 55

herkes rahat olsun bu maç bitti bile adanayı yendik.

AntZ

Alıntı yapılan: Prison Break - 09 May 2009, 11:45:26
selam arkadaşlar....geldi çattı yarın pazar...

Selam, evet ya şampiyonlar ligi finalinde oynayacakmışız gibi bekliyoruz  :-[
Alıntı yapılan: kaptan 55 - 09 May 2009, 11:47:41
herkes rahat olsun bu maç bitti bile adanayı yendik.

Vallaha mı  ;D (Üniversitede Adana lı arkadaşım vardı, vallahamı hemşo lafı aklıma geldi  ;D)

Sony

ewet Ant55 maç 15,30 da heralde 13 de statta olurum...:D

AntZ

09 May 2009, 12:11:36 #1458 Son düzenlenme: 09 May 2009, 12:17:00 Ant55
İnşallah tıka basa dolar stad, zor yer bulursunuz  ;D Bank Asya da 2,5 saat önceden maça gittiğini söylersen gülerler adama, bilmez onlar saatler öncesinden dolan tribünleri  ;) Vay be eski günler geldi aklıma  :(

Kais

eski günler dedinde ben stada 4 saat önceden gittiğimi 2 maratonda boş tribünde oturduğumu biliyorum

AntZ

O kadar da boş bırakmazdık, Vanspor maçı falanmıydı?  ;D

Kais

valla tam harıtlamıyorum ama yozgat olabilir.colibaliy falan vardı onlarda 3-2 mi ne yenmiştik

AntZ

Günün en güzel yanı maçı kazanmamız olmuş herhalde senin için, bir de maçı kaybetsek halini düşünemiyorum  ;D

Kais

Alıntı yapılan: Ant55 - 09 May 2009, 12:17:54
Günün en güzel yanı maçı kazanmamız olmuş herhalde senin için, bir de maçı kaybetsek halini düşünemiyorum  ;D
;D

berusa55

Merhaba arkadaşlar. Gününüz güzel geçsin. Yarınımız daha da güzel geçer inşallah...

AntZ

Alıntı yapılan: berusa55 - 09 May 2009, 12:27:52
Merhaba arkadaşlar. Gününüz güzel geçsin. Yarınımız daha da güzel geçer inşallah...

İnşallah abicim, merhaba

55.hakan

ben de samsun a geldim maçta birçok arkadaşla görüşeceğiz inşallah...samsun'u özlemişim sabah kalkınca ilk yaptıım şey simit yemek oldu

AntZ

Alıntı yapılan: hakanelgun - 09 May 2009, 12:32:17
ben de samsun a geldim maçta birçok arkadaşla görüşeceğiz inşallah...samsun'u özlemişim sabah kalkınca ilk yaptıım şey simit yemek oldu

Hoşgeldin Hakan kardeş, Allah tan reva mı senin bu söylediğin, Samsun'a gitmek, simit yemek... Oldu olacak pide de yeseydin  :P  :-[ Aramızda uzakta olan ve kıskananlar olabilir  :-[

berusa55

Hoşgeldin hakanelgun. Simitçi dedin vallahi evin önünden simitçi geçiyordu aldım iki tane şimdi. Yanına çay ve beyaz peynir. Offf  ;D

AntZ

Alıntı yapılan: berusa55 - 09 May 2009, 12:35:16
Hoşgeldin hakanelgun. Simitçi dedin vallahi evin önünden simitçi geçiyordu aldım iki tane şimdi. Yanına çay ve beyaz peynir. Offf  ;D

Yarın Adana nın mağlubiyetlerine gelesiniz inşallah  ;D