Oktay Delibalta'ya ts talipmiş

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 15 April 2009, 09:25:35

« önceki - sonraki »

Sercan

Akyol

Oktay abi gerekli açıklamayı yapacaktır bundan kimsenin şüphesi olmasın seneye de burda inşallah

Sercan

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 15 April 2009, 16:24:50
Oktay abi gerekli açıklamayı yapacaktır bundan kimsenin şüphesi olmasın seneye de burda inşallah

İnşallah...

beşnumara

benm duyumlarım oktayın en büyük dileği samsunspor forması altında süper lige çıkmaktır.yani bu takımı çıkarmadan gideceği aklımın ucundan geçmez. hem mehmet abinin de dediği gibi eğer aklı az da olsa karışacaksa samsunspor kitabındaki ertuğrulsağlam konusunu okusun.

Ertuğrul Sağlam

15 April 2009, 16:54:51 #64 Son düzenlenme: 15 April 2009, 17:08:25 %100 samsunspor
Alıntı yapılan: samsuni - 15 April 2009, 12:45:25
bu arkadaşım mail adresi never38@.... idi zaten. Samsunsporlu olmadığını biliyorduk, kuvvetle muhtemel Oktay kardeşimizin bir arkadaşı ya da akrabası olduğu için ve Oktay'ı sevdiğimiz için bir takım densizliklerine göz yumuyorduk. Yazdığı adice mesajı yeni okudum, sağolsun yönetici arkadaşlarım gereğini yapmışlar.

Sevgili samsuni never38@..... dedinde 38 kayserinin plakası oktayın eşide kayserili olarak biliyorum bilmem yanlışımda olabilir!....

ayrıca adamın gönderdiği mesajların tümüne baktım adam oktay'la yatıp oktay'la kalkmış siteye üye olduğundan beri ayrıca nesajları gozgoz yılmazın dikkatini çekmiş bi ara goz goz değinmiş bu oktay konusuna

celebi

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 15 April 2009, 16:54:51
Sevgili samsuni never38@..... dedinde 38 kayserinin plakası oktayın eşide kayserili olarak biliyorum bilmem yanlışımda olabilir!....

ayrıca adamın gönderdiği mesajların tümüne baktım adam oktay'la yatıp oktay'la kalkmış siteye üye olduğundan beri ayrıca nesajları gozgoz yılmazın dikkatini çekmiş bi ara goz goz değinmiş bu oktay konusuna

doğru tespit etmiş olabilirsin ;)

Sadece Samsunspor

ya hadi gitcende abi niye trabzon yaaa ? allah allah... abicim bu yazıları okuyasan buraya bi cevap yaz açıklama getir

maviay55

Alıntı yapılan: SADECE SAMSUNSPOR - 15 April 2009, 19:34:50
ya hadi gitcende abi niye trabzon yaaa ? allah allah... abicim bu yazıları okuyasan buraya bi cevap yaz açıklama getir
oktay abi biz seni en kral samsunsporlu bilirdik face imde de eklisin tüm samsunsporla ilgili gruplarda varsın  açıklama istiyoruz bekliyoruz

beşnumara

arkadaşlar bazı arkadaşlar oktay imza atmış gibi yorumlar yapıyor.bekleyelim oktay açıklama yapacaktır.yazıları okursanız çelebi abi "ben konuştum kendisi açıklama yapacak" dedi.

red_white

Oktay muhteşem karakterde bir insan bizzat düğünündede gördük Oktay böyle birşey zaten yapmaz heleki bizim duyarlılığımızı zaten kendiside biliyor trabzonun zaten düşmanımız olduğunu bilior gitmiyeciğinden adım gibi eminim vede kefilim Samsunspor formasıyla süper ligde oynamadan gitmez

sedatbuyuk

özellikle ligin son haftalarına girilirken özellikle böyle haberler çıkarılıyor. sanmıyorum öyle birşey olsun. bir açıklama gelir elbet kendisinden.

kayacan

Giderse bile malum takıma gitmesi çok yanlış olur. Malum takımın bu sitede adının geçmesi bile beni üzüyor. Bu malum takım benim inanılmaz midemi bulandırıyor.

yaman55

Alıntı yapılan: kayacan - 15 April 2009, 21:43:05
Giderse bile malum takıma gitmesi çok yanlış olur. Malum takımın bu sitede adının geçmesi bile beni üzüyor. Bu malum takım benim inanılmaz midemi bulandırıyor.

ozgur_altunay

arkadaslarin dediği gibi gelecek sezon hedef süper lig  oktay murat turgut gibi oyunculara süper lig yolunda ihtiyacımız var ben gerçek samsunsporlu oktay delibaltanın samsunsporumuzu bırakacağini zannetmiyorum seviyoruz seni oktay delibalta adam gibi adamsınn

ali ihsan

Ben gideceğini zannetmiyorum.

Zaten fotomaç yazmış % 1500 yalandır o haber