Başbakan Samsunlularla buluşuyor

Başlatan red_white, 18 April 2009, 09:34:26

« önceki - sonraki »

red_white

Başbakan Samsunlularla buluşuyor
AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Suat Kılıç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan´ın İstanbul´daki Samsunlular´la bir araya geleceğini duyurdu
Milletvekili Suat Kılıç, Başbakan Erdoğan´ın 25 Nisan´da Feshane´de İstanbul´daki Samsunlular´la buluşağını açıkladı. Kılıç, "Diğer hemşehri grupları gibi Samsunlular da İstanbul´da nüfus olarak var olan ağırlığımıza paralel bir güce kavuşacak, Samsun lobisi İstanbul´da işbaşı yapacak" dedi.

Samsun Lobisi oluşumu
İstanbul´daki Samsunluların 24, 25, 26 Nisan tarihlerinde Samsun Dernekler Federasyon´nun(SADEF) öncülüğünde Feshane´de bir araya geleceklerini söyleyen Suat Kılıç, "Milletvekili olduğumuzdan bu yana İstanbul´daki Samsunluların birlik ve beraberlik içinde hareket ederek Samsun´un gücünü ortaya koymaya yönelik kapsamlı çalışmalar yapmasını sağlamaya çalışıyoruz. Bu çalışmalarda Samsun Dernekleri Federasyonu SADEF ile birlikte hareket ediyoruz. Nisan ayının 24, 25 ve 26. günlerinde de yine geleneksel buluşmamızı gerçekleştireceğiz. Ancak bu seneki buluşmamız çok daha coşkulu bir birlikteliğe sahne olacak. Feshane Kültür Merkezi´nde 25 Nisan akşamı binlerce Samsunlunun buluşmasına AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da katılacak. İstanbul´da ilk kez gerçekleşecek bu büyük buluşma ile Samsunluların İstanbul´daki varlığı ´Samsun Lobisi´oluşumuna doğru yol alacak, temennimiz budur" diye konuştu.

Yaşar Doğu, Yıldıray Çınar...
Öte yandan SADEF Genel Başkanı Müslüm Çamuroğlu da yaptığı açıklamada, Samsun Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve 17 ilçe kaymakamlığı ile ilçe belediye başkanlığının işbirliğinde düzenlenen Samsun Tanıtım Günleri´nin büyük önem taşıdığına dikkati çekerek, "70 adet standın kurulacağı tanıtım günlerinde Samsun´un tarihi yapısını, turizmini, örf ve adetlerini tanıtacağız. Ayrıca Samsun´un değerleri Yaşar Doğu, Neyzen Tevfik, Adnan Kahveci ve Yıldıray Çınar´ın anılacağı 3 gün boyunca fuar alanında her akşam sanatçılarımız konser verecek. Bu büyük şölene tüm Samsunluları davet ediyoruz" dedi.

red_white

istanbuldaki tüm Samsunspor lular olarak gitmeliyiz diye düşünüyorum hem trabzonlu milletvekili istemediğimizi hemde Samsunspor un sahipsiz bırakılmamasını belirtmeliyiz  24-25-26 tarihlerinde feshaneye topluca gidilmeli diye düşünüyorum

emre

Alıntı yapılan: red_white - 18 April 2009, 09:37:52
istanbuldaki tüm Samsunspor lular olarak gitmeliyiz diye düşünüyorum hem trabzonlu milletvekili istemediğimizi hemde Samsunspor un sahipsiz bırakılmamasını belirtmeliyiz  24-25-26 tarihlerinde feshaneye topluca gidilmeli diye düşünüyorum

guvener55

madem samsun lobisi start alacak.bunu gerçek samsunlularla yapmalılar.istanbuldaki GERÇEK SAMSUNLULAR feshaneye gitmeli o tarihte.bu bizim için bir fırsat olabilir

ramcQ_55

Alıntı yapılan: red_white - 18 April 2009, 09:37:52
trabzonlu milletvekili istemediğimizi hemde Samsunspor un sahipsiz bırakılmamasını belirtmeliyiz 

red_white

arkadaşlar bu bizim için büyük bir şans orda gerekeni yapmalyız şu başlığa biraz sahip çıkalım en az orda 40 kişi oluruz grup istanbuldan diğer Samsunsporlu arkadaşlarımızıda bekleriz gitmeliyiz oraya

esedullah

Buradan Recep Tayyip Erdoğana ciddi bir mesaj vermeliyiz TRABZONLU milletvekili istemiyoruz..

