Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Kais

abi o adam 40 yaşına gelmiştir herhalde

YaşarDoğu

Karpatların  Zidane( nı )( Timofte)  gibi adamları çok zor bulmak.Öyle iki maç izle sonra al getir sonra fason çıksın güme gitti paralar.

Gençlere şans verilmesi konusuna şiddetle  destekliyorum hatta kasımpaşa maçına bile Hakan Akman la , Tanju ile, diğer gençlerimizle çıkmalıyız.

Bunlar şimdi oynamayacakta ne zaman oynayacak. ???

Akyol

Aslında bu konuyla ilgili Timofte ile irtibata geçilebilir beğendiği bize önerebileceği oyuncular muhakkak ki vardır bence düşünülmeli

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: AKYOL55 - 16 April 2009, 12:19:11
Aslında bu konuyla ilgili Timofte ile irtibata geçilebilir beğendiği bize önerebileceği oyuncular muhakkak ki vardır bence düşünülmeli

Timofte Kitap gecesine gelmedi  işlerinden dolayı ??? 

İnşAllah dediğin gibi önerir :-X

Kais

28 olakalı Giresun'lu şöförün gözünden Samsunspor.Dün bir kamyon gördüm baktım içi Samsunspor atkısı bayrağı forması ne ararsanız beresine kadar.Dedim abi Giresunlusun ama neden Samsunspor'lusun.Aldığım cevap çok güzeldi.Biz ne giresundan fayda gördük nede trabzondan dedi.Samsun'da da 2 sene yaşamış.o zamanlar Samsun çok iyidi.BİR GÖNÜL VERDİK DAHA ALAMIYORUZ dedi.valla çok duygulandım.içimden helal olsun dedim.

Akyol

Kais böyle çok kişi var şimdilerde 30-40 yaş arasında en popüler takımların başında SAMSUNSPOR geliyor geçmişte çok büyük işlere imza atılmış etkisi hala sürüyor unutturmaya çalışanlara inat unutmayanlara helal olsun

pitbul055

samsunda samsunspor stantı kurulmuş.yerini bilen varmı?

KocumVolkan

adana 2 - 0 malatya :D
malatya düşücek valla ciddi ciddi :D
Mbila denilen adanalı zenci çok iyi futbolcu 2 golude o attı helal olsun maç sonu şiirnlik yapıp tribünlere doğru adanaya özgü oyunlar oynamasıda güzeldi bizede lazım şöyle bi zenci :D

beşnumara

bu sene biz de yabancı transferi alsaydık çok farklı konumda olurduk.adananın veya diğer takımların yabancılarına bakarsak en az 4-5 puan kazandırmış takıma.bizim çok bilmiş balta hayrettinimiz vardı kimseyi beğenmiyodu.

cezayir55

18 April 2009, 17:03:09 #804 Son düzenlenme: 18 April 2009, 17:23:52 **KaR6**
samsunspor bir dahaki sene transfer yapamiyacakmis

nasil yabanci  alacagiz

emre

sivas berabere kaldı sonunda bence bi süprizde bursa yapacak beşiktaş a..

Ertuğrul Sağlam

valla sivasın berabere kalmasına çok üzüldüm konyada nerdeyse şampiyonluğa oynuyormuş gibi ölümüne oynadı

emre

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 18 April 2009, 18:22:28
valla sivasın berabere kalmasına çok üzüldüm konyada nerdeyse şampiyonluğa oynuyormuş gibi ölümüne oynadı

ben hiiç üzülmedim valla anadoludan bi basarı gelcekse bunun SAMSUN dan cıkmasını isteriim.gerçi şimdiki durumumuz pek musaıt değil ama o günlerde gelecek inş.

berusa55

Alıntı yapılan: %100 samsunspor - 18 April 2009, 18:22:28

Malum, Konya da can derdinde... Sivas'a yatacak lüksleri yok, ciddi ciddi düşme hattında adamlar. Son haftalar baya ilginç geçecek bu sezon.

KocumVolkan

Alıntı yapılan: emre55 - 18 April 2009, 18:27:40
ben hiiç üzülmedim valla anadoludan bi basarı gelcekse bunun SAMSUN dan cıkmasını isteriim.gerçi şimdiki durumumuz pek musaıt değil ama o günlerde gelecek inş.

valla ya anadoludan şampiyon çıkcaksa oda biz olucaz birde ben yarı sivaslıyım anne tarafı sivaslı :) genede olmasın sivas şampiyon