Başbakan Samsunlularla buluşuyor

Başlatan red_white, 18 April 2009, 09:34:26

« önceki - sonraki »

atakan

biliyruz kardeş.olumsuz konuşanlarada saygımız var.bu takım ne moral bırakıyo ne heves

**KaR6**

kardeşim olumsuz konusup kımsenin hevesini kalbinı kırmak değil amacım.. şu mac istediğimiz gibi bitseydi ben de gelecektim.. ama ne diyecen adama su sartlar altında gidip? hersey para değil ki, ne isticez 3 puanmı?

neyse, gidenlerin ayagına sağlık, Allah razı olsun..

Sadece Samsunspor

AlıntıSAMSUNLULAR GECESİNE KATILAN BAŞBAKAN ERDOĞAN, SAMANYOLU ŞARKISINI SÖYLEDİ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) tarafından Feshane'de düzenlenen kaynaşma gecesine katıldı.

Türk Sanat Müziği sanatçısı Sami Aksu ve Samsunlularla birlikte "Samanyolu" şarkısını söyleyen Erdoğan, gecede yaptığı konuşmada isim vermeden geçmiş iktidarları eleştirerek, milli değerler üzerinden geçinen bir parti olmadıklarını söyleyen

Programa Erdoğan'ın yanı sıra İstanbul Valisi Muammer Güler, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, eski futbolcu Tanju Çolak da katıldı.

SADEF, Türkiye'nin dört bir yanında yaşayan Samsunluları Feshane'de bir araya getirdi. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı programda konuşan Başbakan Erdoğan, "Biz milli değerlere samimiyetle sahip çıktık. Geçmiş iktidarların düştüğü şeye düşmedik. Biz ezberleri bozduk ve on yıllardır ilgilenilmeyen konulara el attık." dedi.

Samsun'un Karadeniz'in parlayan bir yıldızı olduğunu dile getiren Başbakan Erdoğan, "Ülkemiz ancak tek tek şehirlerin marka olmasıyla kalkınır ve bu yolla muasır medeniyetler seviyesine çıkabilir. Her bölgede birkaç şehrin ön plana çıkması diğer şehirlerin kaderine terk edilmesi çözüm değil." şeklinde konuştu.

Samsunluları bir araya toplayan gece dolayısıyla programı hazırlayanlara teşekkür eden Başbakan Erdoğan, bu tip etkinliklerin tüm şehirlere yayılması temennisinde bulundu. Konuşmasında Samsunlulara bir de müjde veren Başbakan Erdoğan, raylı sistemin 19 Mayıs Üniversitesi içine kadar gireceğini ve projenin kısa sürede tamamlanması için çalışmaların devam ettiğini dile getirdi.

Samsun'da gerçekleştirilen ihracat rakamlarından da bahseden Başbakan Erdoğan, 2008 yılında 132 milyon dolara ulaşıldığını belirtti. Samsun'un Karadeniz'e kıyısı olan şehirler içerisinde 3 limanı bulunan tek şehir olduğunu da ifade eden Başbakan Erdoğan, merkezi ve yerel yönetimler olarak Samsun için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Başbakan Erdoğan konuşmasının ardından Türk Sanat Müziği sanatçısı Sami Aksu ve salonda bulunan Samsunlularla birlikte "Samanyolu" şarkısını söyledi.

Şarkının ardından Başbakan Erdoğan'a 55 numaralı ve üzerinde isminin yazılı bulunduğu bir Samsun spor forması hediye edildi.

Öte yandan Başbakan Erdoğan tüm program boyunca Samsun sporu temsil eden atkıyı boynundan çıkartmadı.

Samsunlular gecesine katılan Başbakan Erdoğan, Samanyolu şarkısını söyledi

http://haberler.com/samsunlular-gecesine-katilan-basbakan-erdogan-haberi/

gozgoz yýlmaz

AlıntıŞarkının ardından Başbakan Erdoğan'a 55 numaralı ve üzerinde isminin yazılı bulunduğu bir Samsun spor forması hediye edildi.

Öte yandan Başbakan Erdoğan tüm program boyunca Samsun sporu temsil eden atkıyı boynundan çıkartmadı.

Zorunuza da gitse bu şehrin temsil makamı SAMSUNSPOR'dur. YZY'ye kalsa üzerinde 55 yazan bir belediye flaması verirdi ama yemiyor. Ölmedi, öldüremeyeceksiniz. Alemin kralı Samsunspor ulaan!!!

AntZ

Sadece Samsunspor

Ollivanders

OLSUN RENGINE ARMASINA TARİHİNE  OLURUZ O FORMANIN >:(

red_white

dün yaklaşık 10 kişiydik tezehüratlarla inlettik Samsunsporluların var olduğunu gösterdik..
sunucu çiğdem tunçtu sanırım biz tezahürat yaparken siz sanırım bişey istiyosunuz dedi  ??? şaşırdık ve direk kırmızııııı  dedi biz beyaz en büyük samsun bi kaç sefer yaptık tüm protokol ağzı açık kalarak seyretti...   daha sonra orhan hakalmaz çıktı Samsunspor atkısı gönderdik ilk başta açtı sahnede sonrada boynuna taktı sonra eskiden dedi arkayı fenerliyoduk dedi neydi o günler felan dedi .. sonra biz lay lay çekmeye başladık  ???  yine tüm protokol bizi izledi sonra orhan hakalmazla kırmızı beyaz yaptık ..  8)  suat kılıç salonu terkederken aramıza aldık seneye tüm desteklerin verilmesini ve süper lige çıkmamız gerektiğini konuştuk oda gereken yapılacak çıkıcaz dedi...  daha sonra valimize atkıyı gönderdik yusuf ziyaya göndermedik atkıyı götüren kişi yusuf ziyanın kırıldığını söledi o kadarda kırılsın anlasın neden kırdığımızı .. son olarak yusuf ziyayla vali giderken yusuf ziyay tezahürat yaptık arkasını döndü yanımıza çağırdık gelmedi sonra özellik ben ısrar ettim en sonunda geldi boynuna Samsunspor atkısını taktım seneye tüm desteklerinizi bekliyoruz artık içimiz yanıyor yeter artık çıkalım dedim Samsunsporumuza sahip çıkalım dedim oda kafa salladı ... bakalım görücez boşamı sallamış ..

