Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

yaman55

Alıntı yapılan: MeL_55 - 08 May 2009, 00:12:45
Sayin Üyeler,

Suanki görünüm gecicidir. Bugünki calismada sorun oldu, bende bir gün site kapanacagina böyle gecici olarak yaptim. Yarin tekrar eski formuna getirecegim süpheniz olmasin

eline sağlık melih

kýrmýzýbeyaz55

Melih Takıma da ayar yaparsın bir ara  ;) ..

berusa55

Aha da Cuma'ya da girdik. Kaldı iki gün iyi mi  ;D

Bu arada herkesin Cuma'sı şimdiden mübarek olsun.

yaman55

Alıntı yapılan: berusa55 - 08 May 2009, 00:58:24
Aha da Cuma'ya da girdik. Kaldı iki gün iyi mi  ;D

Bu arada herkesin Cuma'sı şimdiden mübarek olsun.

aynen  2 gün ısdıraba devam şeytan diyo bas git bafraya  fener derneğini dinamitle uçur

Nuri Asan

Bensiz bafrada operasyon yapan trabzonlu olsun imiii

yaman55

Alıntı yapılan: Nuri Asan - 08 May 2009, 01:07:35
Bensiz bafrada operasyon yapan trabzonlu olsun imiii

beraber yaparız :D sen krokiyi çıkar bana

Nuri Asan

Evime 200 metre uzaklikta fb dernegi.cumhuriyet karakolunun oradan geciyorsun karfurun karsisi.meydanin arka tarafinda dernek 6.katta.bu arada bafrada her sokakta fb futbol okulu pankartlari var,afisler var.benim mahalledeki pankart operasyonu 10 dakka once tamamlandi. :)

berusa55

Alıntı yapılan: Nuri Asan - 08 May 2009, 01:26:14benim mahalledeki pankart operasyonu 10 dakka once tamamlandi. :)

Emeğine sağlık kardeşim. Ellerin dert görmesin!

yaman55

6.kata nasıl çıkacaz baba pankartlar kolay bu arada eline sağlık derneği nasıl havaya uçururuz onu söyle

yaman55

Alıntı yapılan: Nuri Asan - 08 May 2009, 01:26:14
Evime 200 metre uzaklikta fb dernegi.cumhuriyet karakolunun oradan geciyorsun karfurun karsisi.meydanin arka tarafinda dernek 6.katta.bu arada bafrada her sokakta fb futbol okulu pankartlari var,afisler var.benim mahalledeki pankart operasyonu 10 dakka once tamamlandi. :)
resim de bekliyoruz

yaman55

bu arada gfb samsun üyeleri ben 11 de çiftlikteyim pankartınızı ben söktüm gelin beni indirebiliyorsanız indirin sırtımda 55 yaman yazar levisin oralarda dolanırken bulursunuz beni gelin pankartınız bende :D

berusa55

08 May 2009, 01:31:25 #1421 Son düzenlenme: 08 May 2009, 01:33:48 berusa55
Alıntı yapılan: yaman55 - 08 May 2009, 01:30:25
bu arada gfb samsun üyeleri ben 11 de çiftlikteyim pankartınızı ben söktüm gelin beni indirebiliyorsanız indirin sırtımda 55 yaman yazar levisin oralarda dolanırken bulursunuz beni gelin pankartınız bende :D

Samsun'luyuz Samsunspor'luyuz! Hadi bulun yamanı bakim!  >:(

Emeğine sağlık kardeşim!

***yaman bunlar ne pankartı asmışlar? >:(

Nuri Asan

Saolun.pankart ope. onceki hali var,birde pankartin parcalanmis hali var.bilg.bulursam yuklerim.pankarti 10 liradan acik artirmaya sunuyorum :) ama yirtik halde :)

yaman55

la bendemi satsam para edermi feneri-rum  ;D

Nuri Asan

Yaman eline saglik.pankarti arayan arkadaslar 19 mayis stadindayim bende pazar gunu.10 liradan satim munasip yerinizi silersiniz.