Bayanlar Basketbol Ligi Play-Off Takvimi [SAMSUN BK]

Başlatan berusa55, 24 March 2009, 03:00:00

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

22 April 2009, 13:35:10 #195 Son düzenlenme: 22 April 2009, 13:53:51 samsuni
Alıntı yapılan: 35ama55 - 22 April 2009, 00:44:41
@ berusa ve kar6 ;

adam evli barklı , memur bir adam , yattı erkenden sallamayın arkasından  ;D

Adamımsın Mert :) Antimaraton ve maratoncu tayfası...  >:( >:( >:(  ???

Alıntı yapılan: **KaR6** - 22 April 2009, 00:51:12
yatsa nolur, sabah en kralından lafı sokacak yine :)

İtiraf ediyorum; SBK'nın kızları ben salona gelince heyecan yapıyorlarmış. Yapmayın, etmeyin kızlar, alın maçı dedim ama Julie gelip, "Ooo... Samsuni GreatBrother, I am panick, i see you; yes, yes we panick samsuni see you and all team yes..." dedi. Yanımda bulunan İlyasköy'den Kavaklı abimiz Marangoz İhsan abi, "gorkma, neu gorgkiyan gıcım, ha vu da adem evladı" dedi ama çevirmek istesem de ne dediğini ben bile anlayamadım. O yüzden çeviremedim. :)

Benim için SBK'nın maçları bitmiştir; hayırlısıyla şampiyon olurlar inşallah.

Yalnız şu Mersin'deki Oliympia, kesinlikle insan değil, ya mutant ya da x girl! :) Acıma duygusu yok yeminle...

L$_Oznn

berusa55

Bu dumanlar uyuşturdu mu naptı kızlarımızı; sahada uyuyan bir SBK vardı da  ;D

Şaka bir yana güzel bir karşılamaydı; o esnada ben de buna şahit oldum ama kızlarımız bu karşılamanın hakkını veremedi sahada. Canları sağolsun. İnşallah Mersin'de telafi ederler.

beşnumara

bugün mersinde olacağım inşaallah.kızlar ilk maçtan ders almışlardır.mersin bu kez bu kadar rahat oynamayacaktır ama arkalarında taraftar olacak işte. inşaallah galibiyet haberleri veririm sizlere.ben inanıyorum yeneceğimizi.

AntZ

Alıntı yapılan: beşnumara - 24 April 2009, 02:08:13
bugün mersinde olacağım inşaallah.kızlar ilk maçtan ders almışlardır.mersin bu kez bu kadar rahat oynamayacaktır ama arkalarında taraftar olacak işte. inşaallah galibiyet haberleri veririm sizlere.ben inanıyorum yeneceğimizi.

Mersin de de taraftarımız ellibeşnumara desene  ;)

berusa55

Şimdi Mersin'de oynanacak iki karşılaşma var. İnşallah bunlardan ilki olan bugün saat 18'de başlayacak olan maçı kazanırız ve diğer maçı kaybetsek bile son raundu Samsun'umuza taşımış oluruz. O zaman geçen Salı günki gibi şanslı olacağını sanmıyorum Mersin'in... Bugünki maçı kazanmamız çok öenmli. Ha inşallah iki maçı da kazanır işi orda bitiririz ama ben birine de razıyım.

berusa55

24 April 2009, 14:56:14 #201 Son düzenlenme: 24 April 2009, 15:00:46 berusa55
D Spor veriyor sevgili Mert...

Kaynak: http://www.dsmarttvguide.com/weekly.aspx?chn=ODA1

celebi

net üzerinden nasıl seyredebiliriz arkadaşlar bir yardım ya

berusa55

celebi

celebi

berusa55

celebi

celebi

edmontdante

Şunları iki maçta da yenip derslerini versek süper olacak.Ama buraya gelselerde iyi olur o zaman salı günkü gibi olmaz o salon.Ama yine de orada bitiririz işi inşaallah