Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ollivanders

AntZ

Alıntı yapılan: samsuni - 12 April 2009, 01:12:30
ama ben soylemek istiyor, senin dernek yazilmak ben

Derneği bilmemde sana yazılıyo bu abi, aman ha koru kendini böyle art niyetli ecnebi hatunların oyununa gelme.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Ant55 - 12 April 2009, 01:28:54
Derneği bilmemde sana yazılıyo bu abi, aman ha koru kendini böyle art niyetli ecnebi hatunların oyununa gelme.

Ben derneğe bir kaydını yapayım, sonra işim olmaz zaten kardeşim :) Evi kreşe çevirir, 3 tane kendini, 2 tane evlatlık. 2 de ben de var.

Hey gidi hey, ilkokuldan arkadaşım, sümüklü Angelina derdik. Hatta ben onu kızdırmak için Angeline yerine Mandalina derdim. Nereden nereye gelmiş? :) :)

AntZ

12 April 2009, 01:34:40 #753 Son düzenlenme: 12 April 2009, 01:36:12 Ant55
Abi mandalinanın kabuğunu soyup ye, mandalina bahçesine çevirmene gerek yok  ;D

Bu mandalina biraz sulu oldu galiba  ::)

mehmet yılmaz

Sırf dernek için kardeşim, yoksa çekilecek üye değil yani Angelina Jolie!!

Bu arada, ne oldu? Benim listeyi ve gelen e-postayı görünce bütün listeler rafa kalktı değil mi?  :P

Not. İyice geyik muhabbetine çevirdik, yarın gırgır mesajları ayırır, genel sohbet başlığna atarım. Ha bu mesajda ciddiyim daaa...

AntZ

12 April 2009, 01:41:44 #755 Son düzenlenme: 12 April 2009, 01:47:36 Ant55
Bunlar kongreye kadar konuşur zaten abi kongre yaklaşınca hiçbiri ortada olmaz. Yine görev Angelina lara kendini feda eden derneğin asıl sahiplerine kalır  ;)

@Kerem55

Onda bu sevda varken Erdem Abi istesede bırakamaz Kerem kardeşim sen rahat ol, sağolsun dayanamadı :)

Alıntı yapılan: samsuni - 12 April 2009, 01:37:08
Not. İyice geyik muhabbetine çevirdik, yarın gırgır mesajları ayırır, genel sohbet başlığna atarım. Ha bu mesajda ciddiyim daaa...

:D ok abicim öyle oldu valla, ama iyide oldu ciddi konulardan sonra sizinle birazda gırgır yapmak güzeldi, teşekkürler  ;)

beşnumara

adnan dün akşam oynanan hacettepe maçından sonra kolbastı oynamış.trabzonun galibiyetini kutlamış. ne diyosunuz? doğrumudur? :D :D

Akyol

adnan iyi alıştı kolbastıya seneye SAMSUN'a da bekleriz geliyorlar yanımıza doğru ;)

ali ihsan

İstanbul grubu olarak hukuk müşavirimiz  :D kar6 yı derneğin hesaplarını incelemesi için grubumuza tahsis edilen devletimizin yeni jeti  ;) ile Samsun'a gönderdik.
Çıkan sonuca göre ben,Selo reis,Recep55,Veis,Çelebi ve ahk34 derhal Samsun'a intikal edeceğiz  :D
Duyduğumuza göre maçlarda statta satılan çekirdeklerden  bizzat başkan tarafından yapılan tanıtım  ;D dolayısıyla kar payı alınıyormuş.Başka iddilarda var tabi.Dosyalar bana ulaştıkça düello talebim olacak haliyle  ;D
Kar6 dikkatli ol. Sana balık ısmarlayıp faturayı derneğe yazar bunlar  :D Aman haaaa

Recep

Alıntı yapılan: aliihsan55 - 12 April 2009, 11:54:45
İstanbul grubu olarak hukuk müşavirimiz  :D kar6 yı derneğin hesaplarını incelemesi için grubumuza tahsis edilen devletimizin yeni jeti  ;) ile Samsun'a gönderdik.
Çıkan sonuca göre ben,Selo reis,Recep55,Veis,Çelebi ve ahk34 derhal Samsun'a intikal edeceğiz  :D
Duyduğumuza göre maçlarda statta satılan çekirdeklerden  bizzat başkan tarafından yapılan tanıtım  ;D dolayısıyla kar payı alınıyormuş.Başka iddilarda var tabi.Dosyalar bana ulaştıkça düello talebim olacak haliyle  ;D
Kar6 dikkatli ol. Sana balık ısmarlayıp faturayı derneğe yazar bunlar  :D Aman haaaa

Samsuninin başını çekmiş olduğu yeni yeni oluşuma karşılık ( her ne kadar Samsuni ön plana çıkmayıp gibi görünsede ) istanbul grubu olarak darbe yapmayı öneriyorum :)
ve yeni yönetimi açıklıyorum  :
Reis :Selahattin55(Selo Reis)
2. başkan :Çelebi (her ne kadar malatyalı olduğuna dair söylenti çıksada ) :)
Basın sözcüsü : Veis
Hukuk Müşaviri : Kar6 (diploması olmasada ilerki 50 yılda almayı planlıyor ) :)
Menejer :Recep55 (futbolcularla kurmuş olduğu yakın yakın ilişki nedeniyle ) :)
Mali işler :Cem55 (piyasadaki hareketleri yakından takip ettiği İçin ) :)
Koruma işleri ve güvenlik Müdürü: Aiihsan55 (görenin kaçtığı ve cüssesi nedeniyle) :)
Taraftar Sorumlusu:Ahmet55 (maçlarda hiç kendinisini görmenizi tavsiye etmem)
ve istanbul grubunda adını sayamadığım değerli arkadaşlarımla birlikte darbe yapmaya hazırlanıyoruz Kar6 yı zaten önceden Samsuna gönderdikki alt yapıyı hazırlasın
Elimizde Samsuni ile ilgili konuşmalara takılmış müthiş belgeler var  :)

celebi

Alıntı yapılan: recep55 - 12 April 2009, 12:18:58
Samsuninin başını çekmiş olduğu yeni yeni oluşuma karşılık ( her ne kadar Samsuni ön plana çıkmayıp gibi görünsede ) istanbul grubu olarak darbe yapmayı öneriyorum :)
Koruma işleri ve güvenlik Müdürü: Aiihsan55 (görenin kaçtığı ve cüssesi nedeniyle) :)
ve istanbul grubunda adını sayamadığım değerli arkadaşlarımla birlikte darbe yapmaya hazırlanıyoruz Kar6 yı zaten önceden Samsuna gönderdikki alt yapıyı hazırlasın

abi ne yaptın dar B diye bir şey yok ki

ali ihsan

Abi örgütü açıkça deşifre ettin  :D Görev tanımımızı biliyorlar artık  :D

Çelebi ,geri dönüş yok artık.Darbeeeeeeeeeeeeeee  ;D

beşnumara

abi belden aşağı vurmalar başladı :D kılıçdaroğlu taktiği :P

Recep

Alıntı yapılan: beşnumara - 12 April 2009, 12:59:57
abi belden aşağı vurmalar başladı :D kılıçdaroğlu taktiği :P
yalnız telefon konuşma kayıtları olsa iyi Samsuninin öyle foto ve öyle belgeleri varkı piyasaya sürsem ne olacağını tahmin bile edmezsiniz :)

YaşarDoğu