Son olarakda istanbuldaki Samsun derneklerinin açtıkları standları gezdik bir çoğunda Samsunspor flaması bayrağı vardı özellikler telefonlarını aldık ve birlikte hareket etme kararı aldık  umarım buda Samsunsporumuza fayda getirir ... Son olarakta mecidiyeköydeki Astoria nın sahibi kaya beyle görüştük onun Samsunspor a sahip çıkmasını tüm birlik be ve beraberliğin sağlanması gerektiğini belirttik oda sölediklerimizi aynen tekrarladı ben bu yaşıma kadar Samsunluların bir araya geldiğini hatırlamıyorum dedi ama bakın bütün dernekler burda inş dahada güzel olucak dedi ... bu arada aydın abi galip öztürkle ayak üstü bi görüşme yaptı ve kendisiyle sezgin gümüşün aracılığı ile bir görüşme yapabiliceğini sölemiş  8) bakalım ne olcak

özkan

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: red_white - 26 April 2009, 11:11:13
dün yaklaşık 10 kişiydik tezehüratlarla inlettik Samsunsporluların var olduğunu gösterdik..
sunucu çiğdem tunçtu sanırım biz tezahürat yaparken siz sanırım bişey istiyosunuz dedi  ??? şaşırdık ve direk kırmızııııı  dedi biz beyaz en büyük samsun bi kaç sefer yaptık tüm protokol ağzı açık kalarak seyretti...   daha sonra orhan hakalmaz çıktı Samsunspor atkısı gönderdik ilk başta açtı sahnede sonrada boynuna taktı sonra eskiden dedi arkayı fenerliyoduk dedi neydi o günler felan dedi .. sonra biz lay lay çekmeye başladık  ???  yine tüm protokol bizi izledi sonra orhan hakalmazla kırmızı beyaz yaptık ..  8)  suat kılıç salonu terkederken aramıza aldık seneye tüm desteklerin verilmesini ve süper lige çıkmamız gerektiğini konuştuk oda gereken yapılacak çıkıcaz dedi...  daha sonra valimize atkıyı gönderdik yusuf ziyaya göndermedik atkıyı götüren kişi yusuf ziyanın kırıldığını söledi o kadarda kırılsın anlasın neden kırdığımızı .. son olarak yusuf ziyayla vali giderken yusuf ziyay tezahürat yaptık arkasını döndü yanımıza çağırdık gelmedi sonra özellik ben ısrar ettim en sonunda geldi boynuna Samsunspor atkısını taktım seneye tüm desteklerinizi bekliyoruz artık içimiz yanıyor yeter artık çıkalım dedim Samsunsporumuza sahip çıkalım dedim oda kafa salladı ... bakalım görücez boşamı sallamış ..

Son olarakda istanbuldaki Samsun derneklerinin açtıkları standları gezdik bir çoğunda Samsunspor flaması bayrağı vardı özellikler telefonlarını aldık ve birlikte hareket etme kararı aldık  umarım buda Samsunsporumuza fayda getirir ... Son olarakta mecidiyeköydeki Astoria nın sahibi kaya beyle görüştük onun Samsunspor a sahip çıkmasını tüm birlik be ve beraberliğin sağlanması gerektiğini belirttik oda sölediklerimizi aynen tekrarladı ben bu yaşıma kadar Samsunluların bir araya geldiğini hatırlamıyorum dedi ama bakın bütün dernekler burda inş dahada güzel olucak dedi ... bu arada aydın abi galip öztürkle ayak üstü bi görüşme yaptı ve kendisiyle sezgin gümüşün aracılığı ile bir görüşme yapabiliceğini sölemiş  8) bakalım ne olcak

Kardeşim yazdıklarını içim titreyerek okudum; teşekkür ediyorum orada olduğunuz için. Büyük iş başardınız. Sözlerini tutarlar, tutmazlar ayrı ama hep söylediğimiz gibi zorlamak lazım, var olduğumuzu göstermek lazım.

red_white

Mehmet abi birşeyler olur yada olmaz ama biz elimizden geleni yaptık ve inanırmısın her konuşmada Samsunspor un adının geçirilmesini sağladık bu arada çiğdem tunça ayrıca teşekkür etmek lazım yaptığı jeste karşılık...

Orhan Hakalmaz arkayı fenerliyelim beyler yılları neydi çok güzel günlerdi deyince ayrıca bi gurur duyduk biz orda olmasaydık ne yazıkki Samsunspor umuzun adı geçmicekti

jean

red_white

Bu arada Mehmet abi yusuf ziyaya giden atkı Samsunspor.biz  atkısı  ??? yakında üye olursa şaşırma  ;D

atakan

dün akşam gercekten güzeldi.bir avuçta olsak varlığımızı hissettirmeye çalıştık.standları gezdik.samsunspordan bahsettık.flama takanlara teşekkürlerimizi ilettik.iş adamlarımıza,başkanlara,vekillere yaklaşıp derdimizi anlattık.amacımız da buydu zaten.rengimizi belirtmek sesimizi duyurmak.bizi yıldıramadıklarını yok edemediklerini belli ettik en azından.gelen arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum..