Oktay Delibalta'ya ts talipmiş

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 15 April 2009, 09:25:35

« önceki - sonraki »

Kodalak

Sefayada bir ara takmışlardı adamlar bizi takip ediyor futbolcularımız alıyor hemde bedavaya ondan sonra iyi paraya satıyorlar

Kodalak

Ah ulan ah güçlü bir yönetim çıksa bunlar olurmuydu

Ollivanders

trabzon,gençlerbirliği akbaba gibi basimizdalar. Ama basinda beklediğiniz Samsunspor oyle bir ayağa kalkacakki hepiniz sasiracaksiniz.Çekin ellerinizi uzerimizden...

Kodalak

Ertuğrul Sağlam

16 April 2009, 16:42:37 #94 Son düzenlenme: 16 April 2009, 16:45:54 %100 samsunspor
GİTME KAL BU ŞEHİRDE

sevgili Oktay bazı generaller vardır orduda eğer aynı birlikte kendinden yüksek rütbeli subaylar varsa o orduda fazla forsu olmaz o General'in ama aynı rütbeye sahip bir General'in bir Tugay'ın veya bir Alay'ın Komutanı olduğunda kendinden daha yüksek rütbeli olmadığı için orda paşada odur padişahta kralda eğer gitmeyi düşünürsen ts'ye sana şunu söylemek istiyorum

gidip orada Er olmak var kalıp burada General (Paşa) olmak var tercih senin
gönlümüz senin kesinlikle kalmandan yana eğer gitmeyide düşünürsen Samsunspor'u süper lige taşımadan kesinlikle gitme çünkü bu takımı süper lige Şampiyon olarak çıkardığınız zaman gör bak bu şehirde neler oluyor neheyecanlar ne kutlamalar ne coşkular oluyor birgün üç istanbul takımına gitsen bile orda şampiyonluklar görsen bile burda tatdığın o duyguyu tadamazsın
kal bir iki sene daha hem tecrübe kazan hem bize o istediğimiz şampiyonluk sevincini yaşat sonra bizim ikinci Ertuğrul'umuz ol bugün biz Ertuğrul'u nasıl sevip sayıyorsak sebebi düzgün karakteri ve adam gibi adamlığındandır sendede o karakteri görüyoruz inşallah bizi yanıltmazsın ama eğer gideceksende gideceğin takım kesinlikle o (ts) malum takım olmasın sen daha iyilerine layıksın bizim gözümüzde
                                                                                          [/b]

veis

cesur yürek oktay delibalta

bizimle süperlige çıkmaya VARMISIN  YOKMUSUN

beşnumara

merkez

Alıntı yapılan: veis - 16 April 2009, 16:51:15
            cesur yürek oktay delibalta

bizimle süperlige çıkmaya VARMISIN  YOKMUSUN

Alıntı yapılan: beşnumara - 16 April 2009, 16:59:56
VARIM diyooorr :D :D

:P

YaşarDoğu

Çelebi abi dün yazdığı mesajda Okktayla görüştüğünü foruma gerekli açıklamayı yapacağını söylemişti.
Dünki mesajından hemen sonra Oktayın foruma giriş yaptığın ı gördüm. Takip ettim hangi konuya bakıyor. Direk Bu konuya baktı.

Bu sabah yada öğlen e doğru bidaha giriş yaptığını gördüm ve yine bu konuyu okuduğunu şahit oldum.

Bugün öğleden sonra ajanslara düşen haberler bu topice de yansıdı ama hâlâ Oktay kardeşimizden bi açıklama gelmedi.

Bu durum beni korkutmaya başladı :(

Hayırlısı....

ramcQ_55

Alıntı yapılan: Serpico55 - 16 April 2009, 14:03:54
trabzon,gençlerbirliği akbaba gibi basimizdalar.

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 16 April 2009, 16:42:37
gidip orada Er olmak var kalıp burada General (Paşa) olmak var tercih senin

beşnumara

Alıntı yapılan: slymnbsrn - 16 April 2009, 18:41:16
Çelebi abi dün yazdığı mesajda Okktayla görüştüğünü foruma gerekli açıklamayı yapacağını söylemişti.
Dünki mesajından hemen sonra Oktayın foruma giriş yaptığın ı gördüm. Takip ettim hangi konuya bakıyor. Direk Bu konuya baktı.

Bu sabah yada öğlen e doğru bidaha giriş yaptığını gördüm ve yine bu konuyu okuduğunu şahit oldum.

Bugün öğleden sonra ajanslara düşen haberler bu topice de yansıdı ama hâlâ Oktay kardeşimizden bi açıklama gelmedi.

Bu durum beni korkutmaya başladı :(

Hayırlısı....
oktay gerekli açıklamayı yapacaktır. böyle durumlarda sessiz kalmayacağını düşünüyorum. önümüzdeki sezon her ne olursa olsun takımı oktayın liderliğinde kurmaları gerekir yani önce takıma oktayı yerleştirip sonra transfer yapmaları gerekir.

veis

oktay gir siteye varım de bitir şu işi :P

Akyol

Oktay zaten gazeteye verdiği demeçte 1 yıl daha mukavelesi olduğunu belirtmiş ve SAMSUNSPOR'luluğunu da anlatmış panik yok Oktay seneye bizimle Süper Lig'de  ;)

since1965

Bu takımdan kimler geldi kimler geçti.Kimse bu takımın formasından büyük degildir.Bu sene formasının hakkını vermiş bir insandır.Zorla kimseye kal demeyiz.Eger bir sene daha bizde kalıp bize bir yararı olmayacaksa bu senede gidebilir.Ama kulubüne ihanet etmesin.Bıraktıgı güzel anıları bir kabusa öfkeye nefrete dönüştürmesin.Adam gibi geldi adam gibi gidecekse gitsin.Samsunspor a daha çok oktaylar gelir gider.Ama birde ilhan tümer gibi gitmek var birde Serkan Aykut Ertugrul Saglam gibi gitmek var.Tercih kendisinindir.

Kais

bugünkü gazeteyi okursanız hakkı tomaçın demecinde diyorki biz enayi değiliz.satılık oyuncumuz yok.transfer yapamazken oyuncu satamayız diyor.