Oktay Delibalta'ya ts talipmiş

Başlatan Ertuğrul Sağlam, 15 April 2009, 09:25:35

« önceki - sonraki »

never.55

Alıntı yapılan: serdaryavuz55 - 15 April 2009, 11:17:59
sen ne adi bir adamsın defol git buradan adamın asabını bozma

ben oktayı savunurken bu adamı nıye bu kadar savunuysun dıyodunuz bence trabzonda barış denen adamdan çok daha fazla iş yapar.ben onun yerinde olsam bi dakika durmam.burda 100 e oynarsa orda 1 trılyona oynar

Kodalak

Alıntı yapılan: kuzey55 - 15 April 2009, 11:12:54
oktayın gideceğine ihtimal bile vermiyorum.bizzat kendisinden duymuştum gelecek senenin hesaplarını yapıyordu nasıl süper lige çıkarız diye.ayrıca hedefimiz gelecek yıl süper lig bu yeni yapılanma içinde hiçbir futbolcumuzu satmayacağız..

kuzey55 naber,inşallah oktay gitmez.Gidersede yönetim boşluğundan gider.Ama bildiğim kadarı ile Oktay iyi bir SANSUNSPORlu doğrumudur sencede

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: never.55 - 15 April 2009, 11:45:22
ben oktayı savunurken bu adamı nıye bu kadar savunuysun dıyodunuz bence trabzonda barış denen adamdan çok daha fazla iş yapar.ben onun yerinde olsam bi dakika durmam.burda 100 e oynarsa orda 1 trılyona oynar

Nasıl bi dk durmam diyosun arkadsım iyi misin sayılı mı geldin?

Yeri geldiğinde eleştiri yapılacak tabi, ilk geldiğinde kim tanıyodu oktay'ı ,oktayın

futbolunu kim biliyodu?

Eleştiri de olcak, övgü de olcak, şuan Okatay Samsunspor umuzun en önemli

futbolcularındandır.

Naıl bi düşüncedesin anlamıyorum, gidermişmiş ??? ???

Arkadsım o zaman forumdan başlayabilirsin. >:(

Kodalak

edmontdante

Alıntı yapılan: never.55 - 15 April 2009, 11:45:22

Senin 1 dakika durmayacağını biz biliyoruz zaten.Oktay gidebilir kulüpler anlaşır,takım iyi para alır Oktay'ı gönderebilir.Bundan Oktay da karlı çıkar.Ama senin gibi "şimdiden kolbastı öğrensin hahahahaha"diye yorum yapan tek bir kişi çıkmaz bu sitede.

Oktay'ı senin savunmana gerek yok.Sitede herkesin en çok tuttuğu oyuncu Oktay zaten.Tabiki son 3 sezondur  şarlatan futbolculara tanık olmuş bu taraftar artık herkese şüpheyle bakacaktır.Ama futbolcu adam olup aldığının hakkını sahada verecek ve taraftara kendini kanıtlayacaktır ve bunu yapmak zorundadır ayrıca.Oktay da bunu yaptı ve hepimizin sevgilisi oldu.Sen savunsan ne olur savunmasan ne olur.

Senin yukarıdaki mesajındaki hahahahaha üslubu ne olduğunu ortaya koyuyor zaten.O yüzden efendice  buradan uzaklaşsan daha iyi olacak.Yoksa kimsenin sana  müsamaha gösterecek hali kalmadı

kuzey55

15 April 2009, 12:05:25 #20 Son düzenlenme: 15 April 2009, 12:06:56 kuzey55
içimizdeki irlandalılar böyle durumlarda çıkıyo işte ortaya..

OKTAY DELİBALTA kesinlikle kişiliğine ve karakterine kefil olabileceğim bir kişidir.futbolu ve yetenekleri tartışılmaz zaten.kötü oynadığı dönemlerde eleştirebiliriz,bu onu çok sevdiğimizden ondan çok şey beklediğimizidendir.böyle oynadığında alnından öpmeyi de biliriz.oktay bazıları gibi yalakalık yapacağım diye kolbastı oynamaz kadroya bile giremediği takımda.oktayın hayallerindeki takım SAMSUNSPOR'du ve o şuan hayallerinin takımında oynuyor.yine söylüyorum tanıdığım kadarıyla oktayın bu takımdan kendi isteğiyle ayrılacağına ihtimal bile vermiyorum.

merkez

Bir dakika durmam diyen zihniyetin,bu sitede yeri yoktur.Bu zihniyete sahip kişinin bu platformdan bir önce uzaklaştırılması gerekmektedir.

