Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

mehmet yılmaz

İstanbul Grubuyla ilgilenmesi için yeni yönetimden A.J. hanımı görevlendirmiş bulunmaktayız. Sanırım tüm iddialrı nedeiyle özür beyan edip, akabinde de yeni yönetime destek mahiyetinde sağlam bir bağışta bulunacaklardır. :)

Kar6 adlı hukukçunuz pideye tav oldu zaten çoktan, hatta sizin aleyhinize dava açacaktı da biz ikna ettik, yapma etme diye.

Akyol

flaş flaş flaş...

Hollywodd'un en ünlü çifti de nazara geldi ve Brad Pitt ,Angelina Jolie'ye rest çekti:''Ya benimle evlenirsin ya da ayrılırız...''

Samsuni'nin varmış bir bildiği angelina SAMSUN'a doğru  :P

AntZ

Mehmet Abi şike yapma önce bunun hesabını ver julia roberts adı tanıdık geliyor mu açıkla, açıklamazsan ben açıklarım  ;D

Akyol

Magazin gündeminde bir numaralı soru kuşkusuz angelina'nın brad pitt i neden bu kadar bekletiyor olmasıydı,angelinanın kafasını karıştıran neydi?.Çok sağlam kaynaklardan aldığım bilgiye göre dernek yönetimi üye çekebilmek ve mevcut üyelerin ilgisini arttırabilmek için angelinayla prensipte anlaştı.Şu an için tek problem angelina'nın birkaç konuda güvence istediği bunların başında da Maraton Başkan'ın Başkanlığı bırakmaması olduğu sızan bilgiler arasında. ;)

Ollivanders

12 April 2009, 15:22:27 #769 Son düzenlenme: 12 April 2009, 15:25:20 samsuni
Alıntı yapılan: beşnumara - 12 April 2009, 02:48:41
adnan dün akşam oynanan hacettepe maçından sonra kolbastı oynamış.trabzonun galibiyetini kutlamış. ne diyosunuz? doğrumudur? :D :D

Adnana sormak lazim. Bu isin doğrusu ne diye. Hoptek mi Kolbasti mi Faroz kesmesi mi  ;D ;D

YaşarDoğu

Tufan

Alıntı yapılan: kaan - 12 April 2009, 19:22:09
Şuan tüm türkiye neredeyse bi maça kilitlendi.Sınıfımda 3 kişi etüt yapıyoruz.Evet bi kaç yıl önce bende izlerdim bu maçı bende heyecan duyardım ama artık içimde zerre kadar bi istanbul sempatizanlıgı kalmadığı için rahatım.

Şu saatte şu sitede sadece SAMSUNSPORLÜ olarak bulunmak hepimiz için bir gurur idealistlik göstergesi.Iyiki varsınız iyiki varsın SAMSUNSPORUM.Iyiki varsın www.samsunspor.biz

aynen al bendende o kadar kardeşim arkadaşlara gittim ders çalışmaya duvarda tatanga atkısı maç saati açtık Türkiye Çek Cumhuriyeti maçını izledik  :) karşıda kahvede kavga çıktı esesliler olay çıkardı gsli fblileri dövdüler galiba.

Fecr_55

derbi dedigin böyle olur ya, kavgali dayakli  :D  ne maci ne de özetini izlemedim, ama o kavga sahnelerini yok mu, tam bir komedi, severek izledim  ;D  4 horozdan 2 tanesi kümese sigamadilar, her ne kadar hos bir durum olmasa da, bu kargasanin bu takimlar arasinda yasanmasi hosuma gitti..
cünkü farklarini koydular ortaya, son dakikada cok güzel oynadilar..

hele De Sanctis'in Semih'i yerden kaldirmasi yok mu, güleee gülee hal kalmadi :) cok güzel hareketlerdi bunlar..

jean

yesinle rbirbirlerini kedi kopek gibi

kaptan 55

dün maçdan sonra çiftlikte epey bi gsli fbli formalı insanlar vardı önceleri çok nadirdi SAMSUN'da böyle olaylar gözle görülür bi artış var bunlarda takım kötü gittikçe dahada çoğalıyolar istanbul yalakaları

**KaR6**

abi, ne dedikodumu yapmıssınız yaa :) teknik heyet ayrı siz ayrı bunaldım valla ;D

ben dogma buyume grup istanbulluyum, yoldaslarımı hayatta satmam hele pideye asla!!!

(ama iskender hususunda supheliyim ;D)

emre

Alıntı yapılan: Nuray_55 - 12 April 2009, 23:01:50

hele De Sanctis'in Semih'i yerden kaldirmasi yok mu, güleee gülee hal kalmadi :) cok güzel hareketlerdi bunlar..
;D ;D

berusa55

Bu saatte bile sitemizdeyiz hey mübarek be ;)... Mübarek demişken KaR6'yı rahatsız etmeyelim şimdi  ;D

AntZ

Yok abi o şimdi 4. rüyayı görüyo, Samsunspor-Real Madrid şampiyonlar ligi finalinde, top atsan rahatsız olmaz  ;D

berusa55

Alıntı yapılan: Ant55 - 14 April 2009, 03:46:54
Yok abi o şimdi 4. rüyayı görüyo, Samsunspor-Real Madrid şampiyonlar ligi finalinde, top atsan rahatsız olmaz  ;D

:)  :) :)