yavuz selim

Alıntı yapılan: esedullah - 19 April 2009, 18:47:43
Buradan Recep Tayyip Erdoğana ciddi bir mesaj vermeliyiz TRABZONLU milletvekili istemiyoruz..
izmirlide is te mi yo ruz

Fecr_55

Basbakan da Kasimpasa'li..bugün oynanan mac hakkinda konusacaklari vardir elbet, merak ediyorum, gidenler aktarirsa sevinirim..

berusa55

Alıntı

İstanbul´da Samsun RÜZGARI
Samsun Dernekler Federasyonu(SADEF) Genel Başkanı Müslüm Çamuroğlu, başta İstanbul olmak üzere ülkenin çeşitli illerinde yaşayan Samsunluların biraraya geleceği Samsun Tanıtım Günleri´nde kentin her yönüyle tanıtılacağını belirtti
SADEF Genel Başkanı Müslüm Çamuroğlu, Samsun´un tanıtımı ve Samsunluların biraraya getirilmesi amacıyla Samsun Valiliği, Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve 17 ilçe kaymakamlığı ile ilçe belediye başkanlığının işbirliğinde 24-25-26 Nisan tarihleri arasında Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi´nde Samsun Tanıtım Günleri düzenleneceğini belirtti.

Ünlü isimler renk katacak
Müslüm Çamuroğlu, Feshane 2´nci Mahmut Salonu´nda düzenlenecek Samsun Tanıtım Günleri´nin büyük önem taşıdığına dikkati çekerek, "70 adet standın kurulacağı tanıtım günlerinde Samsun´un tarihi yapısını, turizmini, örf ve adetlerini tanıtacağız. Ayrıca Samsun´un değerleri Yaşar Doğu, Neyzen Tevfik, Adnan Kahveci ve Yıldıray Çınar anılacak. Bunun yanısıra Samsunlu sanatçılar Orhan Gencebay, Levent Kırca, Mehmet Aslantuğ ve Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak da tanıtım günlerine katılacak. 3 gün boyunca fuar alanında her akşam Samsunlu sanatçılarımız konser verecek. Mavi Karadeniz TV´den canlı olarak yayınlanacak Samsun Tanıtım Günleri´ne Samsun ve İstanbul başta olmak üzere Bursa, Tekirdağ, Ankara, Çorlu´dan dernekler ve işadamlarımız katılacak" dedi.

Kaynak: http://www.habergazetesi.com.tr/habergoster.asp?kimlik=25016

King Of The North

Ankara'da da bekliyoruz bir organizasyon,her türlü desteğe de hazırım ben kendi adıma.Ama şu yukardaki resimde gördüklerimizden Termeli Mehmet Aslantuğ abimizden başka kim katılır ki günlerimize bilmiyorum,ele Orhan Gencebay'dan hiç umutlu değilim.

Kais

başbakan söz konusu alayı gelir  :-\ ama bir Samsunspor gecesine şüpeliler

red_white

bu gecede gerekeni yapmalıyız arkadaşlar herkes formasıyla atkısıyla orda olmalı

Recep

alayı çakma Samsunlu o fotoğraftakilerden
en kralları Polat Bilgin onuda aynı kareye koysalardı gerçekten ayıp olurdu

celebi

mehmet aslantuğ sağlam bir samsunludur. gelirse bir o gelir belki tanju da