Oktay Delibalta'ya ts talipmiş

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 15 April 2009, 09:25:35

« önceki - sonraki »

özkan

34ama55 zaten yıllardır samsunsporun ismaıl uyanıkdan sonraki dönemde en buyuk sıkıntısı degılmıdır yonetım eksıklıgı..allah su sıtedekılerden ıcımızden bırının önünü acsana birimiz su klubde bıyerlere gelsek ah ahh..ben yönetimde taraftar ruhlu insanların olması gerektıgıne ınanıyorum aynı zamandada profosyonel yonetıcıye her zaman ıhtıyac vardır ama takımın ıcınden gelen bırılerıde bulunmalı..bırılerı olsaydfı eger boyle yonetımde yıllardır ne paralar alırdık bız giden oyuncu transfer ücretlerınden!!!

HoliganSamSunLu

önümüzdeki sezon için süper lig düşünülürse sağlam bir takım oluşturulacaksa ne oktay gitmeli nede gönderilmeli

berusa55

Arkadaşlar bu kolpa haberlere şimdilik inanmayın ama esas sıkıntı şu:

Sezon sonu yapılacak olan kongrede orataya bir başkan adayı çıkmaz ve doğru dürüst bir yönetim oluşmaz ise, her sene yaşadığımız sezon sonu kabusunu yaşar ve de içi boş kongrelerden birini daha yaparsak kimse kusura bakmasın; bu topçuların birini bile elimizde tutamayız benim korkum bu.

selahattin55

ts kulübü istese bile oktay takımdaki bazı kansızlar kadar çiğ birisi değil bizi kolay kolay bırakmaz.gitse bile dam gibi gider.

jean

d sporda ozetleere baktim adamlar samsunsporumuzu ove ove bitiremedi gelen haberler samsunsporun seneye kafaya oynayacagi diye konustular umarim birseyler olur kafaya oynicaksak oktayin kalmasi lazim

tankut

Stadımızın yan tarafındaki gençlik spor il müdürlüğü önünde müteakip zamanlarda 3 yada 4 adet başı 55 ile başlayıp sonu 61 ile biten araba gördüm. hatta kendi kendime burası samsun il müdürlüğümü yoksa trabzon il müdürlüğümü diye söylendim.  (4 araç ta yanyana bu kadar tesadüf olamaz)Bence bu arabaların sahibi çalışanlar yada bürokratlar trabzonspor ile işbirliği içindedir diye düşünüyorum. Adamlar topçular ile burun buruna. Bu trabzon yalakaları hemen yetiştiriyordur Camiamız ile ilgili haberleri.

celebi

arkadaşlar ben oktay kardeşimizle görüştüm. kendisi zaten gerekli açıklamayı siteye yapacak. ve bu arada içiniz rahat olsun ;)

europe_55

Alıntı yapılan: celebi - 15 April 2009, 14:01:56
arkadaşlar ben oktay kardeşimizle görüştüm. kendisi zaten gerekli açıklamayı siteye yapacak. ve bu arada içiniz rahat olsun ;)

Sagolasin celebi abi.
Icimize su serptin.
Bende sahsen, oktay´in Samsunspor ile Süper Lig´e cikmadan gidecegini düsünmüyorum...

HoliganSamSunLu

birçok örneği varken ayrılıp hem samsunsporu hemde kendisini riske etmeyeceğini düşünüyorum zaten ... Samsnspor Taraftarının ona olan sevigisine kayıtsız kalamaz ve samsunspor süper lige çıkarmadan ayrılmaz diye düşünüyor ve temenni ediyorum.

YaşarDoğu

15 April 2009, 14:37:55 #54 Son düzenlenme: 15 April 2009, 14:42:03 slymnbsrn
İsmail Uyanık başkanın o zaman 2. lig topçusu olan Ertuğrul Sağlam'a dediği gibi, istediğin takıma gitmekte hürsün ama Trabzonspor bizim için özel bir rakip; takdir senin!

Varsın gerisini Oktay kardeşimiz düşünsün ;)

kaptan 55

oktayı şahsen tanımıyorum ama tanıdığım futbolcu kardeşlerimizde takım kaptanımız kenanlada konuşmuştum karakteri çok sağlam bi arkadaşımız demişlerdi onun için ben trabzon formasını giymeyeceğini ümit ediyorum ayrıca SAMSUNSPOR'a geldiği ilk yılda bu kadar sevilen bir futbolcunun bu takıma daha vereceği çok şeyler var uzun yıllarca

veis

oktay adam gibi adamdır ileriki senelerde belki ama önümüzdeki sene bizimle olucakdır bundan şüphemiz yok.ama umarım onlarında maddi anlamdaki sıkıntılarına ilaç buluruz.

Kais

oktay hayallerimin takımına geldim demedimi.ben kendisini çok seviyorum ve trabzona ASLA gitmeyeceğini düşünüyorum.biz ne kadar Samsunspor'lu isek o da en az bizim kadar Samsunspor'ludur.bunu bize ispatlamıştır.

CurvaSudSamsunspor

oktayın kendiside buraya cevap yazar umarım ...

**KaR6**

ben oktay abiden bi cevap gelene kadar yorum yapmayacagım, beklemedeyim ve cevap hakkım saklıdır..