Oktay Delibalta'ya ts talipmiş

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 15 April 2009, 09:25:35

« önceki - sonraki »

Amsterdamli

Alıntı yapılan: never.55 - 15 April 2009, 11:45:22
ben oktayı savunurken bu adamı nıye bu kadar savunuysun dıyodunuz bence trabzonda barış denen adamdan çok daha fazla iş yapar.ben onun yerinde olsam bi dakika durmam.burda 100 e oynarsa orda 1 trılyona oynar
Alıntı yapılan: never.55 - 15 April 2009, 11:45:22
ben oktayı savunurken bu adamı nıye bu kadar savunuysun dıyodunuz bence trabzonda barış denen adamdan çok daha fazla iş yapar.ben onun yerinde olsam bi dakika durmam.burda 100 e oynarsa orda 1 trılyona oynar

Bende senin yerinde olsam burada artik daha bir dakika durmam. Hatta dur sen zahmet etme istersen rumuzun zaten Never.55 yani Hicbirzaman.55 o halde sana Never.Samsunspor.biz!

kaptan 55

trabzon trabzon baksana oktay delibalta oktay delibalta alll sanaaaaa

merkez

Sevgili Amsterdamlı, sanırım gereğini yaptın eline sağlık.

kaptan 55

never 55 sana SAMSUN'dan sevgilerle?????????

pitbul055

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 15 April 2009, 12:19:40
oktay delibalta hayallerinin takımını bırakıp trabzona gitmez ona avrupa yakışır  ;D

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: never.55 - 15 April 2009, 11:14:28
Su an oktayın yapacagı ilk iş kolbastıyı ögrenmek olmalı bir an önce hahahahahah ;D ;D ;D

bu arkadaşım mail adresi never38@.... idi zaten. Samsunsporlu olmadığını biliyorduk, kuvvetle muhtemel Oktay kardeşimizin bir arkadaşı ya da akrabası olduğu için ve Oktay'ı sevdiğimiz için bir takım densizliklerine göz yumuyorduk. Yazdığı adice mesajı yeni okudum, sağolsun yönetici arkadaşlarım gereğini yapmışlar.

Haberin bir talep olduğu kanısındayım. Samsunspor'un türk futbolundaki imajı futbolcu fabrikasıdır. Bu nedenle sadece Oktay değil Turgut, Murat gibi isimlerin de diğer takımlar tarafından takip edildikleri kanısındayım. Oktay'a tavsiyem Samsunspor kitabında Ertuğrul Sağlam röportajını okumasıdır. Şu an bizim ona ihtiyacımız var, zaten öbyle devam ederse Samsunspor da o da çıkacaktır Süper lige ve kişisel olarak da çok daha iyi paralar kazanabilir.

İsmail Uyanık başkanın o zaman 2. lig topçusu olan Ertuğrul Sağlam'a dediği gibi, istediğin takıma gitmekte hürsün ama Trabzonspor bizim için özel bir rakip; takdir senin!

MeL_55

Arkadaslar bu fotomac zaten yalanin önde gideni...
Benim bildgim Oktay gitmez... Ama Turgut,Sercan,Sefa gibi oyuncular gidebilir..

Akyol

Oktay gitmez kimse üzülmesin seneye de SAMSUNSPOR'da kalır  ;)

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: never.55 - 15 April 2009, 11:14:28
Su an oktayın yapacagı ilk iş kolbastıyı ögrenmek olmalı bir an önce hahahahahah ;D ;D ;D

Hayır, ben birine birşey deyince de Gozgoz Yılmaz çok agresifsin oluyor. İşte buyurun, daha 3-4 gün önce bu vatandaşa sen Samsunsporlu değilsin dedim, bana görürsün ayağı yaptı. Böyle bir cümle yazan Samsunsporlu olamaz, samsunsporlu olsa bile ben onun akraba-i taallukatına selam gönderirim.  >:( >:( >:(

Oktay, sen de otur oturduğun yerde, uzun süredir kimseyi bu kadar sevmemiştik, kızdırma bizi. Takımı Süper lige çıkart zaten piyasan artar kardeşim. Trabzon'da yedek olacağına bide yıldız ol. Boşver akbabaları!

özkan

ya kım uyduruyo ya.bırakın sayfalarını yalan habelerle dolduran fotomacamı ınancaz..bence acılen sılınsın su baslık oktay abının kafası yalandan yere karısıcak yoksa su guzel performansını yakalamısken ne guzel..oktay abı gıtmez ben ınanıyorum,inanıyorum ki okuyor oda bu sayfaları ve bura yazanlara ozellkle sana kolbastı never55 bılmem artık neresıyle guluyordur oktay abı ;D  sacma salak seyler bunlar..oktay abı gıtmez

Ollivanders

Hem onun ismi kolbastı değil faroz kesmesi : ))) Türkiye'nin gündemini belirleyen programı Arım Balım Peteğim'de tartışmaya son nokta kondu ;) ;)

AntZ

Alıntı yapılan: gozgoz yılmaz - 15 April 2009, 12:57:52
Oktay, sen de otur oturduğun yerde, uzun süredir kimseyi bu kadar sevmemiştik, kızdırma bizi.

Abi bir kaptan Ercan ın agresif futbolunu severdim bir de senin şu "agresif" yazılarını seviyorum, yağcılık gibi olmasında  ;D

gozgoz yýlmaz

Alıntı yapılan: Ant55 - 15 April 2009, 13:00:51
Abi bir kaptan Ercan ın agresif futbolunu severdim bir de senin şu "agresif" yazılarını seviyorum, yağcılık gibi olmasında  ;D

Agresifim ama Samsunsporluyum.
Aslında çok da sevgi doluyumdur, kedileri, köpekleri, trabzonsporluları bile :) sevebilirim.
Dosta güven, düşmana korku ( TSK gibiyim anasını satayım :) )

55.hakan

Alıntı yapılan: samsuni - 15 April 2009, 12:45:25

İsmail Uyanık başkanın o zaman 2. lig topçusu olan Ertuğrul Sağlam'a dediği gibi, istediğin takıma gitmekte hürsün ama Trabzonspor bizim için özel bir rakip; takdir senin!

CriminaL

15 April 2009, 13:05:32 #44 Son düzenlenme: 15 April 2009, 13:09:14 samsuni
Alıntı yapılan: samsunilink=topic=5852.msg177886#msg177886 date=1239788725
istediğin takıma gitmekte hürsün ama Trabzonspor bizim için özel bir rakip; takdir senin!

oktay bu sene gitmez merak etmeyin haber yalan izlemiş olabilirler ama anlaşma yoktur