55.hakan

AntZ

15 April 2009, 12:14:19 #23 Son düzenlenme: 15 April 2009, 12:22:34 Ant55
Oktay giderse de arkadaşlarımın dediği gibi kulübe kazandırıp gider, giderken bile kulübün menfaatlerini düşünür. O kadar karakterli bir adamdır Oktay. Büyük Samsunspor taraftarı da omuzlarda uğurlar. Adnan ve benzerlerinin gidişine değil gidiş şeklinedir tepkimiz. Sezon boyunca yatıp sezon sonuna doğru piyasasını yükseltmek için oynayan, kendine oynayan, sonra da çok şey vermiş gibi federasyona başvuran futbolcu müsveddesi dolu geçmişte. Bizim hakkımız helaldir sana Oktay. Bu büyük camiayı da düşünerek en doğru kararı vereceğine kendi adıma eminim. Gönlümüz kalmandan yana olsa da.

Zaten bu kulübün en büyük geçim kaynağı futbolcu satışı, sadece Oktay a değil, Sefa, Sercan, Turgut, Murat ve diğerlerine de iyi fiyata teklifler gelse ve satsak ta yeni yeni Oktay lar Murat lar çıkarsak... En çok şu dönemde ihtiyacımız var buna.

Bazı arkadaşlarımız ne yazık ki ne Samsunspor taraftarını tanıyabilmiş ne de Oktay'ı...

kuzey55

kesinlikle çok yüksek bir bedel olmadığı sürece satılmaması gerektiğini düşünüyorum.böyle karakterli ve yetenekli oyuncu bulmak çok zor artık bu piyasada.hedefimizin gelecek yıl şampiyonluksa kesinlikle kalmalı ve kalacaktır.

harbisamsunsporlu5517

oktay delibalta hayallerinin takımını bırakıp trabzona gitmez ona avrupa yakışır  ;D

AntZ

Alıntı yapılan: kuzey55 - 15 April 2009, 12:16:59
kesinlikle çok yüksek bir bedel olmadığı sürece satılmaması gerektiğini düşünüyorum.böyle karakterli ve yetenekli oyuncu bulmak çok zor artık bu piyasada.hedefimizin gelecek yıl şampiyonluksa kesinlikle kalmalı ve kalacaktır.

Oktay'ın da böyle düşündüğünü düşünüyorum, sadece futbolu için değil bu yüzden seviyoruz Oktay'ı  ;) Anlatmak istediğim de bu...

Ollivanders

Oktay'in Trabzon a gideceğine ihtimal bile vermiyorum.Oktay bu takimda Samsunlu diyip desteklediğimiz futbolculardan daha SAMSUNSPOR lu bana gore. Oktayi oktay yapan SAMSUNSPOR dur. Oktay misyonunu tamamlayip gidecektir tabiki.Bu da cok normal. Kolbastı oğren diyenleri de Allah'a havale ediyorum.

Superlig için bu kadar umitlenmisken , guçlu bir yonetimin kurulabileceği soz konusuyken Oktayin Trabzona gidecegini sanmiyorum diğerleri gibi ...

Ollivanders

Alıntı yapılan: harbisamsunsporlu5517 - 15 April 2009, 12:19:40
oktay delibalta hayallerinin takımını bırakıp trabzona gitmez ona avrupa yakışır  ;D

şimşek_55

Alıntı yapılan: Ant55 - 15 April 2009, 12:14:19
Oktay giderse de arkadaşlarımın dediği gibi kulübe kazandırıp gider, giderken bile kulübün menfaatlerini düşünür. O kadar karakterli bir adamdır Oktay. Büyük Samsunspor taraftarı da omuzlarda uğurlar. Adnan ve benzerlerinin gidişine değil gidiş şeklinedir tepkimiz. Sezon boyunca yatıp sezon sonuna doğru piyasasını yükseltmek için oynayan, kendine oynayan, sonra da çok şey vermiş gibi federasyona başvuran futbolcu müsveddesi dolu geçmişte. Bizim hakkımız helaldir sana Oktay. Bu büyük camiayı da düşünerek en doğru kararı vereceğine kendi adıma eminim. Gönlümüz kalmandan yana olsa da.

Zaten bu kulübün en büyük geçim kaynağı futbolcu satışı, sadece Oktay a değil, Sefa, Sercan, Turgut, Murat ve diğerlerine de iyi fiyata teklifler gelse ve satsak ta yeni yeni Oktay lar Murat lar çıkarsak... En çok şu dönemde ihtiyacımız var buna.

Bazı arkadaşlarımız ne yazık ki ne Samsunspor taraftarını tanıyabilmiş ne de Oktay'ı...

katılıyorum